Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 arkadaşım çayda hem kafein var hem tein. ben tein yok demedim ama sen kafein yok diyorsun inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 evde anne yok o kendi evinde , olsa yapardı ne güzel ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bana sözlükten link vermiş bi de ya. aynı sözlükte bi de caffeine diye arat bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bizim bi arkadaşın annesi amerikalıydı ben de ilk defa amerikalı anne görüyorum tabii. çok acaipti neyse, çocuk çay hazır dedi. ben de çay delisiyim işte küçkten. abi ice tea geldi böle uzaktan sidik gibi işi içinde buz ve yüzen otlar falan var... dedim ne boktan bi çay lan bu. ama güzeldi işte bu da böle bi hikayedir. bi sonraki hikayemde başka bi amerikalı anne ile zevkli dakikalarımı anlatacağım. amerikan mutfağı 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mutfak fantazisi mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hocam ramazan geçseydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Aluriel said: bana sözlükten link vermiş bi de ya. aynı sözlükte bi de caffeine diye arat bakalım. valla çayda da varmış :P küçükken yanlış öğretmişler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yanlış öğretmeleri sorun değil de 30 saniyede doğrusunu öğrenebilecekken, yada kendi bilgini teyit edebilecekken iant etmemen gerektiğini öğretmemişler. o sorun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sfdaf nesteade de var da yazmıyo godoşlar. icetea kek gibi yazıp kendini yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Aluriel said: hocam ramazan geçseydi bari bak içinde mutfak önlüğü ve 2kilo et var diye iftardan sonra anlatacam zaten! milletin ağzının suyu akmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 he öyle düz hikaye. o zaman sorun değil. biz de heveslenmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 siz ne sanmıştınız ki? swh retorik soru lan cevap verip aptal durumuna düşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 biz lemur sanmistik. ekeke aptal durumuna düsürmeyin okumustum ben onu megerse.... sit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 @Aluriel inatçı bi kişiliğim var napiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ice tea çok overrated yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Aluriel said: arkadaşım çayda hem kafein var hem tein. ben tein yok demedim ama sen kafein yok diyorsun inatla. çayda kafein olur: http://i.imgur.com/2lfdu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben de onu diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 += Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 o diilde bana içilebilcek sağlıklı içecekleri bi sayarmısınız. ayran var kolay erişebileceğim ve her yemeğin yanında gidebilecek. oda adamı uyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kefir. iğrenç kokuyor, tadı da çok güzel değil. ama çok sağlıklı. 2 kere içtim toplamda gerçi lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yok abi hergün içebileceğin kadar güzel bişi arıyorum. kola ayran icetea filan gibi. ama sağlıklıda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kalorisi dışında icetea makul. tek derdim kalori benim, gunde 10 litre icmemem icin. teneke basına ortalama 90-100 kalori arası bişey. green birazcık daha az galiba. kafein falan rahatsız etmiyosa. ustunde yazıyo zaten renklendirici koruyucu yok, gaz ztn yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JVYREevs6IU armutlusu çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 vuh armut baya fantastikmiş. cesmede nar diye bi yer vardı alacatı icinde, orda armutlu vodkalı cinli falan bi içki yapıyolardı buzlu muzlu, kavanozda veriyolar butun masa icsin pipet mipet, bildiin tek kişi lıkır lıkır içiyosun feci guzel bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Joker said: yok abi hergün içebileceğin kadar güzel bişi arıyorum. kola ayran icetea filan gibi. ama sağlıklıda olsun. Şalgam var sıfır kalori yazıyor doğanay'ın üstünde (ama ne kadar doğru bilemem) Her türlü gideri var,her öğün içebilirsin.(üstüne biber turşusu suyu dökersen daha da leziz oluyor) tabi doğanay yerine etrafta direk olarak şalgam suyunu taze taze yapan bir yer varsa yaşadın demektir. Karışık meyve suyu her öğün içilebiliyor onun dışında,birde tabii ki sodalar var her öğün sağlıklı içebileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar