Paxel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ben betada hiç oynamadım. Pazartesi gecesi nereye gidiyoruz, orgrimmardan bir tarif ediverin plx :p
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 world pvp var mı diyorsunuz yani artık:)..Ona göre...
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bu aksam, Dark Portal'in onunden. CRZ nedeni ile belli rotalarda surekli adamlar var. Raid kurduk farmladik, farmlandik hirs yaptik geri farmladik falan. http://i.imgur.com/12GaK.jpg
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bir de üstteki o simulationcraft acayip şişirilmiş, elitistjerk'de o haunt uptime için falan RNG'nin feriştahının denk gelmesi gerek diyorlar.
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Harbi harbi World PvP var. Eğlenceli oldu baya yıllar sonra. http://i.imgur.com/WjFtD.jpg
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Nolur şimdi bu oyun beyler.. yürür mü ? yoksa 2 hafta sonra capital'larda zıplamaya başlayıp trade chanel'da chat mi yaparız..
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Capital city'de zıplamassın ama ben pokeman oynamam, senaryolarla uğraşamam, medalya peşinde koşamam, zaten tek başımayım raid falan hak getire diyorsan, o zaman kendini yeni level 90 bölgesinde uçan binekle boş boş tur atarken bulabilirsin. Yok ben birşeyler yapıcam diyorsan ilk kez wow dünyası bu kadar canlı, bu kadar çok yapılacak şeyle dolu oldu. Ve vaniladan beri ilk kez her an her yer kalabalık, yani alakasız bir zone'a gidiyorum level kasıcam (daha 4 ay öncede rogue levelladım boşboştu oralar.) adım başı birileri var, resmen quest mobu kesmek için grup kuruyor insanlar sıra beklememek için. ki burası level 35 zone'u yani.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bu cross realm olayını tam detayı ile acıklayan bi link verir misiniz.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 muhabirimiz Freemon lvl 35 zone'undan bildiriyor.
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 toggie said: bu cross realm olayını tam detayı ile acıklayan bi link verir misiniz. Özel bir detay yok, çok kabaca; Şehirler dışındaki (istisnalarda var elbette) her yer benzer saat ve özellikteki (PvE, PvP, R-PvP vs) realmler tarafından ortak kullanılıyor. Yani sen SW ya da Orgrimmar'dan dışarı adım attığın anda girdiğin bölgede, artık sadece senin serverından insanlar olmuyor. O bölge artık ortak bir bölge (atıyorum 20 server kullanıyor o bölgeyi) ve sen sanki bu serverlar birleşmiş gibi gayet kalabalık bir ortamda oynuyorsun. Birde bu atıyorum 20 serverdan haddinden fazla insan tek bir bölgeye yığılırsa, o bölgenin clone'ları yaratılıyor ve bir bölgede gereksiz yığılma engelleniyor.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 az once qa buldum, okudum. guzel olmus da bu her levelda oluyor mu? level 90 adam, level 15 adamla xrealm'de bulusuyor mu? world pvp'ye etkisi acısından soruyorum.
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Evet. O bölgedeki insan sayısı, o bölgenin kapasitesini geçmediği sürece, ortak serverlardan kim gelirse gelsin aynı xrealm'e giriyor.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Zone 'un kalabalık olması çok iyi bişi değilki yahu özellikle de questleri yaparken.
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 6 yıldır o kalabalıgın geri dönmesini bekliyorum ben be =) nerde o Tarren Mill fightları dedik yıllarca vanila'dan sonra.
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ıyıde nasıl olcak kusla barrensa ucduk dıyelım hıc yukleme fılan ekranı olmayacakmı dırek o mape pat dıye gırcekmıyız
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kalabalık olsun abi. orgrimmar dısında resmen terkedilmis gibiydi heryer. cok iyi olmus bu.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Outland de levellayan biri olarak acayip tedirgin oluyorum çünkü level kasamıcaz çok eminim. Deli pvp dönecek hem güzel hem kötü bir olay.
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 @blackwolf Evet yükleme falan yok, normal ilerliyorsun ve direk giriyorsun cross map'e. @Soris Yıllar sonra ilk defa PvP serverında olmak tekrardan bir anlam ifade etmeye başladı işte.
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ortalik yerde kesecegimiz rakipler de xp verse keske.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 CRZ oyuna gelen en büyük yenilik falan olabilir. Elwynn Forest, Durotar, Barrens, Blasted Lands, Thrallmar, Honor Hold şu an tam seks oldu. Her gece birileri var. Harika oldu gerçekten. Oyunda haddinden fazla server vardı, bir nevi server merge oldu. Müthiş müthiş.
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Yani bu iş wow'da yeni bir soluk.. Yogurtlu kıymalı bir börek gibi mi diyosun sen şimdi bize ?
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Valla nasıl börek seviyorsan öyle. (:P) Galiba en son 6 yıl önce böyle bir manzara görmüştüm. İskeletten geçilmiyordu Dark Portalın, Thrallmar'ın önü.
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Abi halaa'da tbc zamanında bu kadar event/pvp dönmüyordu o derece :p
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Özellikle bizim server gibi bir tarafın sayıcı ağır ezici olduğu (Twisting Nether - %90 horde) serverlarda oyunun hiçbir zamanında böyle pvp dönmedi. Şimdi diğer serverların aly yoğunluğu ile birlikte ortalık şenlendi.
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Aranılan, özlenen wow döndümü abi bu mu yani kısaca özetleyin. gaz verin. gaz.
Öne çıkan mesajlar