dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kahve içtim diyeniniz de tatava? belki bi esnaf kıraathanesinde bi orta kahve içmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 anca odur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şekersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 canımsın o halde. bone'a dedim bunu. mideme feci koymasa -gün içinde bol kahve tüketimi... hellooo?-* her sabah bi sağlam kahve yuvarlardım. * amerikan gençliği girişlerini seviyorum ya. bi gavur falan gelse paso liseli gibi totally loopuna da gireceğim. "and she is really sweet totally cool... totally!" diye konuşamk istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41l4i1-NslL._SL500_AA300_PIbundle-3,TopRight,0,0_AA300_SH20_.jpg + http://www.tchibo.com.tr/web/t/mg/prd/01/260150.jpg + http://3.bp.blogspot.com/_Ksyr1Nq5U7k/TKb8wpUTXhI/AAAAAAAAAX0/u5ZkLUjWMfE/s1600/French+Press.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 abi sen elitsin ama biz paryayız, alt sınıfız. titanikte alt kattakiler var ya. hah biz onlarız.proleterin sesiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 keyif budur işte yukarıdaki seti istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 parya, proleter, alt sınıf seti mi? alın teri, göz yaşı ve emekçinin dirayetini sevmeyen ölsün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ahahah titanik alt kat iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 alperozg said: keyif budur işte yukarıdaki seti istiyorum.. 15 lira o paket (bi dolu da değişik versiyonu var) 30 lria civarıda frenchpress. çekme işini de aldığın yerde yapıyorlar zaten. lüks veya elit bişey değil dasaaa'nın anlattıpğı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dasaaa said: parya, proleter, alt sınıf seti mi? alın teri, göz yaşı ve emekçinin dirayetini sevmeyen ölsün zaten kahveyi bunla mı öğütüyorsunuz? http://i.imgur.com/qYPd6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Aluriel said: alperozg said: keyif budur işte yukarıdaki seti istiyorum.. 15 lira o paket (bi dolu da değişik versiyonu var) 30 lria civarıda frenchpress. çekme işini de aldığın yerde yapıyorlar zaten. lüks veya elit bişey değil dasaaa'nın anlattıpğı gibi. 45lira verecez kahveye he mi? babanın kahve tarlası mı var senin? abi biz gelinciklerin yediği kahvenin dışkısını toplayabiliyoruz ancak. fakirlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bir kere al işte french press'i. Starbucks'lardan 3-4 liraya 100 gr çektirirsin, bir hafta içersin. Çok daha ucuza geliyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 iyi de arkadaşım o paketten 15-20 fincan falan çıkıyor. diğer aldığın tek içimlik paketlerle aynı fiyata geliyor. frenchpress de bir kere alınan birşey. ömür boyu kullanırsın sakarlık yapıp kırmazsan. he ben çamur içicem bir kereliğine 30 lira vermek yerine diyorsan onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 NE ÇAMURU!! biz bok içiyoruz BOK!!! GELİNCİK BOKU İŞTE!! türkiyedeki insanların fakirliğine inanmayanlar var allam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dasaaa said: kayveye ne sdf herhangi ai weiwei'ye şeker typo yaptığımı anlamadım yarım saat wikide ai weiwei den herhangi bir içiceğe bağlantı kurmaya çalıştım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bi nescafe yapayım bari.. hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şekersiz diye geçen 2'si 1 aradaların da içinde 1 kesme şeker gibi şeker var biliyor muydunuz? kreması şekerli oluyor bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kaede said: dasaaa said: kayveye ne sdf herhangi ai weiwei'ye şeker typo yaptığımı anlamadım yarım saat wikide ai weiwei den herhangi bir içiceğe bağlantı kurmaya çalıştım evet typodan çok şrin olmuş o ya.. dedem kayveye gittttiiiiiiii gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 gelincik boku içiyorsanız o zaman kahve öğütmeye de gerek kalmıyordur herhalde dasaaa. o durumda sen kahve içmiş olmuyorsun, gelincik milshake'i içmiş oluyorsun (ha ne?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 olmadı bu sefer bone. çeşit çeşit linklerle ve videolarla falan desteklemen lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kavurup öğütüyoruz tabii fakiriz dedik BARBAR DEĞİLİZ!!! ama iki taş arasında öğütüyoruz biz. öle GERGE'lerin kullandığı muhteşem aletlerden falan yok bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 o alete gerek yok zaten, aldığın yerde öğütüyorlar senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 biz topluyoruz olm almak ne? para mı var? ha siz zenginsiniz tabii. hep patron oğlu olömmmm buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar