mardox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 izmirde ohannesi çok beğenmiştim ama favorim her türlü alaçatı hikmet'te gurme cheeseburger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bizim burda markette satılan tatlı ekmeğin arasına et koyup getiriyorlar hamburger diye. poğaça arası et. yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 numnum in hamburgerine bayılıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 triple whopper extra cheese (herkata) ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 birazdan yapacağım 1 ekmek arası sandöviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Burger House'un sadece bi kişi tarafından söylenmesi... :( Hisarüstü şubesi için konuşuyorum, adamların yaptığı coleslaw o kadar iyi ki ağzına coleslaw sürmeyen ben her yemekte coleslaw arar oldum. Hoş son 2 seferdir iyi gelmiyo ama sdfds Gerçi şunu kabul ediyorum, bunların yaptığı hamburgeri yemek isteyen birinin böyle vıcık vıcık her tarafından malzeme akan bi hamburgere hazırlıklı olması lazım. Nispeten daha kuru hamburger olarak Gourmet Burger Kitchen ve Dogmania'nınkiler var, lezzetleri aşağı yukarı aynı. Daha da kurusu soğanlı baconlu Dükkan Burger işte. En iyiler bunlar, seçin aralarından sdf Kişisel sıralamam Burger House > Dükkan > GBK > Dogmania olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 den var nişantaşında yine nişantaşında egg&burger var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kendi yaptığım tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 carl's jr, sadece cevahir avm'de var şu an http://www.carlsjr.com.sg/live/img/news3_clip_image002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Burgerstory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 GwindonSurion said: carl's jr, sadece cevahir avm'de var şu an http://www.carlsjr.com.sg/live/img/news3_clip_image002.jpg ağzımın suyu klavyenin üstüne aktı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Istanbul'da en iyi Jumbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bursa'da bi yer tavsiyesi olan varmı acaip hamburgerim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 anne hamburgeri ^^ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hala hamburgeri ve hala pizzası aslında ezer de neyse edit: vazgeçtim hala pizzası ezmez burger house'da bir hamburger 19 lira ama ya güzel de fakirliğimden daha yiyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Annemin yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Johnny Rockets bide ıslak hamburger @ kızılkayalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Burgerhouse fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 GwindonSurion said: hala hamburgeri ve hala pizzası aslında ezer de neyse edit: vazgeçtim hala pizzası ezmez burger house'da bir hamburger 19 lira ama ya güzel de fakirliğimden daha yiyemedim işte sonunda akıllanıp bizim orda küçük hamburgerli menü 12 tl falan yapmışlar. bi de üniversite yanına açıyorlar lan insaf bilader. o menü olayı gelene kadar baya boştu içersi sonra doldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya gençler, alın yarım ekmek arası köfteli sandviç,yanına da ayran. yavşamış hiçbir şeyi sevmeyin derim,hamburger nedir ya,yavşatılmış köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ayıboluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ankara'da burger house, kitchenette felan olmadığı için onları bilemiycem. ama şimdiye kadar yediğim en iyi hamburger mcdonalds'ın double köfteburger'i. adamlar "türk damak tadına göre yaptık" diyor hakikaten öyle. ekmeği kekikli olması artı puan. köfteye ne koyuyorlar bilmiyorum ama türk işi köfte olmuş diyebilirim. bi de kaşar var arasında, daha ne olsun. burger king'in steakhouse'u çok seviliyor herhalde gençler arasında ama bana yağlı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sipeyskeyk said: Chaotic said: kitchenette denen bir yer fakirlik :/ asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kimse Jumbo'yu bilmiyor mu ya? baya iyi ve eski biryer. çok lezzetlidir hamburgerleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar