nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya diablo 2 artık çok eski geliyo, titan quest ve torchlight da oynadım. Var mı yeni çıkan o tip oyun? Item falan kasacağımız, bikaç gün saracak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 borderlands oynamadıysan bence uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yok oldschool istiyorum ya fps tarzında diil ya da tps her neyse, diablo klonu olsun yani titan quest ve torchlight dışında giderli diablo klonu yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dungeon siege 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yeni çıkan demiştim ama sağol yine de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dungeon siege 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 magicka pek diablo klonu sayılmaz ama gerçekten çok sağlam. büyü ve kombonun buluşma noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 A Farewell to Dragons bu oyunu bi dene oynarken baya eğlenmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 DS3 ve a farewell to dragons denerim heralde. Magicka'yı kesmedi gözüm ama yine de teşekkürler hepinize. Başka tavsiyeniz olursa dinlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 niye diablo 2 de, diablo 1 değil? diablo 1 oynayın. en azından diablo 1 oynamamış diablo 2 oyuncuların sayısı azalır. bi de nox iyidir. eski ama oynamadıysan mutlaka oyna. yeni çıkan izometrik hack'n slash'in eskilerden çok farkı yok zaten. hani illa yeni istiyorsan sacred 2 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 torchlight'ın yapımcılarından eski bir oyun vardı fate diye oda güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Son çıkan Hunted mı neydi, o oyunda baya bi H&S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya eski oyun grafiklerini kaldıramam şimdi, o yüzden yeni oyunları istiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 eski oyun grafikleri ne yahu, sanki tandy grafikli oyun tavsiye ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 diablo 1 dedin ya, ben 2'nin grafiklerine katlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 o zaman sacred 2 var son çıkanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 call of duty black ops oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 demian said: dungeon siege 3 KILL IT WITH FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 of Bone ya sanane benim grafik zevkimden? Eski grafikli oyun da oynarım, çok da oynadım. Bu aralar yeni laptop almışken gidip yine eski grafikli oyun oynamak istemiyorum. Canım bu tip oyun çekti, bikaç gün idare etsin eli yüzü düzgün olsun istiyorum. Derdin ne anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sacred 2 var abi, idare eder baya seni. bone'a da kızma, onun da canı d1 çekmiş belli benim gibi, herkes oynasın istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 rayman raving rabbids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sacred 2 oynamayı birkaç kez düşündüm de hiç başlamadım. Hep itici geldi o oyun bana nedense :/ DS3 kuracağım bakalım, çocukluk anılarım depreşiversin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Emin ol depreşmeyecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya zaten torchlight ve titan quest dışında yüksek puanlar alan diablo klonu/benzeri oyun duymadım o yüzden konu açtım. İdare edeceğim artık olduğu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Loki adlı bir oyun da var, ona da bak. Grafikleri gayet tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar