Haste Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 oyunun tamamı 24gb bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 oyundan tek baydıgım yan rep kasmak hos eskıye gore daha zor olmus gorev yaparak rep almak ama ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sayfa 80 10 sayfa daha gider bu konu durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Slint said: Kaede said: 64bit client için launcherdan play dedikten sonra açılma süresi ÇOK uzun olan var mı ? neredeyse 1 dakika falan hatta Bende de aynı durum var. Görev yöneticisinden sonlandırıp tekrar launcherdan başlatınca hemen açılıyor. DNS leri kaldırınca da bu sorun düzeliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hatta aynı sorun Sc2 de de olmaya başladı. Connecting streaming server ekranında takılıp kalıyo. DNS leri kaldırınca bu sorunda düzeliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Boci said: DNS leri kaldırınca da bu sorun düzeliyor... bunu anlamadım sanki.. nereden, hangi dns i kaldırıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Boci said: DNS leri kaldırınca da bu sorun düzeliyor... yok öyle birşey. hala devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 DNS leri otomatik al yerine manuel dns atadıysanız, oyuna girmesi 2-3 dk kadar bir süre alıyor. Loading ekranı donuyor veya oyun fatal error veriyor. Bu tip hatalar alıyorsanız DNS leri otomatik aldırtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hiç mantıklı gelmedi. manual de olsa otomatik te olsa dns en nihayetinde. benim modem otomatik 8.8.8.8 veriyor dns i.. bunu ha elle yazmışım ha modem vermiş. ne farkeder ki? edit: ayrıca evdeki 2 bilgisayarda da otomatik alıyor dns leri ama aynı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yauv açılmayan sitelere girmek için dns atamıyormuyuz. hani 286.77.88.222 falan gibi dns ler. Eğer seninde böyle atadığın dns varsa onu kaldır otomatik aldırt diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bu sorunlar bende de vardı dnsleri siliyorum wow oynayacakken, temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben de diyorum ki, açılmayan sitelere girmek için dns falan yazmıyorum. otomatik alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bende de böyle cave olsun instance olsun, girdiğimde oynayış hızımda bi dalgalanma oluyor. yani mesela koşarken bi anda çok yavaşlıyor, slow motion a dönüyor 3 saniye sonra da deli gibi hızlanıyor. haliyle 30 saniyede dc yiyorum. çözemedim ya la bunu. varsa yaşamış, çözmüş bi dürtüversin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 dns ayarını; 4.2.2.2 4.2.2.1 yapın çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Gençler toplanın çok basit çözümünü söylüyorum: Launcher a tıkladığınızda kıtlıktan çıkmış gibi Play tuşuna abanmayın, resimleri vs. yükledikten sonra bi 3 sn. bekleyin, basın Play e, çata diye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 launcher ı açınca play tuşu hemen gelmiyor zaten. initializing diye bir 15+ sn bekliyor. Olaki play tuşu geldi, tıklıyoruz ve bir 20-60sn civarı boş boş bekliyor. Bu evdeki 2 bilgisayarda aynı. Evde olmayan başka bir bilgisayarda da aynı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 launcher sız giriyorum ben onlar ne yapsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bu sıra işine çözüm bulan oldumu öğleden sonra ravencrest imkanı yok giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 quixef said: Gençler toplanın çok basit çözümünü söylüyorum: Launcher a tıkladığınızda kıtlıktan çıkmış gibi Play tuşuna abanmayın, resimleri vs. yükledikten sonra bi 3 sn. bekleyin, basın Play e, çata diye giriyor. bunu da denedim. fayda etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 launcher da play e tıkladıktan tam 2 dk sonra login ekranı anca geliyor.bu arada yemek vs gibi işleri hallediyorum.aslında iyi bile olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ben direk Wow-64.exe ile başlatıyorum bi sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 2 kere tıklayın 2 client açılır 1 i hemen açılıyo diğerini kapatırsınız açıldıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 niye direk Wow-64.exe ile başlatmıyorsunuz gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ot toplamaktan quest yapılmıyor ki. Rizede yasıyorum burda bile bu kadar çay görmedim arkadaş bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 oktayca said: niye direk Wow-64.exe ile başlatmıyorsunuz gayet memnunum bu mesajı yazarken hala beklemekteyim klasörden bu exeyi çalıştırmama rağmen başka çözümü olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar