ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Seneler sonra ilk kez kaldırdım wowu makineden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 tekrar kurulabiliyor sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 elinde panda için beta accaunt olan ve deneyip görmem için verebilecek olan varmı :) bir görsem acaba dönmeye değer bi şey varmı bi baksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kiymaliborek said: tekrar kurulabiliyor sorun yok. wowu kurmak dünya üzerindeki en zor mevzulardan birisi. cdlerden kurayım desen, bir cd'nin bilmem neresini okumasa gitti tüm setup. netten indireyim desen, clientı indirdikten sonra bir o kadar daha patch indirtiyor sana oyun. net hızına bağlı olarak bir 3 gün falan download yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Direk cata cdsini takıp kuracaksın diğerlerine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 onu da kutulu almadım işte aksi gibi asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Netten indirme olayını epeydir yapmamışsın anladığım kadarı ile. Eskiden önce oyunu kurup sonra patchler dururdu saatlerce. Artık gayet temiz bir şekilde son versiyonu indiriyor, hatta daha yarısına gelmeden de oyuna girmene müsade ediyor. Geçen ay 5-6 saat falan indirip (ki 500kb'ı pek geçmedi indirme hızı) sorunsuz oynadım oyunu, sonra yattım kalktığımda bitmişti kurulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Earlier this morning an upgrade advertisement for the Digital Deluxe Edition of Mists of Pandaria appeared on Battle.net for regular Mists of Pandaria Beta accounts. oh be salak Aral'ı beklemek zorunda kalmayacağım. Heriflerden collectors almak imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 28 eylül de çıkıyormuş MoP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Miraul said: ekim basi falan cikar bu sefer, blizzcon falanda yok http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/181/367/closeenough.png?1317606898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 gw2 + 1 ay klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ya ulan deluxe collector ile aynı değil , nası iş be bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 24 Eylül doktora derslerinin başlangıcı, 25 Eylül MoP. Almadığım ilk WoW expansion u olmak suretiyle WoW dan daimi ayrılışımın simgesi olacak. Hayırlısı! Kalanlara iyi eğlenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 annual devam ederken cıkacagı iyi oldu. cata bildigin ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 eylül 25'de çıkıyor bnet linki vercektim kolaylık için tıklamazsınız diye vermiyorum. güvenmeyin kimseciklere. edit: 40 dk ile kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bir yerleri tutuştu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 adamlar 15 euroya mount satıyorlar resmen. başka hiç bir esprisi yok deluxe editionun. standart paketi ucuzmuş, belki alıp deneyebilirim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 standart pakedin fiyatı cok iyi ya. deluxe'te de mount dısında bisey yok cazip degil hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ya insan o yemyeşil Mulgore çayırlarında koşmayı özlüyor ama oyunu iyice bok ettiler be kardeşim. Veletlerin her dediğini yaparak casula çevirecez diye garip bişey oldu, oyuncu kitlesi leş oldu çıktı. Ama bunlara rağmen hem grafik hem oyun mekaniği olarak hala daha akıcısının olmaması insanın aklını karıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 oyunu alanlara beta felan veriyor mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 betada bi halt yok hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 öfff çok kararsızım 2 sene sonra tekrar açıp en baştan monk oynamaya değermi? her ay para ödemeye? yoksa çok sevmesemde guild wars 2 mi oynasam en azından aylık ödemesi yok, ama wow u da özledim , korkuyorum yine alıcam 10 gün sonra bırakıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 al birak. icinde kalcagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Monk açacaksan item kalmaz sana, 5 monktan partiler olur ilk bikaç ay lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yani suna sırf heves etmemın nedeni yeni bir class gelmiş, en baştan açayım bi panda, eğlenerek oynayım, monk healer felanda oluyormuş sanırım, öyle takılayım diyorum, ama bütün arkadaşlarda guild wars 2 aldı, neyse heralde alıcam , çok daha pahalı çıkmıyor bu sefer fiyat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar