Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bu tarz yardımlar anca şov niyetli oluyor ztn beyazın veya acunun sunduğu bir yardım programı olacak GAYSERİLİ İŞ ADAMI MAHMUT XX 100BİN BAĞIŞLIYOR ALKIŞALKIŞALKIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Yok abi oturup robin hood gibi birisinin zenginden çalıp fakire göndermesi gerekiyor yoksa millet elini cebine falan atmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Forex said: Açgözlü ve bencil bir varlığız ondan vermiyoruz. Veriyorum diyeninizde tatava. Afrikayı adam edene kadar adam/kadın kendine luis vitton çanta alıyor daha büyük haz duyuyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ödediğiniz 100 tlnin 60-70TLsi hükümet ideolojisinde adamların cebine, kalan kısmı yardıma muhtaçlara dağılıyor, bu da içinize siniyosa evi arabayı satıp yardıma basın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ben bu ülkeden kızılay veya başka bir halt, yani ikinci bir el vasıtası ile hiçr bir bağışda bulunmam. O para oraya gitmeyecek çünkü veya o paradan nemalanacak birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 açlığın sebebi BM çıktı lol, depolarında aylardır dağıtılmayan binlerce çuval erzak bulunmuş, dağıtmak için mektup bekliyorlarmış 3 aydır.. kaynak ntv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Law said: Ben bu ülkeden kızılay veya başka bir halt, yani ikinci bir el vasıtası ile hiçr bir bağışda bulunmam. O para oraya gitmeyecek çünkü veya o paradan nemalanacak birileri. aynı düşünceyi uzun zamandır savunuyorum. Hadi diyelim tüm para yardıma kullanılıyori o da; yandaşlarının sahip olduğu firmalardan 1 TL lik ürünü 2 TL ye alıp bak biz tüm parayı yardıma kullandık alın bu da faturası diyebilirler ama onun da direk parayı cebe indirmekten bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bizimkiler orda su kuyusu açtırmayı düşünüyor bir köyde, cansuyu diye bir dernek yapıyor ama insan emin olamıyor uzaktan. daha önce kurban kestirmiştik bu derneğe ve videosunu bile yollamışlardı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ya ben vergi veriyorum bu ülkeye çuvalla. Hani ülke içinde şuna bağış buna yardım, devletten gidin isteyin. Nerde bu devlet ? kol gibi vergiyi alırken bütün görkemiyle karşımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://www.wfp.org/ http://www.unicef.org/ Varken Türkiye'de ki vakıflara özellikle hükümete yakın olanlara hayatta güvenmem. Uluslararası yardım kuruluşlarının yardımı hiç etmesi daha düşük ihtimal.Yerel iktidarlar özellikle şark kurnazları hem tehlikeli hem mide bulandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar