pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Abi ikide birde camdan hatun kokusu giriyor yav. nispetlikmi yapiyorlar bilmiyorum. normalde parfume falan alerjim vardir sevmem ama bu baska geliyor yav.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 koku dediysem parfum. ne bilem abi kacinci oldu bu. hayir dedigin gibi nasil giriyor bende anlamadim nispetlikmi yapiyorlar diyorumya bende sasirdim.
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 adam fakir beyler giriş katında penceresi demir parmaklı evde oturuor.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yanniz hala sasginim abi gelene kadar havada coktan dagilmis olmasi gerekmiyormu. yan odada fransiz kiz kaliyor ama camdan girdi abi o hepten zor. iyide para veriyor ha. satin alirim hepinizi sadece oda parasiyla. sdfsdfsdf.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 komplekse sokuyorsun beni yapma.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 liseli said: adam fakir beyler giriş katında penceresi demir parmaklı evde oturuor. ev değil o http://www.youtube.com/watch?v=5sRrFhge9Po
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sen yoksa su 18 yasindayim bosalamiyorum diyen kisimisin? internette boyle seyleri nereden buluyorsun canim?
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kizin kapisini calip, koktu, komsu hakkimi almaya geldim de.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nerdne geldigi belli degilki :( yahudi degildir zaten. buyuk ihtimal rus. yahudi rus karisimi burasi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 russa sever seni sakal yeni çıkıyomuş ya
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yas 17 normal gene be. bu ruslarin cogu ingilizceyi bilmiyor o kotu yav :( gerci gerek yok dile benim bolge baya rahat. izmirden iyi.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sen de cam kenarında rakı iç. seviyorlardır lan belki. he rakı seven atletli bi amca da gelebilir tabi. o zaman başlık gerçek olur aman diyim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Laraken said: sen de cam kenarında rakı iç. seviyorlardır lan belki. he rakı seven atletli bi amca da gelebilir tabi. o zaman başlık gerçek olur aman diyim. adam herşeye rakıyla çözüm buluyo lan. -eyvah benzin bitti! -rakı ver ordan. -aaah dişim ağrıyo! -pamuğu rakıyla ıslat oraya koy. -aman tanrım alkolik oldum! -rakı iç geçer. -laraken bana kız bul allahsız! -rakı. sdghfgsdfg
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 pisst said: hahahahahah cok komik. losersiniz olum hepiniz. hep tatava. bi esnaf koklamışlığımız yok.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arka sokaklardaki hatunların parfümünü koklamışlık desen, hiç yok :(
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.franksfilms.com/wp-content/uploads/2007/08/perfume-3.jpg
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 olm uzun saçlı erkek lan o kızıl saçlı insan.Aynı surat yapısında arkadaşım var erkek kendisi.
Öne çıkan mesajlar