Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

kiymaliborek said:

tekrar kurulabiliyor sorun yok.

wowu kurmak dünya üzerindeki en zor mevzulardan birisi. cdlerden kurayım desen, bir cd'nin bilmem neresini okumasa gitti tüm setup.

netten indireyim desen, clientı indirdikten sonra bir o kadar daha patch indirtiyor sana oyun. net hızına bağlı olarak bir 3 gün falan download yapman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Netten indirme olayını epeydir yapmamışsın anladığım kadarı ile. Eskiden önce oyunu kurup sonra patchler dururdu saatlerce. Artık gayet temiz bir şekilde son versiyonu indiriyor, hatta daha yarısına gelmeden de oyuna girmene müsade ediyor.

Geçen ay 5-6 saat falan indirip (ki 500kb'ı pek geçmedi indirme hızı) sorunsuz oynadım oyunu, sonra yattım kalktığımda bitmişti kurulum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya insan o yemyeşil Mulgore çayırlarında koşmayı özlüyor ama oyunu iyice bok ettiler be kardeşim.
Veletlerin her dediğini yaparak casula çevirecez diye garip bişey oldu, oyuncu kitlesi leş oldu çıktı.

Ama bunlara rağmen hem grafik hem oyun mekaniği olarak hala daha akıcısının olmaması insanın aklını karıştırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yani suna sırf heves etmemın nedeni yeni bir class gelmiş, en baştan açayım bi panda, eğlenerek oynayım, monk healer felanda oluyormuş sanırım, öyle takılayım diyorum, ama bütün arkadaşlarda guild wars 2 aldı, neyse heralde alıcam , çok daha pahalı çıkmıyor bu sefer fiyat iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...