dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 deno yu ben geldiğim hafta alın, merak ettim bu isteğin arkasındaki yeteneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ya ne yeteneği, senin gibi kalas falan çıkar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 öncü sen yap yine 16 kişilik listeyi 1 kişilik kontenjanını da ayarlarsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 emrahla sercan var mı şimdi anlayamadım tam. hadi emrah sissy onu biliyoruz, sercan'ın son mesajda jeton düşmedi tereddüt ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dreagloth said: deno yu ben geldiğim hafta alın, merak ettim bu isteğin arkasındaki yeteneği. 2 yıldır falan halısahada top koşturmadım. öyle süper de oynamam aslında. illa pro team kurmanız gerekiyorsa gelmiyim tabi de, ne zamandır gelmek istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 haha yok inanılmaz pro değiliz deniz, öle takılıyo sana dreag=p öncü, bu akşamdan sonra perşembeye kadar netleştirmeyenler yok sayılacaklardır kuralını uygulayabilirsin, maçın hakları bizde saklı olup istediğimiz gibi değiştirebiliriz diye maddeler koyuyorum ben, boşuna koymamış olayım işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 oh iyi o zaman. cthulhu da gelsin, ona laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ben yokum ya. Mental olarak biraz dinlenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tolga da var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 emrah yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 beni yazın da konu bitmezse gelmem bitircez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ne konusu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ders çalışıyodur tus konusudur kesin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 benim +1 yalan, 16'yı toparlayıp yazıyorum birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hiddink'in aday kadrosu şu isimlerden oluştu: cavanagh Kaspar Pha Hotdog Konn screwy sertac Tora fizban baki hill e.g. tolga Noyanh Kutulu Kenshin -------- Vingthor Deno Eğer eksilen olursa dışarda kalan iki kişiyi dahil ederiz. Kenshin ve Vingthor'u ayırmak zor oldu ama gelenler arasında en yeni olunca birini yazabildim 16. olarak, mesajı önce atmış diye de kenshin'i yazmış oldum. Deno da kusura bakmaz umuyorum, bu kalabalıkta yer bulmak zor malesef cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 sercan geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 dreagloth said: deno yu ben geldiğim hafta alın, merak ettim bu isteğin arkasındaki yeteneği.bence gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 gümüldür fln demişti bi de tatile gidiyo olmasın? edit:ferit bana çarparsan maçta ağzını kırarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 sono bombero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Macin streamini yapsaniza. Hali saha maclarini tatilden daha cok sevdigimi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tuh ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bak gene kadro dışı ya ! yazıyorum platini'ye mektubumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 slotumu satarım deno fiyatta anlaşırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Çok çirkin bir sporcusun Cthulhu. Zaten tipin de Luciferian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Yesil sahalarda gormek istemedigimiz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar