huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Chemical said: ısırınca hakkaten çalışabilir pil az bişey, plakaları ezip birbirine yaklaştırıyorsun içini karıştırıyorsun az değil baya baya çalışıyor uzun süre ezince pili. walkman kullanan gençlik kalmadı tabii piyasada, ipod kullanıyorum diyenler de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 lan ben hiç pil ısırmadım, ölçerim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 daha ısırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bu pil boşalıp bikaç saat dinlendirdikten sora 15 dakika sonra pili ezip tekrar ölçüm alınca datayı yorumlaması için Ardeth lazım bence. Pilin ne zaman bitip bitmediğini tam bilemediğin için karşılaştırmak lazım, karşılaştırmak için de aynı 2 pil bulmak lazım tekini ezip, tekini ezmiyeceğin, ona da kıyamadım fds. Ama büyük bi artış yok, pilden 200mA akım çekerken 316 dakikada boşalıyor, 2 saat dinlendirince 31 dakika daha çalışıyor, ezdikten ve 15 dakika dinlendirdikten sonra ise 15 dakika daha çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yanlış biliyosunuz, 2-energizer tavşanı 3- duracell ayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 geekliğin pil uzmanı olmak gerektirdiğini de ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gidin yeni pil alın ya ne yapıyosunuz buzdolabında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 laptop'u 24 saat, akıllı telefonları 1 hafta ayakta tutan pil yapamayan adamlara geek mi denir ya. topunu toplasan bi geek etmezler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 3ds alıyorsun mesela pil 10 saatten az sürüyor. bu ne biçim geeklik derler adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 li-poly güzel bi external battery yapabilirsiniz, usb power supply işi görecek, li-poly bms lazım bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ödevini bize yaptırma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ödev bunlar olsa lan. pil dersi olsa, akü falan yapsak, laser kesimde kendi tasarladığımız akrilik kutuları yaptırıp tek tek pilleri dizsek, lego gibi olm lan çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 en uzun süreli gidip en güçlü olanı benim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 biz kimya geeki değiliz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 dasaaa said: en uzun süreli gidip en güçlü olanı benim abi. steroid+adrenaline bassak sana kim bilir nolursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 denizin soğuk sularından çıkınca bazen öyle hissediyorum >=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar