draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 imkansiz gibi evet , sure bi 60 a iniyor, bi 180 e cikiyor locked server larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 2k sıra 1 saatte 1kya indi, 10da girsem yarım saat oynar yatarım lolz. Neyse ya 90 olmak için acelemiz yok, zaten gült yok bişey yok ortada. Olsa bile raid yapabileceğimi sanmıyorum, anca çelınc mod atarız akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yaparız ya niye yapmıyalım koca kış var önümüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 FFFFFFFFFUUUUUUU- dc yemişim 2476 kişi sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 FreEmoon said: Catada oynamadın galiba hocam, shaman cata başından beri level 10 da alıyor riptide skillini. allah allah cata'da da kısmen oynamıştım ama bu levellarda hep earth shield, healing surge falan takılıyodum diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kaczynski said: FreEmoon said: Catada oynamadın galiba hocam, shaman cata başından beri level 10 da alıyor riptide skillini. allah allah cata'da da kısmen oynamıştım ama bu levellarda hep earth shield, healing surge falan takılıyodum diye hatırlıyorum Yok sen haklısın, resto shaman signature ability earth shield idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kaczynski said: FreEmoon said: Catada oynamadın galiba hocam, shaman cata başından beri level 10 da alıyor riptide skillini. allah allah cata'da da kısmen oynamıştım ama bu levellarda hep earth shield, healing surge falan takılıyodum diye hatırlıyorum riptide level 85 değil miydi catada? earth shield level 10da geliyo diye hatırlıyorum ben de. edit : en son tier talentmiş riptide catada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 evet, 70 level civarlarında talent ile aldığımı hatırlıyordum ben de. o yüzden bugün görünce baya şaşırdım. şu an shamana çok hakim olmamama rağmen cidden çok rahat oynuyorum. :) edit: zaten 20 level shamanın neyine hakim olacaksam artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 karazhan'da direkt monk actım, kimse yok etrafta su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 pfff sorunlu addonları kapatmak için char screene dönünce crash yedim. 3 saat queueda beklemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Serverı geri mi aldılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bu kadar rahat oynadığımı daha önce hatırlamıyorum o_. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Absolut biraz ara ver bence cok oynamışın belli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Absolut said: Serverı geri mi aldılar? 5 dakka falan bi roll-back oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Kojiroh said: FFFFFFFFFUUUUUUU- dc yemişim 2476 kişi sırada BIRAK ŞU OYUNU DA SC'YE GEL, YETO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Sece kötü ya. En son ilk sezonda gold olmuştum da zar zor idare ediyodum cheese yemeden. Geçen bi ara tekrar giriyim dedim 15 oyundan 1'i bile normal olmadı. Drone rush bile gördüm ya Sonra utandım yastığıma sıkıca sarılıp dönme adinda bi belf woryor açma kararı aldım. Bugün burdayım afsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Beklediğimden çok daha iyi olmuş bu ek paket. Açıkcası bu kadar olacağını beklemiyordum yeni zoneları filan çok güzel tasarlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Yeni zoneları görmeyi hevesle bekliyorum ama, daha nasip olmadı oyuna girmek. Dünde karakter seçimi çıkmıyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ya level kasmam lazım kafamı pokemondan kaldıramıyorum, süper bir aktivite olacak, archaeology gibi bayık ta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Sorma. Rare yakalicam diye dere tepe gezdim. Tavsan, Sincap ve Tavuk rare yakaladim duellerde akiyorum bu 3'lu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Hemen rare linki alalım neymiş bu rare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Birazdan bomba açılış görüntüleriyle karşınızdayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Linki var mi bilmem ama dogada olan petler ile pet battle yapip yakalayabiliyorsun ve bu yakaladigin petlerin tipki item gibi kalite seviyesi var. Poor-Common-Uncommon-Rare seklinde. Rare olanlarin ozelligi daha yuksek Hp, Attack Power gibi ozellikleri olmasi. Haliyle rare pet kullananlar avantajli oluyor savaslarda. Poor tavsan 100 hp ise Rare tavsan 130 hp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Rare pet her saldırdığın petten random mu çıkıyor yoksa rare moblar gibi görünüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Görünmüyor petin özelliği. Anca yakaladıktan sonra yazıyor ne olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar