Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirlensem mi ağlasam mı?

geezus

Öne çıkan mesajlar

Boyle boyle tas kalplilige bagliyorsun bundan sonra 1 sevgiliden daha ayrildiktan sonra 3 uncusunde progress ini tamamlamis olursun kendimden ornek veriyim.
ust uste 3 rezalet iliski sonu

soru: kubrayla devam ediyormusun?
cevap: 90 a taktim.
soru: nasil yani?
cevap: guizaya baglamistim vuruyorum direkten sekip ayagima dusuyordu tekrar, bu sefer 90 a taktim.

ki maildi mesajdi vs atma. Kacan kovalanir diye bir sey var bu hayatta ki ben de ilk basta inanmazdim "abi ben yaparim ederim oyle sey olmaz vs." derdim, artik anladim sen kilini kipirdatmadigin surece kazanan sen oluyorsun. Ayrica sevisip tanistigimiza memnun oldum fikri mukemmelmis. Kisacasi sen sen ol. Suskunlugunu bozma.
Sosyal ağlarda paylaş

geezus said:

Black-ice said:

hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim.
en korktuğum olay da bu. nasıl güvenebilirsin böyle bir şeyden sonra?

güvenemezsin. kızlara güvensen cengizlere güvenemezsin. çok iyi anlıyorum seni. insan ilk öğrendiğinde böyle taşaklarına ağır tekme yemiş gibi oluyor.

ama geçiyor sonra. geçiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

geezus said:

Black-ice said:

hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim.
en korktuğum olay da bu. nasıl güvenebilirsin böyle bir şeyden sonra?

Ya kizlara neden guveniyorsun ki zaten? Manyak misiniz ya guvenmeyin kizlara allah allah.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de kötüsünü düşün.
Kız hayatının aşkı olsaydı sen de kızın ne mal olduğunu farketmeseydin. Sonra nişanlansaydınız, 1 sene sonra evlenseydiniz. Dünyanın en mutlu erkeğiyim herpy derpy deseydin. Çocuklarınız olsaydı. Sonra bir gün karnın ağrıdığından eve erken gelseydin, kapıda bir erkek ayakkabısı görseydin. Yatak odasından gelen seslerle tüylerin diken diken olsaydı. Cengizle yenge keyif sigarası içerken senin kek kocan da hala anlamadı dalgayı dediğini duysaydın. Cinnet geçirip tabancanı çekip odaya dalsaydın. Tam karınla cengizi vuracakken insafa gelip çocuklarımın hatırı için sizi bağışlıyorum deseydin. Karın da salak onlar Cengizin çocukları zaten lol deseydi. Başlarım böyle işin ızdırabına diyip silahı ağzına sokup intihar etseydin. Karın da senden kurtulmanın sevinciyle cesedinin yanında celebration sex yapsaydı.

Sonra uyanıp herşeyin rüya olduğunu anlayınca allahım çok şükür forever alone muşum deseydin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...