Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir de üstteki o simulationcraft acayip şişirilmiş, elitistjerk'de o haunt uptime için falan RNG'nin feriştahının denk gelmesi gerek diyorlar.
Mesaj tarihi:
Capital city'de zıplamassın ama ben pokeman oynamam, senaryolarla uğraşamam, medalya peşinde koşamam, zaten tek başımayım raid falan hak getire diyorsan, o zaman kendini yeni level 90 bölgesinde uçan binekle boş boş tur atarken bulabilirsin.

Yok ben birşeyler yapıcam diyorsan ilk kez wow dünyası bu kadar canlı, bu kadar çok yapılacak şeyle dolu oldu. Ve vaniladan beri ilk kez her an her yer kalabalık, yani alakasız bir zone'a gidiyorum level kasıcam (daha 4 ay öncede rogue levelladım boşboştu oralar.) adım başı birileri var, resmen quest mobu kesmek için grup kuruyor insanlar sıra beklememek için. ki burası level 35 zone'u yani.
Mesaj tarihi:
toggie said:

bu cross realm olayını tam detayı ile acıklayan bi link verir misiniz.

Özel bir detay yok, çok kabaca; Şehirler dışındaki (istisnalarda var elbette) her yer benzer saat ve özellikteki (PvE, PvP, R-PvP vs) realmler tarafından ortak kullanılıyor. Yani sen SW ya da Orgrimmar'dan dışarı adım attığın anda girdiğin bölgede, artık sadece senin serverından insanlar olmuyor. O bölge artık ortak bir bölge (atıyorum 20 server kullanıyor o bölgeyi) ve sen sanki bu serverlar birleşmiş gibi gayet kalabalık bir ortamda oynuyorsun.

Birde bu atıyorum 20 serverdan haddinden fazla insan tek bir bölgeye yığılırsa, o bölgenin clone'ları yaratılıyor ve bir bölgede gereksiz yığılma engelleniyor.
Mesaj tarihi:
@blackwolf

Evet yükleme falan yok, normal ilerliyorsun ve direk giriyorsun cross map'e.

@Soris

Yıllar sonra ilk defa PvP serverında olmak tekrardan bir anlam ifade etmeye başladı işte.
Mesaj tarihi:
CRZ oyuna gelen en büyük yenilik falan olabilir.

Elwynn Forest, Durotar, Barrens, Blasted Lands, Thrallmar, Honor Hold şu an tam seks oldu. Her gece birileri var.

Harika oldu gerçekten. Oyunda haddinden fazla server vardı, bir nevi server merge oldu. Müthiş müthiş.
Mesaj tarihi:
Özellikle bizim server gibi bir tarafın sayıcı ağır ezici olduğu (Twisting Nether - %90 horde) serverlarda oyunun hiçbir zamanında böyle pvp dönmedi. Şimdi diğer serverların aly yoğunluğu ile birlikte ortalık şenlendi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...