toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yani elimizde rare varken, common peti levellamanın bir anlamı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Common petleri hiç lvllayıp vakit kaybetme, common olanların rarelarını ara onlarla kas. BUNU SANA BİZİM Mİ SÖYLEMEMİZ GEREKİYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Yok, hiçbir durumda common peti levellama zaten. kolay 25 olmuyor o petler. Sonra aradaki uçurum gibi stat farkı evlat acısı gibi kor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yalniz pandadan once bizde olan petler ne durumda onu bilmiyorum. raptorlar, panterler, phoenix falan vardı, özellik olarak ne olduğu da yazmıyor. stat farkı var gibi ama. illa rare yakalayıp onları kasmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bende şimi gundrak haçling var bu petler rare almasıda çok zor pokemon savaşında çok işinize yarar diye trade de bi pazarlama hilesi yapıp satabilirim o zaman desenize haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ya bir petin ne olduğunu anlamıyorsanız (bazılarında yazmıyor) hemen üstüne ters tıklayın "çantaya at" gibi bir seçenek var, onu seçin. Çantaya atınca rare ise direk mavi oluyor zaten, sonra tekrar listeye ekleyin devam edin. Bu şekilde eldeki fazla rareleri de AH de satabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi dedigim gibi is yerinden yapabildigim tek sey paticik'e girmek. eve ya gec gidiyorum, ya is cıkısı dısarda takılıyoruz. oyunun tadını cıkaramadım bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ya 10 classtan hangisini oynıyacağım derken 5 yıl geçti, şimdi birde monk çıktı, şu pet işine hiç bakmıyayım ben, hayatım kayar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 şimdi classic wow cd key aldığımızda tbc+wolk de almış oluyormuyuz yoksa hepsini almak gereklimi ? piyasada satılan 20-25 tl ye satılan keyler buna dahil midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 meslek kasma olayını çok güzelleştirmişler yalnız. Enchanting'i questlerden düşen itemlerle kastım , engineering de 1000 golda falan fullendi. daha ne ister bu gönül :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ne gibi bir fark var mesleklerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 en kolay hangisi kasılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 gathering skilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi karakterle login olduktan sonra istisnasız maksimum 35 40 saniyede disconnect yiyorum. official forumlarda var yaşayan ama pek bişi bulamadım. nedir bileniniz varsa bi el atsın yahu. her şeyin driverı tam, son uptade te bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kablonet motorola surfboard mu modem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hayır airties. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 en keyif alarak gittigim exp oldu bu,mapler questler mekanlar 10 numara gidiyor simdilik,ıyyk vıykk panda manda dedik ama cok iyi olmuş ya,dev köstebek yuvaları dev havuçlar heh 4 bölge var daha girmedigim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Laraken benzer bi sorun viktorun söylediği motorola modemlerde firmware yüzünden oluyordu. Modem bi patchten sonra gelen çok sayıda bağlantıyı ddos gibi algılayıp interneti kitliyordu. Formattır ispdir alakasız haliyle. Bi bak bakalım belki aynısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 nasıl oluyor da oyun cıkalı 3 gün olmusken level 90 bi sürü monk var etrafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bence 5level bişey değil normal yani 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Hemen hepsi oyuna 80 olarak başladı zaten. RaF sistemi ile 80 level biriktirdiler çok önceden. Monk açar açmaz hop level 80 oldular. Sonra 10 level kasılıyor zaten 3 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 haa ok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 scroll monklar icin calismiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 SoR dememiş RaF demiş herkez yanlış anlıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Yalnız dün lvl77 monk gördüm. Sor raf maf değil bildiğin kasmış eleman. Bugün girsem kesin 90 olmuştur hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar