Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 benzin'in burgerlerini severim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 benzin en kötü ya hem mekan hem yemek bi rokforlu bonfilesi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ha bi de mexican chicken burger var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Pasta said: Salak salak kavga etmeyin lan. lan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 benzinde yemek mi yenir ya alkol ve nargile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben seviyorum arkadaş. yapıyor adam burgerini getiriyor. veriyor pattesini de yanına da bira. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Pasta said: Bursa da lopeti steakhouse diz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 CthuLhu said: ben seviyorum arkadaş. yapıyor adam burgerini getiriyor. veriyor pattesini de yanına da bira. oh özür dilerim bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 izmir bornova ohannesburger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sipeyskeyk said: Chaotic said: kitchenette denen bir yer fakirlik :/ izmir'in en iyisi ise mavişehir ege park friends& burgers +1 izmirde yediğim en iyisi bu. ohannesburger yanına bile yaklaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://cf.restaurantimages.menuism.com/cTj0teZBur3OSraby-wXCO-famous-star-with-cheese-carls-400x268.jpg http://fast-food-nutrition.findthebest.com/sites/default/files/530/media/images/Carls_Outboard_4C_36.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kitchenette aşırı overrated bir yer, kırıntı/midpoint ikilisi iyidir. dükkan'da yemiştim bir kere, en güzel hamburger falan diyemem ama iyiydi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hamin guzeli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 şu an forumda ikimizden başka kimse yok eheheehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben varım uyku saatim sabah 7-11 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Midpointin hamburgeri pek iyi değil bence de diğer yemekleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 dükkan burger. heralde hepsi iyidir de cheeseburgerini falan da yedim bu adamların et çok iyi :D alkol de var oooh sdfgdfg (kol biraz tabi şerefsizler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kizilkayalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 aQuelleris said: Burger House. kitchenette yediğin hamburgere 10 basar her halükarda. /Burger House çok met edeni var... Ama gayet tuzluda diyorlar. Bi ara denenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 aQuelleris said: Burger House. kitchenette yediğin hamburgere 10 basar her halükarda. /Burger House burger house baya baya ortalama bir yer ve buna rağmen eskiden çok pahalıydı bizim orda (boğaziçi üniversitesinin orası) herhalde satamayınca şimdi eskinin hamburger fiyatına menü veriyorlar heh patatesleri güzeldi ama tatlı tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ohannesburger ilk yediğimde şok etmişti beni oha lan bu nasıl bişey diye ama şimdi ya alıştık ya da bozdular bilmiyorum eskisi kadar güzel gelmiyo. Ama yine de burger a mcdonalds a falan basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 how i met your mother ın bi bölümünde hamburger muhabbeti vardı bölümün sonunda buluyorlardı. çok özenmiştim onu o dur en güzel hamburger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bencede ohannes. swiss extra cheese (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://aht.seriouseats.com/images/20080930-burgermonologue.jpg http://betaarti.com/wp-content/uploads/2010/10/marshall-hamburger.jpg THIS IS IT GUYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Dynun said: küçükken pino'da yemiştim bozdu şimdi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar