AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 1 ay içtim dişlerim ağrıdı acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yakınlarda güzel açık satan turşucu vs yoksa doğanay acılı şalgam kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 uzun vade de midenin de anasını beller o şalgam + turşu kombinasyonu , hele acılıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hazır aklıma gelmişken soriyim. türkiyede asitli ice tea varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 light cola gibisi yok. bağımlılık yapıyor sanırım, kim içse alışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 abi bi ara kırmızı çay mı ne vardı bunun. çok iyiydi o ya. narlı vardı hiç sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Çok acıktııııııııııııım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Karea said: uzun vade de midenin de anasını beller o şalgam + turşu kombinasyonu , hele acılıysa Günde 2 litre bitirirsen evet ama dengeli içersen sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şeftali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 lemon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nestea'nin her çeşidini ice tea ye tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 AtlaraFisildayan said: light cola gibisi yok. bağımlılık yapıyor sanırım, kim içse alışıyor. hadi ordan... HADI ORDAN! http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/hadordaan.jpg o aspartam, ve sittin tane baska tatlandiricinin uzun vadede bünyeye cok pis zararlari var. biraktim ben coksükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Green ve Şeftali değişmeli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 zannedersem aspartamın zararları kanıtlanmadı. şekerin açık ve net kanıtlı ama 1 ay içtim lan, 1 ay dişlerim ağrıdı ice tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 senin dişlerde sorun varmış panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 AtlaraFisildayan said: light cola gibisi yok. bağımlılık yapıyor sanırım, kim içse alışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 cola içmediğim için tüm çeşitlerini her gün boğuyorum. böyle 2.5 litrelik çıkarsa öyle alıcam eve. şu sıralar yeşil çaylı olanı içiyorum, güzel ama fazla şekerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 paso meyveli yoğurt yiyorum ben. ice tea falan dışarıda anca, evde su içiyorum, maden suyu içiyorum. gideyim de aysti alayım demedim şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nestea ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şeftali tabiki. nestea'nin de limonlusu çay tadını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hicbirini severek icmiyorum nestea o kadar cok ictim ki icesim gelmiyor artik, sagolsun okul kantini hep nestea getiriyordu, icetea yerine. su an ki favorim yedigun limonetta diye bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nestea bence küfür gibi, kötü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 değil siz dandik lipton ile alışmışsınız icetea'ye aynı efes gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bide soyle bisi var nestea'da cay aromasi icetea'ye gore daha az hissediliyor, ama nestea'nin de meyve/seker orani icetea'ye gore daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar