7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi oyunlar güzel falan arada hatırlar tekrar muhabbetini yaparsın gülersin falanda, böle oyunlara takıntılı olmamalı bi insan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ko da ırçını satabiliyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Pasta said: Abi niye her hafta bu topicden açıyorsun ya. viktorun topiğiyle benimkini karıştırmışsın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abov tum forumu aggroladi adam tek hareketle :D gogo ultimatr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 minecraft yok olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 saklambaç ehuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hello kitty online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tormentte maliş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Pasta said: Abi niye her hafta bu topicden açıyorsun ya. bunu demeye gelmiştim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bekledigim heyecan yasanmadi bu konuda misirlarim bosa gitti :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hep tatava, bonec'e sorsan bi esnaf oyunu oynamışlığı varmı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 listede modern warfare yok lan nasıl olur? hepsini at mw koy abi. olum tek tank olur lan normalde herkes tank oldu burda asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 7thBreath said: abi oyunlar güzel falan arada hatırlar tekrar muhabbetini yaparsın gülersin falanda, böle oyunlara takıntılı olmamalı bi insan ya. niye takıntılı olasın ki. en sevdiğin oyun ayrı, takıntılı olmak ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ultima ilk 10'a nasıl giremiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 en iyi ile en sevgili farklı şeyler. capitalism 2'yi severim mesela, fifa 11 wow aoe2 conq sc2 oynamasını değil ama izlemesini severim. heretic 2 severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ultima`nin giremedigi top10 bizden degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 en sevdiğim oyun ultimadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 final fantasy 1 final fantasy 2 final fantasy 3 final fantasy 4 final fantasy 5 final fantasy 6 final fantasy 7 final fantasy 8 final fantasy 9 final fantasy 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya insan soğuyor tabi... ben nebulada ultimaya geri döndüm geçtiğimiz sonbaharda. ama ne bileyim ya eski tadını alamadım doğal olarak. 2-3 ay falan takıldım sonra bi gün sıkıldım tak diye bıraktım. hatta somon heklemiş orayı şifreler başkalarının eline falan geçti charlar sömürüldü muhtemelen ama umrumda deil :D edit: ama en güzel duyguların oyunu ultimadır halen benim için. 1. sırada olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Valla en iyiymiş, en süpermiş bilmem, zevkle - HALA - oynadığım/oynayabileceğim oyunlar. Cabal (CABAL ONLINE değil ha, arcade olandan bahsediyorum) Black Tiger Age of Empires Ultima Empire Earth (Sabahlara kadar lan yaptığımız için seviyorum) Sensible Soccer Might&Magic starcraft Pharaoh Theme Hospital Sanitarium Diablo 1&2 Warcraft 1&2&3 Worms World Party (Var mı kapışacak?) Dune &2 Neverwinter Nights (Online hala oynarım arada , 2 değil) ne bilim o kadar çok oyun var ki ama genel olarak yukarıda ki gibi oyunlardan zevk alırım, hala oynarım. Var mı kapışacak? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Asil bi Phantasmagoria vardi 3948394 cd ne guzeldi be , bulsam gene oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Darqainu said: ultima`nin giremedigi top10 bizden degildir eski anketlere bakmıştım da girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 diablo 2 nin mekanigini hic bi zaman ogrenemedim,cok oynamadım bunun etkisi var ama sevmisimdir her zaman ultima lise hayatımı götürdü fallout 3 ve new vegas ı sevıyorum su sıralar l4d2 oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 total war ların adı bile geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bok gibi .nünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar