Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 60*31h*23cm ölçülerde akvaryum kuruyorum. Su anda tabanda en altta 2kg aquaclay üstüne 4kg kadar hagen siyah kum var. taban yüksekliği 5cm oldu 7cm e çıkarsammı cıkarmasammı diye düsünüyorum co2 desteksiz bitkili tetra yada canlı doğuran yapıcam tankı. Atman HF-0300 şelale filtre. 9W 50cm t5 tipi pembe florosan var kapakta pazartesi yanına 9W 50cm t5 beyaz florosan eklemeyi düsünüyorum. (florosanlar dalgıç tipi) Bitki konusunda tavsiyelerde bulunabilicek varmı? 1-2 kök limon biraz saz ve ufak taslara java moss sarıp tabanı örtmek istiyorum, yanına neler iyi gider. Bakımı kolay bitkiler lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 fistana mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 blood moss koy abi çok hoş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sandalye said: fistana mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Resimler Bitki dizilimi ve bitki tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 boşver abi diz işte ne anlar balıklar simetriden görsellikten.. dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 barınaktan al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sazliktan yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 canlı doguran yapcaksan bitki dizilimi iyi gibi gorunuyo. yeni dogan yavruların yetişkinlerden saklanabilecegi bi yer olması onemli, o yuzdende bitkiler sık olursa yavrular için saklancak yerde daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 guccuk akvaryumda nere saklaniyo abi dsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 saklanır abi gayet. sonucta kucukte olsa 43 lt akvaryum ben 35 lt'likte yavru almıştım yavruluk vs kurmadan. he ama yavruların hepsini yasatamazsın tabi hepsi tutupda saklanamaz ama 2-3 tanesi yasamayı basarır. doğal seleksiyon olur işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 nano kursan içine neon ve kiraz karides vs atsan bu şekil bitkilendirsen falan akvaryum olayı budur.geç karşına yak sigarıyı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Küp akvaryumlar bitkilide uzunlara göre çok daha güzel duruyor,tabi birde bunlar prof. kurulumlar baksana o taban bitkisi co2 istediği için adamın tesisatı falan var ben o kadar uğraşamam :) Kapak yaptırıyorum şimdi 2 adet 60cm lik 19W florosan takıcam grolux ve daylight. 1 adet anubias ektim ama sanırım bu bitki ekilmiyormuş,taşa-dala falan sarıyormuşuz iple. Son hali şu akvaryumun 5 tane lepistes ekledim gecici olarak su otursun diye yem ve dışkılarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 knox said: yeni konu açmiyim bikaç sene evvel akvaryum maceram oldu 70cm falandı.sarı prensesler falan vardı.bi tane iri balıgım bunları yedi falan neyse nubluktu işte.taşınırken vermiştim akvaryumu birine şimdi ise yukardak iboyutlarda küp akvaryum yapmak istiyorum.hani içinde az öz yaratık olsun ama ilgiç şeyler olsun istanbulda hani akvaryum için aga akvaryum yapıosan kesin buraya git diyebilceğiniz bi yer varmı ayrıca tavisiyeler falan filan alayım bu ledli motorlu hazır satılan akvaryumlar var iyi midir misal.yoksa motorunu ışıgını biz mi koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi şu camcı iyidir gibisinden tavsiye de bulunamıcam ama silikon'u akvaryum için özel olanından kullanan bir yerde yaptırman(veya senin alıp adamlara bunu kullanın demen) lazım.normal cam silikonu balıkları zehirliyor neyse hazır akvaryum için, genelde filtre+aydınlatma sistemi ile birlikte oluyor yani ister kendin istediğin ölçülerde yaptır yada hazır al.kendi yaptırırsan ucuza mal edebilirsin.asıl olay bitki ve balık seçiminde ne besliceğine karar ver önce sonra o balığa göre akvaryum boyutu ve bitkiler olayına girersin.sonra koyarsın çalışma masanın üstüne geç karşısına sinir minir birşey bırakmıyor asdffgde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ya tabi neyle ne uyumlu yaşıyor bilemiyorum hani burdan yardımcı olunursa alcagım şey kafamda oturmuş olur akvaryumuda hazır motorlu falan alırım muhtemelen tabi.akvarum işi kolay içine ne koycagımı bilmem lzm hani az öz yaratık olsuni stiyorum.yengeç vs.hani dipte yürüyen şeylerden olsun isterim balık harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 canlı olaraktan ;kiraz karides,elma/minare/ramshorn salyangoz türleri ve neon tetra bitki:java moss,su mercimeği,hemianthus vs tavsiyem 30x30x30 tarzı birşey kurman 27 lt falan oluyor. taban malzemi olaraktan çok kaliteliler var ama türkiye de bulmak işkence cidden o yüzden kolay bulabilceğin bir kaç şey yazayım.coco peat,dere kumu,lav kırığı falan.bitikiler için misket ve sıvı gübre alırsın bir tane dıy co2 olmadı aletini alırsın.maden suyu bitkiler için çok yararlı ama çok kullanmamak gerek suyun sertliğini artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 balık olmasın mı sdf birde tabi böyle geniş ürün yelpazeli akvaryumcu nerde var istnabulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 millet ada alıyor abi artık akvaryum so 80s dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bizim adamız kalbimiz hazinemizi gönlümüzde saklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 akvaryumdan anlarım diyeninizde tatava paylaşımları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Norak said: millet ada alıyor abi artık akvaryum so 80s dsf awdawgdgaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yarın gidip bakıcam bi ölçü konusunda 40x35x40 düşünüyorum koyucak yer açısından.bu ölçülere yakın hazır varsa alırım yoksa yapsınlar knoxun tavsiyesi uygun geldi.tetralar balıkmıs yeni ögrendim sds hani bu boyutta bi akvaryuma kaçar tane tetra karides ve salyangoz koymak gerekir kaya maya konusunda seçmemiz gereken birşey var mı.vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Red : 40*40*40 yap küp akvaryumlar süper oluyor. 2. akvaryumumu 30*30*30* yada 40*40*40* nano yapıcam. kaya olarak fosil kayalara bak dikdörgen-kare biçimli denk gelirsen havada kap koy akvaryuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Abi akvaryum :( Bugün gördüm 1m'lik bi tane, 100*30*40 falan olabilir bilmiyorum, altında dolabı var birde. 67 lira dedi süperdi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar