RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi yok artık askerlik aşağı inerken asteklik yükseliyor?Çüş lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 mino benim bir tanıdığım sinema tvci,astek yaptı.istanbulda oldu ama onunki,kendini şimdiden kısa dönem diye hazırlama bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Alırlarsa alsınlar canım napalım. 16 x maaş da iyi para hani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konservatuar mezunları, doktorlar, makine mühendisleri direk uzun gidiyor bildiğim, onun dışında dönemlik ihtiyaçlar oluyor. Geçen sene inşaat mühendisi duymuştum, bu sene ziraat mühendisiymiş mesela. Zaten yeterince kısa olan askerliğin 1.5-2 ay daha kısa yapılacak diye senelerce ertelenmesi bana saçma geliyor, fazla paranoyak ve "kız gibi" bir yaklaşım yani, 12'den 6'ya falan inecek olsa neyse. Acemi birliğinden sonra şu mesajımı quote edip doğru muymuş yanlış mıymış söylerim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 makina uzun mu gidiyo yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi bırak şurda 1 saatin boşa geçmesin diye neeler yapıyo insanlar. hayatının 2 ayı çöp olucak sonuçta. ne kadar az o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Baggio said: Konservatuar mezunları, doktorlar, makine mühendisleri direk uzun gidiyor bildiğim, onun dışında dönemlik ihtiyaçlar oluyor. Geçen sene inşaat mühendisi duymuştum, bu sene ziraat mühendisiymiş mesela. Zaten yeterince kısa olan askerliğin 1.5-2 ay daha kısa yapılacak diye senelerce ertelenmesi bana saçma geliyor, fazla paranoyak ve "kız gibi" bir yaklaşım yani, 12'den 6'ya falan inecek olsa neyse. Acemi birliğinden sonra şu mesajımı quote edip doğru muymuş yanlış mıymış söylerim eheh.askerlik yapmamış herkese öyle gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 konservatuar mezunları en önde mehteran olarak orduyu ateşliyomuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sınavdan önce ilk sordukları arasındaydı konservatuar mezunu var mı diye. çıktı bi kaç tane siz şöyle ayrılın dediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Abim makineci olarak kısa gitmişti. Kuzen de mayısta dönen tertipteydi, o da kısaydı. Yüksek lisanslı falan hemde. Yazık lan bize uzun yaptırırlarsa, 4 yıl + 15 ay askerlik le fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 goldbären said: konservatuar mezunları en önde mehteran olarak orduyu ateşliyomuş sdf Orduevine beleş şarkıcı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ziraat mühendisleride bahçıvan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 SeaGle said: Abim makineci olarak kısa gitmişti. Kuzen de mayısta dönen tertipteydi, o da kısaydı. Yüksek lisanslı falan hemde. Yazık lan bize uzun yaptırırlarsa, 4 yıl + 15 ay askerlik le fu. 4 yıllıklara 4 ay gibi bişi düşünüyorlarmış.en son bakan söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Hayır zaten 4 yıl askerlik şubesi gibi ortamda okuyoruz, bi de askerlik mi... Üstüne tatile göndermeleri lazım asfsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Maaş güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ben sırf maaş için uzun kassam mı diyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 uzun muzun manyak mısınız olm, ben daha gitmeden bugun askerlik alışverişi yaparken titredim. hem zoraki gidiyoruz üstüne mal gibi cebimizden para harcıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Uzun dönem askerliğe work&travel olarak bakıcan be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ne alaka watla ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Hiç bi iş tecrübesi edinmiyosun, gerçekten çok rezil insanların arasındasın (erleri falan demiyorum subay takımı), üstüne bide 3 ay eziyet çekiyosun eğitimlerde. Cık, tavsiye etmiyorum uzun dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi işe girsen alırsın o parayı zaten. hem tecrübe olur deli misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Uzun dönemin 3 ayı ağır eğitim, geri kalanında biraz rahat edip ortalama bir özel sektör işinin giriş maaşını almak baya gereksiz bence. Kısa gidip 2 ay daha amelelik yapıp bitirip döner işe girersin, hem kariyerine bir an önce başlamış olursun hem en az aynı seviyede maaşı adam gibi sivilde alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ya birşey sormak istiyorum. Şimdi ben spk ve kpss gibi sınavlara girmek durumundayım fakat askerliğe gittikten sonra mı girmeli yoksa askerliği erteleyip mi gitmeli karar veremedim. Bu sınavlara girip kazanıp belirli bir yere yerleşip hadi ben askerliğe gidiyorum beni bekleyin 5 ay diyebiliyormuyum yoksa nasıl işliyor bu işler bi bilgi verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_42158784/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Teoride varmış demek ki dediğim gibi bir şey teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar