tombik_yanak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mongo kongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 göktürkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nanelisi yok muydu bunun? mongollusu iyiydi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mentollüsü var evet. cool falan diyolar ona. mangolusu da bildiğin turbo sakız tadında bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Türkiye için özel çeşitleri de mevcutmuş. Rizelisi, Artvinlisi, Trabzonlusu, Siirtlisi diye gidiyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çetin abi iş güç yok heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 abi karadenizli dediğin genelde istim üstünde oluyor. sakin olabilenini göremedim gibi bişi cool karadenizli zor coolest olanını yani bi level üstü yani ice olanı, hiç olmaz bak. -ben de karadenizliyim lan- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dün nestea limon içtim, içmez olaydım. çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 @kavurma Devir internet devri malum. İşyerinden Ulan Bator'daki adam ile hem iş,hem dedikodu,hem siyaset konuşmak mümkün. Ama benim işler zaten belli dönem yoğunlaşan,belli dönem in-cin top oynayan işler.Fuardan yeni geldik,fuarda tanıştığım hanımlarla,abilerle yazışıyorum ya nasip hesabı?Pek bir numara çıkmadı şimdilik.Dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Şeftali / Mango ikisinide tercih ederim ama ikili şık yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şeftali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şimdi bi limonlu doldurdum bol buzlu bi de içeriğine bakiim dedim kafein varmış içinde , ne alaka icetea de kafein ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Karea said: şimdi bi limonlu doldurdum bol buzlu bi de içeriğine bakiim dedim kafein varmış içinde , ne alaka icetea de kafein ? bold kısım bişeyler çağrıştırsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çayda tein olur kafein deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 fuuuuuuufffffş /dudaklardan çıkartılan laf koyma efekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Karea said: çayda tein olur kafein deil hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hadi buzlu kave olsa anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 limon ne ya şurup gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dostum sana kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 aiko çıkışa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://thebertshow.com/wp-content/uploads/2010/07/ice-tea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 KATRAN VE TÜY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 İlk başlarda limon delisiydim fakat şu aralar şeftaliye sardım.Mango yu pek beğenmedim green tea denemedim.Şu kırmızı olanı merak ediyorum. Yalnız tenekede 1lt kutuda ve 1.5lt pette olanların tadlarında baya fark var.En iyisi 1lt kutu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Aluriel said: Karea said: çayda tein olur kafein deil hayır Uploaded with ImageShack.us edik: biraz ufak çıkmış idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kimse "annem evde yapıyor!" dememiş anne eli değmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar