Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikopat oldum lan

Artariel

Öne çıkan mesajlar

evde en ufak hayvan besleyemez oldum. artık her hayvan görüşümde "ya şimdi bu ölürse ben komaya girerim" mantığıyla yaklaşıp hayvan besleyemiyorum artık imdat. sokak hayvanlarını artık anonim olarak beslemeye başladım resmen, çünkü birini görüp öteki gün tekrar göremezsem öldü sanmaya başlıyorum. yaralı hayvana yardım edemez oldum vicdan azabından. sizce ben ruh hastası mı oldum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece ciyak ciyak öten bir hayvanın sesine uyandım, yandaki komşular it almıştı (yavru daha acayip sesler çıkarıyor normalde) it dellenmiştir gene dedim uyudum 2dk sonra yine sesi duydum ne biçim it bu ondan öyle ses çıkmaz, hem üst komşu değil alt komşudan ses geliyor diye balkona cıktım ses bizim alt kattan geliyor (2 tavşan almıştık alt kat boş bahçede saksağana yem olmasın diye balkona koymuştuk rahat rahat dolanıyorlardı) baktım ses kesildi geri çektildim yine ses geldi lambayı aldım tutum direkt sansara denk geldi. Gözünü aldı lamba ile paralyze edip öldürmeyi denedik genede kaçtı hayvan, öldüremedik diye psikopata sardım bugün. Tavşanların ikisinide boğmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Parali Menopozlu Yasli teyze:

icin gider, durmazsin yerinde görmüssün hayvani bir kere sokakta topalliyor. Kücük bir kedicik yardima muhtac icin gidiyor. Aglamaya da hazirsin aslinda. Ama cok insan var etrafta biraz tuhaf kacar diye düsünüyorsun. Tirnaklarin genelde uzundur. Onlar senin en etkili silahindir hayvan-düsmanlarina karsi. Cigliklar atarak kavga edersin biri bu hayvan mikrop saciyor derse. Zart-Zurtda polisi sikayet edersin. Ya bana bir söyle sen nasil bir mahlukatsin. Sokakta yasayan bir insan icin bu kadar sevgi merhamet yardim etme ihtiyaci duymazsin, acliktan ölen cocuklar icin hic kafa yormazsin, düsünmezsin bile. Bir hayvan icin ama canini vermeye hazirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...