Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu sefer güldürmedi ama almancılar kahkaha atar eminim
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 jahrein: AMUAHHASFHASFHAh roket: AHUASFHASHFahs vaniL: aHASUFASHFahsfasf mulgear: heh..
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 güldürmeyebilir ama en azından izlenebilir reklamlar çıkıyor AHMET VE HATİCE ahmeti kullanın ve farkı görün -AY EVET BENDE ALDIM ÇOK GÜZEL ÜRÜNDÜL. AHMET VE HATİCE sizin zevkiniz artık daha güvenli. gibi değil reklam.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ren said: güldürmeyebilir ama en azından izlenebilir reklamlar çıkıyor AHMET VE HATİCE ahmeti kullanın ve farkı görün -AY EVET BENDE ALDIM ÇOK GÜZEL ÜRÜNDÜL. AHMET VE HATİCE sizin zevkiniz artık daha güvenli. gibi değil reklam. aslında öyle gibi reklam :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Hannover 96 jetonu yeni düştü yalnız :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bir iyi bir boktan reklam yaptıkları hesap edilirse gelecek reklamın iyi olmasını bekleyebiliriz asdf
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mulgear6 said: jahrein: AMUAHHASFHASFHAh roket: AHUASFHASHFahs vaniL: aHASUFASHFahsfasf mulgear: heh.. hadi lan ordan. o degil de öteki reklaminda adam acilis (Eröffnung) yerine Aufgang dedi diye aylarca geyigini yaptilar ya. acilis diyecekleri zaman cem yilmaz rpsi yaptilar misal. baymisti fena halde.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 konu almanya olunca cem yilmazin esprileri bile kotu oluyor...
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Esnaf said: hannover 96 azda olsa güldürdü hasdfajısd bu çok iyidi, keşke son 2 saniye izleseydim dedim.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mulgear6 said: jahrein: AMUAHHASFHASFHAh roket: AHUASFHASHFahs vaniL: aHASUFASHFahsfasf mulgear: heh.. meh
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 biri link atsın şu kampanyaya neymiş bakalım, turkcell gibi araya kazık maddeler mi sokmuşlar acaba
Öne çıkan mesajlar