Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Troll değil] Bakışma ile ilgili bir konu


Chaotic

Öne çıkan mesajlar

Merhaba. Merak ettiğim birşey var. Aslında açtığım topiclerin %90 ı troll amaçlıdır fakat bunu gerçeten merak ettiğim için açıyorum.

Şimdi şöyle birkaç örnek ile anlatayım durumu. Bir restoranda oturuyorsunuz. Arkadaşlarınızla sohbet ediyorsunuz. Bir anda sağa bakıyorsunuz ve biri size bakıyor kafasını çeviriyor.

Trafiktesiniz. Işıklarda durmuşsunuz. Bir anda sağdaki otobüsün köşe tarafına bakıyorsunuz dönüp. Biri size bakıyor göz göze geliyorsunuz. Direkt olarak o kişiye dönüyor gözleriniz.

Bir devlet dairesinde kuyrukta beklerken gözünüz birisine takılıyor ve ona bakmaya başlıyorsunuz. Sonra bir anda o kişi dönüp size bakıyor.

Burada enteresan olan kişinin etrafa bakarken size de bakması değil direkt olarak size bakmak için dönmesi yada tersi durumda sizin bunu yapmanız.

Bu konu ile ilgili açıklaması olan varmı merak ediyorum. Fakat aradığım açıklama enerji zırvaları ile ilgili olanlar çakralarla ilgili olanlardan ziyade insan beyninin yaydığı manyetik alan üzerine olan hippie bullcrapten ziyade bilimsel altyapısı olan bilgi.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya da biri seni kesiyordur o sırada sen normal şekilde bir sağa sola bakınırken kızı yakalarsın. bu durumda gözlerin direk kızların gözüne dönmemesi imkansız çünkü yiyecek gibi bakıyor hayvanlar.

barlardan çıkmadığım için başkasını bilemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle boş boş etrafına bakarken birisini görüyosun, normal olarak direk gözlerine bakıyosun

ama boş boş etrafına bakmadığın sırada birisi sana baktığında onunla göz göze gelmiyosun, o yüzden zannediyosun ki her kafamı çevirdiğimde biriyle gözgöze geliyorum

başka merak ettiklerin varsa şıp diye çözeyim zira acayip akıllı biriyimdir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

ben saat kaç olursa olsun, uyurken bana bakıldığında uyanıyorum. ev arkadaşım girse odama baksa bana uyanıyorum, yanımda uyuyan kız arkadaşım uyanıp beni izlese B)- yine uyanıyorum.

bakıldığında zaten çok hissediliyor.
senin olayın farklı uyku halin hafiflediği zaman diğer duyuların ortamdaki hareketliliğe aşina olduğundan anlayabilirsin ama bunu her insan anlayamaz ancak sigara ve alkol kullanmayan yada bi çocuğun kurgu dünyasına sahip olanlar anlayabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...