Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hoşlanabilir misiniz? iki kişinin aynı anda potansiyel kız arkadaş ya da erkek arkadaş olabilitesi var mı sizin için? kişisele renk gelsin, cosmopolitan sorusu size. trolleyin ama ankete düzgün cevap gelsin komikli şık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yine bella 30 sayfa gider /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Aynı anda 100 kızdan da hoşlanırsın da 2 kızı aynı anda sevemezsin, yani bende öyle en azından. Senin sevmeyi kastettiğini düşünerek son şıkka şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 aşkolsun ya o ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Napcan abi adam gibi anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 burçlara inanmayla alakalıdır belki ama ikizler erkeğinin hayatı böyle geçiyor. ikiden fazla oluyor hatta genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bunu da mı burçlara bağladınız ya skdljfsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 rezervuared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 birini gerçekten sevsevdim diğeri olmazdı. sonuç olarak ikisini de sevmiyorum, öyleyse imkanım varsa ikisiyle de en azından sevişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Aşkım ikinizide seviyorum ama napiyim, gerçekten. Demiş, sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 topik hakkinda dicegim tek sey; http://www.motifake.com.external.v.vkachalka.ru/image/demotivational-poster/0909/epic-facepalm-when-you-just-know-you-messed-up-demotivational-poster-1253705267.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 her ankete oy atmak gibi bi zorunluluğum varmış gibi hissederek bu ankette de oyumu kullandım. bir dahaki ankette görüşmek üzere, esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ya cinsiyet değiştirir miydiniz diye sorsam ben cinsiyetimi değiştircem anlamına mı geliyo ya canım sıkıldı açtım konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 konu threesome a gelince haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 NOLUR AÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bonzileri kaale almıyorum sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 CRIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 günde en az 50 kızdan hoşlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/avatars/2b/2ba497c20d4efd6852430e78d67d6564f9537f97_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ALLAHINI SEVEN ÜSTÜME TOPRAK ATSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kelime seçimi ilkokul 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 3. şıkkı seçenler net ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bir kişi ancak bir kişiden hoşlanabilir hissettikleri gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://uk.askmen.com/dating/love_tip_200/201_love_tip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar