Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 carls dan hiç yemedim ama sınırız içecek olayı beni pek ilgilendirmiyor :) önüme 2 litrelik içecekte koysalar içeceğimiz miktar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben zaten yemek yerken bir sey icen biri degilim ama boyle bir ozellik varken repi bastim. bir de gercekten hizlilar ve lezzetli de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Aluriel said: akşama gidip yiyim hatta GEL BERABETR YİYEK KANKA SONRA BİRA İÇİP BEYİN FIRTINASI YAPARIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 islak hamburgeri hamburgerden sayiyorsak kizilkayalar yoksa geri hepsi ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 k.jr fena değilde onun icin kalkıp cevahire gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu carls'in en begendiginiz hamburgeri ne? Gidip bi deneyelim diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bi cevahirde varsa uzakmış ya carls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Portobello'yu (mantarlı) çok beğenen var, ben mantar pek sevmediğim için Big King muadili olan Big Carl'dan yiyorum. Jalapeno'lusu var, gayet lezzetli bi acısı var, onu da deneyebilirsiniz. Bi de şu Amerikan mamülü dizi ve filmlerde çok gördüğümüz üzeri parça etli sos kaplı patates kızartması olayından da var. Aşırı ağır olduğu için ben pek beğenmedim de bikaç kişi girişilebilir. Ayrıca bunlarda da McDonald's'taki McDippers benzeri bi tavuk var, o da harika ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 hayal var beyoglunda hayal burger var orda o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lan bende kızla nereye gitsedm farklı olarak diye düşünüyodm helal teşkrlor carls evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 pahalımı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi hamburger sonuçta ne kadar pahalı olabilirki butikte değilmiş hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Chaotic said: Benim kitchenette denen bir yerde yedigimdi. olay bitti burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Taksim'de tünel'in orada Mano burger var. Ben çok fena bagımlısı oldum, guruları gidip deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 anaconda said: Chaotic said: Benim kitchenette denen bir yerde yedigimdi. olay bitti burda. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 MADBOY said: Taksim'de tünel'in orada Mano burger var. Ben çok fena bagımlısı oldum, guruları gidip deneyebilir. tüneldeki 2 mekanıda denedim ,fena değiller ,ızgara(kömür olanından) ,kalın köfte ve düzgün pişiriyolar ama öyle aham şahamda değil daha iyisi olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ben dükkanın satır burgerini çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ankarada bigos diye bi bar var, bahçeli 6.cadde üzerinde. bigos burger ları var, şahane fevkalade harika ve ötesi. yazmıştım daha önce sanırsam aynısını sddgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya beğendiklerinizi alt alta nerede, hangi burger, hatırladığınız kadarı ile kaç para aralığında yazın da toplayıp ilk sayfaya koyalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 anaconda said: Chaotic said: Benim kitchenette denen bir yerde yedigimdi. olay bitti burda. kitchenette favori mekanlarımdan biri benim, var mı istanbulda? menüdeki coğu şeyi yedim de bi hamburgerini tadamadım yalnız şuranın. Terbiye etleri çok güzel yapıyorlar yalnız. Bide fantastik bi pilavları var ona hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yazılmış ancak tekrar: big carls' BK / MCD gibi bir fastfood dükkanı ancak oldukça güzel, tek köfteli versiyonları daha iyi. çift köfteli olanlar kuru gelebilir... gayrettepe: retro burger (fena değil, ama 100% dana olmadığı et kokusundan belli) nişantaşı: wish burger (güzel ama sanki dana etine hindi karıştırıyorlar) nişantaşı: cook shop (ev yapımı hamburgeri denedim. güzeldi, eti falan ayarında hallediyolar seversiniz. 14 ytl city's içinde) nişantaşı: iznik.et (güzel gayet, paket yedim. memnun kaldım) taksim/tünel: mano burger (dükkandaki sulu köftelere alışmışım, eti fazla kuru geldi. seveni illa vardır) etiler/çamlık: nusret (baya güzel hamburgerleri, memnun kalırsınız) reşitpaşa: burger bar (paket siparişleri pek tutarlı gelmiyor, aynı kaliteyi hep tutturamıyorlar. gidip yenilecekse en iyi alternatiflerden. etiler: günaydın kasap (tavsiye etmiyorum, yiyecekseniz et yiyin burda. küşlemesi falan güzeldir) aklıma gelenler bunlar... favorilerim: - burger bar / dükkan - nusret / iznik.et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://www.burgerhouse.com.tr/ şurdan yiyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bizim burda bir köfteci apo var. Onun yaptığı hamburgerleri tek geçerim. Halis muhlis domuz ve at eti. İnanılmaz bir lezzet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 senko said: anaconda said: Chaotic said: Benim kitchenette denen bir yerde yedigimdi. olay bitti burda. kitchenette favori mekanlarımdan biri benim, var mı istanbulda? :D taksim meydanında var the marmara'nın altında daha da bi sürü yerde vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar