Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slint said:

Kaede said:

64bit client için launcherdan play dedikten sonra açılma süresi ÇOK uzun olan var mı ? neredeyse 1 dakika falan hatta

Bende de aynı durum var. Görev yöneticisinden sonlandırıp tekrar launcherdan başlatınca hemen açılıyor.

DNS leri kaldırınca da bu sorun düzeliyor...
Mesaj tarihi:
Hatta aynı sorun Sc2 de de olmaya başladı. Connecting streaming server ekranında takılıp kalıyo. DNS leri kaldırınca bu sorunda düzeliyor...
Mesaj tarihi:
DNS leri otomatik al yerine manuel dns atadıysanız, oyuna girmesi 2-3 dk kadar bir süre alıyor. Loading ekranı donuyor veya oyun fatal error veriyor. Bu tip hatalar alıyorsanız DNS leri otomatik aldırtın.
Mesaj tarihi:
Hiç mantıklı gelmedi. manual de olsa otomatik te olsa dns en nihayetinde.

benim modem otomatik 8.8.8.8 veriyor dns i.. bunu ha elle yazmışım ha modem vermiş. ne farkeder ki?

edit: ayrıca evdeki 2 bilgisayarda da otomatik alıyor dns leri ama aynı sorun var.
Mesaj tarihi:
Yauv açılmayan sitelere girmek için dns atamıyormuyuz. hani 286.77.88.222 falan gibi dns ler. Eğer seninde böyle atadığın dns varsa onu kaldır otomatik aldırt diyorum.
Mesaj tarihi:
bende de böyle cave olsun instance olsun, girdiğimde oynayış hızımda bi dalgalanma oluyor. yani mesela koşarken bi anda çok yavaşlıyor, slow motion a dönüyor 3 saniye sonra da deli gibi hızlanıyor. haliyle 30 saniyede dc yiyorum. çözemedim ya la bunu. varsa yaşamış, çözmüş bi dürtüversin lütfen.
Mesaj tarihi:
Gençler toplanın çok basit çözümünü söylüyorum:

Launcher a tıkladığınızda kıtlıktan çıkmış gibi Play tuşuna abanmayın, resimleri vs. yükledikten sonra bi 3 sn. bekleyin, basın Play e, çata diye giriyor.
Mesaj tarihi:
launcher ı açınca play tuşu hemen gelmiyor zaten. initializing diye bir 15+ sn bekliyor. Olaki play tuşu geldi, tıklıyoruz ve bir 20-60sn civarı boş boş bekliyor.

Bu evdeki 2 bilgisayarda aynı. Evde olmayan başka bir bilgisayarda da aynı sorun var.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Gençler toplanın çok basit çözümünü söylüyorum:

Launcher a tıkladığınızda kıtlıktan çıkmış gibi Play tuşuna abanmayın, resimleri vs. yükledikten sonra bi 3 sn. bekleyin, basın Play e, çata diye giriyor.

bunu da denedim. fayda etmiyor
Mesaj tarihi:
oktayca said:

niye direk Wow-64.exe ile başlatmıyorsunuz gayet memnunum

bu mesajı yazarken hala beklemekteyim klasörden bu exeyi çalıştırmama rağmen

başka çözümü olan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...