S-H Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 değişikti yine de yahu sıradan değildi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yaa harita falan bitarafimda degilde abi skiller cok manyak yaa.. simdiye kadar lock ve druid deneme sansim oldu ve lock baya asmis duruyo curselerin 10 yard icini etklilemesi drainlifein aoe olmasi falan demonda taramali tufek gibi hand of guldan atmaca demon formdaki effect hayvanligi falan bir asmislik gordum yani. druide gelirsek tek skille form degistir stealth ol falan gibi muabbetler baya iyi olmus zibilyon makrodan kurtaricak bizi ki macrolarda yarim yamalak calisiyordu, tek talentte olmasi kolaylik olmus, balancetaki extra solar atraksiyon skilleri ve feralin akrobasisi falan keyifli, feral hayvani guclu olcak gibi duruyor pvp de yine. bide skillerin azaltilmasi tabiki iyi olmus gereksiz kalabaliktan kurtarmis. ama satin alirmiyim bilmiyorum yeni talent sistemi her ne kadar guzel gelsede hatirda kalicak bi pve contenti olmayacak sanirsam, panda monk hakkinda hic yorum yapmiyorum cunku isim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 beta oynayan rog arkadas varmı bakım burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben oynuyorum, buyur. (bu arada rogue en kötü falan şu an pvpde. level 86 duellerine göre konuşuyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 niye en kotu biraz anlatir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ohooo, su anki release alpha ayarinda direk hani beta bile sayilmaz cok takmayin 322452 kere degisecek hersey Hunterin ormandan adam cagirma skilli bugli misal cd calismiyor nuh peygamber modunda arkamda hayvan ordusu ile geziyorum ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Backstab/Ambush crit bonusları yok. Damage fena gimplenmiş. Character sheetinizde yazan crit neyse backstabin şansı o. Fleet flooted healing bonus kaldırılmış, imp recup zaten yok. Haliyle self healing çok azalmış. Shiv'e cooldown gelmiş. Gerektiğinde cripling bulaştırmak için elzem idi. cripling demişken, %50 ye nerflenmis. cok etkiliyor. shadowstep ile prepi ayni talent ağcına koymak biraz acımasız olmuş. Shadowstepsiz zaten caster falan kesmeyi düşünmeyin. Prep deseniz smokebombu resetlemiyor. level 90 talentleri cok sönük. redirect cd kaldırıyor ama zaten her an kullanılacak birsey de degildi redirect. redirect-kidney vs yapılıyordu arenada. diğer 2 talent de komik. hele dk'nın level 90 talentlarına bir bakın, sonra gülün. tabi bunlar daha cok degisir. betanin minimum 4 ayi var. sadece su anki gorunen durumu soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Masquerade said: Backstab/Ambush crit bonusları yok. Damage fena gimplenmiş. Character sheetinizde yazan crit neyse backstabin şansı o. Fleet flooted healing bonus kaldırılmış, imp recup zaten yok. Haliyle self healing çok azalmış. Shiv'e cooldown gelmiş. Gerektiğinde cripling bulaştırmak için elzem idi. cripling demişken, %50 ye nerflenmis. cok etkiliyor. shadowstep ile prepi ayni talent ağcına koymak biraz acımasız olmuş. Shadowstepsiz zaten caster falan kesmeyi düşünmeyin. Prep deseniz smokebombu resetlemiyor. level 90 talentleri cok sönük. redirect cd kaldırıyor ama zaten her an kullanılacak birsey de degildi redirect. redirect-kidney vs yapılıyordu arenada. diğer 2 talent de komik. hele dk'nın level 90 talentlarına bir bakın, sonra gülün. tabi bunlar daha cok degisir. betanin minimum 4 ayi var. sadece su anki gorunen durumu soyledim. Tamamda bunlar pvp ıcın ben pve alanını sormusdum su ana kadar gelen talentlar pve ıcın dıye dusunuyorum rep kalkmıs dıyorsunda yenı eklenen zehır var bana gore o daha ıyı en azından combo harcamayıp dırek vurdukca heal gelıyor shadowstep degılde prep pve saglam dmg cıkartır vanıs+pre+vanısh baya saglam olur en azından rotasyonda sabıt degılsın 3-4 tane bıtırıcı skıll eklemısler tabı dedıgın gıbı daha cok var oturmasına su an sadece deneme asaması ama bır sey var ya ben yanlıs oynuyorum yada baska bısı 5combo ıle envenom 34,35k arası dmg yapıyor az degılmı? ha bırde talent agacına bakarsan orda su anda adını unutdum Subterfuge Your stealth breaks 3 seconds after dealing or taking damage rather than doing so immediately. 2x ambush yapabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Aman ne kötü fsfdsfds, oyundaki en iyi snare'i nerflemişler, prep smoke bomb kadar da lamer birşey yoktu ayrıca. self-heali nerfledikleri iyi olmuş, zaten vanish kırmak diye birşey kalmamıştı, üstüne 5 sn invis kalıp hpyi fulluyolardı roguelar. Masquerade said: Backstab/Ambush crit bonusları yok. Damage fena gimplenmiş. Character sheetinizde yazan crit neyse backstabin şansı o. Fleet flooted healing bonus kaldırılmış, imp recup zaten yok. Haliyle self healing çok azalmış. Shiv'e cooldown gelmiş. Gerektiğinde cripling bulaştırmak için elzem idi. cripling demişken, %50 ye nerflenmis. cok etkiliyor. shadowstep ile prepi ayni talent ağcına koymak biraz acımasız olmuş. Shadowstepsiz zaten caster falan kesmeyi düşünmeyin. Prep deseniz smokebombu resetlemiyor. level 90 talentleri cok sönük. redirect cd kaldırıyor ama zaten her an kullanılacak birsey de degildi redirect. redirect-kidney vs yapılıyordu arenada. diğer 2 talent de komik. hele dk'nın level 90 talentlarına bir bakın, sonra gülün. tabi bunlar daha cok degisir. betanin minimum 4 ayi var. sadece su anki gorunen durumu soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 blackwolf said: Tamamda bunlar pvp ıcın Masquerade said: ben oynuyorum, buyur. (bu arada rogue en kötü falan şu an pvpde. level 86 duellerine göre konuşuyorum.) heh. pve kısmını bilmiyorum. belirtmiştim zaten. @Allure :D Mevcut haliyle karşılaştırınca vaziyet bu. Frost magelere falan dokunamıyorum betada mesela. DK da en OP class gibi şu an. Hayvan gibi olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gelmiş beta bakındım biraz pandaya. keşke oyun hep o şekilde kalsa. orgrimmara gelince bi soğudum oyundan. o harika modellerden güzel armorlardan o ortamdan yine o aptal dünyaya dönüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ne var orgrimmar'da? eski orgrimmar'a donus yapıldıysa panda oynamak icin en onemli sebebim olur bu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yok bir şey yok işte normal orgrimmar da o panda tarafındaki saflık ve ortam yok. o baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ahmedinejad said: yok bir şey yok işte normal orgrimmar da o panda tarafındaki saflık ve ortam yok. o baydı beni. LoL cok merak edıyorum orgrimmar ne olucak warchift kafayı yıyıp gıdınce nası olucak yınemı yok olucak yoksa ınstance fılanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi durotar'a dokunmasınlar, orgrimmar instance olursa durotar da yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ahmedinejad said: gelmiş beta bakındım biraz pandaya. keşke oyun hep o şekilde kalsa. orgrimmara gelince bi soğudum oyundan. o harika modellerden güzel armorlardan o ortamdan yine o aptal dünyaya dönüş. 1 hafta sonra herkes yine orgrimmarda bekleyip tuşlara tıklıcak sıra gelip giricek birşeylere. çok bişi beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben hala premade karakterleri kopyalayamıyorum bir sorun mu var ? An error has occurred. Back to Battle.net Account Management diye hata veriyor 2-3 gündür .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Bende betayı kuramıyorum. Unexpected error hatasını alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Dosya adini değiş tam uzantı adini hatırlamıyorum ama bak yazıyor önceki sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 560 kısı sıra sayıyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Wowhead uzerinde ki talent calc. siniflar icin cok da buyuk degisiklik getirmiyor sanki. Yani kendi icinde 3 farkli yetenegi karistiramiyorsun gibi. Bence tbc ve vanillada ki hali iyiydi. 51 puan harcayip diger agaca gecmek yerine kafana gore veriyordun ucu arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 O değil de konuşuldu mu bilmiyorum ama JC ile mount yapılacakmış, matları 500K gold ediyo. Hacıt naptınız nasıl kasıcaz bu parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 daha fazla kazanırız exp'te simdiye gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Vanity itemlar için money trade e gireceklerinin sinyalini verdiler zaten, tradeable bi pet mount bişeyler alıp ahden satarak yapılır o paralar. Zaten ah kurtları 100k+ parada geziyorlar şu anda. Ben bile deathwing patchinde enchantten 30k yapmıştım ki öyle çok anlamam bu işlerden. Craftable/world drop BoE itemların boplara oranı şimdiye göre çok değişmediği sürece çok bi sıkıntı yok para değiştokuşunda, zaten herkesin gerekli herşeyi alabileceği bi para sistemi var glyphdir enchanttir gemdir. Geri kalanlar için mastercard RMAHtan iyidir kabul edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Yani şimdi baktım, sell price üzerinden hesaplamışım her şeyi. Dolayısı ile 500k değil de 2m olacak eşşeğin fiyatı. mmo-champ bi tablo yayınlamış quest reward'larla ilgili. Ordaki tüm paraları toplattım excel'e, 6600g çıktı. Hadi diyelim bi o kadar da q reward'ları satarak edindin, bi o kadar da lootladın, 18k. Hatta tüm questleri 90. levelda yaptın, %10 bonus geldi, yuvarlak hesapla 20k. Nası birikir abi o para? AH'den kasmak nası mümkün olabilri ki sonuçta 100 tane adamın oyunun bokunu çıkararak yarattığı bi para bu, faction başı aktif olarak oynayak 2000-3000 adamın oluşturabileceği para akışına bakarsak faction başı anca 1-2 adamda mı olcak bundan? Edit: Haa gerçek parayla alcaksak oke, iPhone falan almam kuş alırım. Yoksa bizim realmin AH piyasası bok gibi, eskiden kalma valuable'larla bi haftada 10k yapabildim anca ve gerisini getiremedim. Gerçi benim yetoluğumdur o da ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar