guksot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Merhaba arkadaşlar bugün sizden hızlı kola soğutma totosu isticem. İnternette kutu kolayı hızlı soğutma totosu var. (buz+su+tuz) Ben sizden 1,1.5,2,2.5 hatta 3 litre gibi büyük ve kabı teneke gibi iyi iletken olmayan kolaları hızlı soğutma totosu istiyorum. Not:Buzluğa atmak(benim için yeteri kadar hızlı değil.), içeceğim kaba kolanın yanı sıra buz da koymak(ne tadı kalıyor ne gazı sulandırıyor.)hariç totoları bekliyorum.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Buzdolabının derin dondurucusunda her zaman bir porselen kupa bulundur. Anında ice cold yapıyor, soğukluğunu da koruyor uzun süre.
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Viski taşları var, buz dolabında tutuyosun, içkiye koyunca da erimediği için sulandırmıyo. daş gibi
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 icerken agzina yuzune gelmiyomu onlar.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 synthesizer said: Viski taşları var, buz dolabında tutuyosun, içkiye koyunca da erimediği için sulandırmıyo. daş gibi şu tanım beni bitirdi linkteki, Okay, water is awesome. We can’t deny that. And perhaps its best feature is that it can freeze (You know that "ice" stuff? That's made of water!). And not to mention that when frozen, it's practically perfect for warm beverages.
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 reyou said: icerken agzina yuzune gelmiyomu onlar.fondiple mi içiyosunuz bilae siz viskiyi
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bazen yapıyorum. Her zaman güzel olmuyor ama O_o
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 İnsan gibi içsen kırılmaz sanırım. Bu arada tavsiyeler için saolun başka tavsiyesi olan var mı ?
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 benim en büyük zevklerimden biri bardakta kalan buzları ağzımda eritmek veya direk dişlerle kırarak daha da eritip yemek bundan alırsam gençliğimi heba ederim
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Buz bile geliyor dişine çarpıyor da acıtıyor abi, bence risk almayın :P
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 buzdan çok daha ağır olucanı sanmıyorum.
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 synthesizer said: Viski taşları var, buz dolabında tutuyosun, içkiye koyunca da erimediği için sulandırmıyo. daş gibi tuttuğun altın olsun ya.
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 git yenisini al, sogutmakla mi ugrascan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hahah lan ben bu viski taşlarını yutarım
caelox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 belki bu işine yarar Frosty Ice Tankard
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 buda olur: http://thechive.files.wordpress.com/2011/08/good-fun-13.jpg
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 caelox said: belki bu işine yarar Frosty Ice Tankard Yaramaz bunlar ise zira asitli icecekler cama gore daha pruzlu yuzeylerde cok daha fazla kopuruyor ve bardagi doldurdugunda sekerli su iciyorsun resmen. Once buz atip kolayi sonra doldurdugunda da ayni sey meydana geliyor mesela. O yuzden buz atacaksaniz ya sonra atin ya da once sudan gecirip sonra ustune icecegi doldurun.
Öne çıkan mesajlar