Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstek] Hızlı Kola Soğutma Totosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar bugün sizden hızlı kola soğutma totosu isticem. İnternette kutu kolayı hızlı soğutma totosu var. (buz+su+tuz) Ben sizden 1,1.5,2,2.5 hatta 3 litre gibi büyük ve kabı teneke gibi iyi iletken olmayan kolaları hızlı soğutma totosu istiyorum.

Not:Buzluğa atmak(benim için yeteri kadar hızlı değil.), içeceğim kaba kolanın yanı sıra buz da koymak(ne tadı kalıyor ne gazı sulandırıyor.)hariç totoları bekliyorum.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

Viski taşları var, buz dolabında tutuyosun, içkiye koyunca da erimediği için sulandırmıyo.

daş gibi

şu tanım beni bitirdi linkteki,

Okay, water is awesome. We can’t deny that. And perhaps its best feature is that it can freeze (You know that "ice" stuff? That's made of water!). And not to mention that when frozen, it's practically perfect for warm beverages.
Mesaj tarihi:
caelox said:

belki bu işine yarar Frosty Ice Tankard

Yaramaz bunlar ise zira asitli icecekler cama gore daha pruzlu yuzeylerde cok daha fazla kopuruyor ve bardagi doldurdugunda sekerli su iciyorsun resmen.

Once buz atip kolayi sonra doldurdugunda da ayni sey meydana geliyor mesela. O yuzden buz atacaksaniz ya sonra atin ya da once sudan gecirip sonra ustune icecegi doldurun.
  • Yeni Oluştur...