sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Kuşadasında da böyle ayıcıklar var demekki.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 baya şımarık hayvanlardı dımı bunlar, heryerde yumurtlamıo felan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yorumlara bak ya, ayip! sizin ananiz baciniz caretta caretta olsa böyle diyeb... üf
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aquila said: ben dogdugumdan beri nesli tukenmek uzere bunlarin da, anlamadim. çok çok kritik değil aslında şuan durumları ama tehlikede genede
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Artariel said: inşallah çoluğu çocuğu ölür bunu yapanın, karşıdan karşıya geçerken yolun ortasında ayağı takılıp kamyon ezer inşallah, acıdan anası babası hastalık geçirir. this. is a good beddua.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 çocuğu niye ölsün kendi ölsün yapanın
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 senko said: insanlairn durumu daha tehlikede insanlarin durumu böyle birseyi yapabilen insanlar yüzünden tehlikede. zararsiz bir canliya bunu yapabilen serrefsiz, insana da aynisini yapmaya meyillidir. potansiyel katil!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 -Deno- said: Artariel said: inşallah çoluğu çocuğu ölür bunu yapanın, karşıdan karşıya geçerken yolun ortasında ayağı takılıp kamyon ezer inşallah, acıdan anası babası hastalık geçirir. this. is a good beddua. yok ya "kaynar suda boğulursun inşallah" kadar başarılı değil bence
Öne çıkan mesajlar