Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Warrior ayrıca, varsa Warrior da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Warrior nerf yiyecek ona göre ben olsam druidi kasar feral yapar geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Dk Waryor Bm hunter Fotm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 SirWinstonPee said: sezon 5 ten beri dk oynarken utanıyorum resmen. ee ben napim eu usa kore betalardan beri rogue oynuyorumt artık aramızda manevi dünyalar var klawye mouse kullanmıyorum telapati ile oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 az daha collector's alıyordum 150tl idi. zor tuttum kendimi. başlamıcam bir daha bunu da atlattığıma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 "barbu" ben 3. de dayanamadım aldım sen daha ilkini atlatmışın daha 2. 3. var du bakalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 her taraf horde kayniyor ya leveling bolgelerde, bu nedir allah askina? rahat rahat quest yapilmiyor. daha bi iki tane ally gordum sadece twisting netherda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ya bu 90 monk kasanlar ayrica ne ara kastilar ya madem resurrectionla da olmuyor, nasil insanlar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Monkun her 10 levelde ve her gün daily ile iki saat %50 bonus xpsi var. Heirloomla beraber hiç zor degil. Meslekler de cok kolay. Tüm meslekleri bile fulledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Spiegel said: her taraf horde kayniyor ya leveling bolgelerde, bu nedir allah askina? rahat rahat quest yapilmiyor. daha bi iki tane ally gordum sadece twisting netherda MoP bölgelerini kast ediyorsan, bu bölgeler cross servera açılmadı. Ve Twisting Nether'da %90 horde'a %10 aly gibi bir oran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Spiegel said: ya bu 90 monk kasanlar ayrica ne ara kastilar ya madem resurrectionla da olmuyor, nasil insanlar bunlar? 3 gün playtime ile 90 olmuştum. Bunun en azından 12-13 saati de muhtemelen karakteri açık bırakıp dizi izlerken falan geçmiştir. %50 Monk XP bonusu, full heirloom vs. Baya kolay aslında, gözünde büyütmüşsün bence sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ahmedinejad said: Monkun her 10 levelde ve her gün daily ile iki saat %50 bonus xpsi var. Heirloomla beraber hiç zor degil. Meslekler de cok kolay. Tüm meslekleri bile fulledim ben. Ayrıca evet, MoP'ta profession kasmayı da iyice kolaylaştırmışlar. Resmen para bile harcamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 25 Eylul'de cıkan oyun icin ne ara 90 oldular demek de iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 warrior sakat oldu bu sefer . 182k dps http://i.imgur.com/5fW7G.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ver vengeance i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Resetleyip bütün cooldownları açmakla ölçüm yapılmaz. Yani burst için bile fazla tabii, ben daha 120'den yukarısını görmedim Rogue'da ama yine de aşırı saçma bir veri eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 anlık bi sey zaten 1 saniye falan duruyor orda 50-60k ya düsüyor yine..ama cıkıyo işte anlıkda olsa .. her seferinde yapıyorum yani tesadüfi bi sey diil,fury warrior yapıyor bunu digerlerinde olmuyor kesinlikle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 MoP'a yeni başladım da lore yazılıp çizilirken yine ot tüketilmiş blizzard headquarters'da. Riko'nun quest'ini yaparken gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 heirloom itemleri alt chara yollamak için aynı server da mı olmak lazım. Başka serverdaki bir alt chara heirloom verebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ekant wide diyo heirloomlar için hiç denemedim ama başka serverada yollanabiliyo olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yollanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ally karakterlere yollanıyor ama serverlar arası yollanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ilk defa şaman oynuyorum, roguemdeki iki loom hançeri buna yolladım. enchantment'ta yeter mi bunlar bana raidlere kadar? ya da elemental olsam staff mı alim büyü gücü için yine elde yakın vuruş için mace dagger falan mı olsun? raidlere kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 burada biraz offtopic olacak ama cataclysm contentini bilmiyorum fazla. hyjaldan sonra vash'jir mi deepholm mu yapmak lazım. yani sistem nasıl olduysa, sadece hyjal questleriyle 80 den 82,5 oldum kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 80-81 hyjal 81-82 hyjal 82-83 deepholm 83-84 uldum 84-85 twilight highlands en iyi böyle en hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar