Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

kaczynski said:

FreEmoon said:

Catada oynamadın galiba hocam, shaman cata başından beri level 10 da alıyor riptide skillini.

allah allah cata'da da kısmen oynamıştım ama bu levellarda hep earth shield, healing surge falan takılıyodum diye hatırlıyorum

Yok sen haklısın, resto shaman signature ability earth shield idi.
Sosyal ağlarda paylaş

kaczynski said:

FreEmoon said:

Catada oynamadın galiba hocam, shaman cata başından beri level 10 da alıyor riptide skillini.

allah allah cata'da da kısmen oynamıştım ama bu levellarda hep earth shield, healing surge falan takılıyodum diye hatırlıyorum

riptide level 85 değil miydi catada? earth shield level 10da geliyo diye hatırlıyorum ben de.

edit : en son tier talentmiş riptide catada
Sosyal ağlarda paylaş

Sece kötü ya. En son ilk sezonda gold olmuştum da zar zor idare ediyodum cheese yemeden. Geçen bi ara tekrar giriyim dedim 15 oyundan 1'i bile normal olmadı. Drone rush bile gördüm ya

Sonra utandım yastığıma sıkıca sarılıp dönme adinda bi belf woryor açma kararı aldım. Bugün burdayım afsfda
Sosyal ağlarda paylaş

Linki var mi bilmem ama dogada olan petler ile pet battle yapip yakalayabiliyorsun ve bu yakaladigin petlerin tipki item gibi kalite seviyesi var.

Poor-Common-Uncommon-Rare seklinde. Rare olanlarin ozelligi daha yuksek Hp, Attack Power gibi ozellikleri olmasi. Haliyle rare pet kullananlar avantajli oluyor savaslarda. Poor tavsan 100 hp ise Rare tavsan 130 hp gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...