roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Harlequin Ichthyosis diye saçma sapan bir şey arattım görsellerde ve en altta şu uyarı çıktı: "Google'a gönderilen yasal bir isteğe cevap olarak bu sayfadan 3 sonucu çıkardık. İsterseniz, bu istek hakkında ChillingEffects.org'dan daha fazla bilgi okuyabilirsiniz." Link te şu: http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=815 Çok merak ettim, ne acaba bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 google.de mi kullanıyosun? almanya'da illegal olan bişey aratmışsın.ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Hayır, Türk Google'dan aratmıştım. Sanırım bağlandığım yerden ötürü sansür yedi olay. Çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Abi ağzına tüküreyim manyak manyak şeyler aramışsın bizi de arattın of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 telif hakkı sorunu olan şeyleri arama sonuçlarından çıkarıyorlar işte mahkeme emriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 acmayin dedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 off gece gece sapikmisin manyakmisin abi bunlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 said: A URL that otherwise would have appeared in response to your search, was not displayed because that URL was reported as illegal by a German regulatory body. FUUUUUU biktim artik. ss versenize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 SeaGle said: Abi ağzına tüküreyim manyak manyak şeyler aramışsın bizi de arattın of. Bu mesaja kadar aratasım yoktu. Aratıncada sana kesinlikle hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 vaniLLe said: ss versenize ;) HEIL!!1 .O/ | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.oocities.org/harleyquinnbabes/pics/028.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 norak önce davrandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 lan!!!1!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hastalık ya, yeni doğan bebeklerde falan oluyor ya televizyona çıktı şakirt tayfa şeytan falan dedi, şöle bi wiki resmi vereyim temsili. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/11/Harlequin_fetus.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amoled Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ben de Blue Waffle yazıp aratınca hiç bir şey çıkmıyor. Danimarka'dayım, burada da bir sansür geyiği var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar