Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Putin "ABD dunya ekonomisinin asalagi" dedi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

yanliz ruslar putini pek sevmiyor. herif mayfa ulan. Hangi haberdi hatirlamiyorum. büyük bir yanginda sonra. kadnin biri:

"Sovyet rusyasinda en azindan yangin canlarimiz vardi onu duyan itfayiye gelirdi."

Putin:

"O baygann adresini versin biz gelir ona can takariz."

asdafasdf bildigin hayvan.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

yav said:

hahahaha
bayılıroum bu adama <3

bu arada o fotoğrafı çeken adamın diğer portrelerini merak ederseniz: http://www.platonphoto.com/

yalnız adamın otuturken çektiği fotolar hep süper olmuş

fotoğrafçıya gidip bunları verip "böle çek lan!!" desek çekebilitesi var mı acaba?
sfsdfsdfsdf

İşini bilen bir fotoğrafçı çeker ama işini bilen bir post-processing'cinin de yani fotoşapçının da olması lazım tabi
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Helal.
Gorbaçov ve Yeltsin'in yerin dibine soktuğu Rus Halkı'nı yeniden ellerinden tutup,ayağa kaldıran,iç karışıklığını sona erdiren ve daha sonra da yeniden güçlü Rusya'yı meydana getiren; KENDİ ÜLKESİNİN ÇIKARLARINA SONUNA KADAR HİZMET EDEN BÜYÜK BİR LİDER''e yakışır şekilde davranmış yine.

Ne mutlu Ruslara.

putin kendi cebini doldurup, bütün halkı multeci düşmanı, adam gibi calışmak nedir sendika nedir tölerans nedir bilmeyen aklolik cahil bi topluluğa ceviriyo.

ha rusya gücleniyomu evet, ama halk dahada batıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Biz pati camiası olarak olayın magazin boyutundayız, judoculuğuyla, kaplanlarla güreşmesiyle karda çıplak koşmasıyla vs.

Rusya'da çok oligarkı ham yaptı Putin, bunun sonucunda halk ve devlet zenginleşmedi. Ayrıca Gazprom'da Gunvor'da ve başka enerji firmalarında milyarlarca dolarlık hissesi olduğu söyleniyor. RTE'ye lolol Hitler Rise of Evil deniliyor, Putin bildiğiniz diktatör, büyük ihtimalle görev süresi bitince Medyedev'in yine başkan olacak.

Ayrıca, Rusya'nın şansı ve yeniden doğması Putinle değil, enerji fiyatlarının uçmasıyla oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ekonomi yüksek lisansı var adamın. 5 yılı rusya dışında olmak üzere 17 yıl KGBde çalışmış.

kıyasladığın diğer adama bak bi de ne yapmış. prompter olamdan konuşamıyor bile.

Pardon adam diktatör değil, eğitimli istihbaratçı diktatör. Eğitimliyse NP

Çıplak ata binme devlet adamlığı ölçüsüyse striptizci jokey bulalım cumhurbaşkanı yapalım.

RTE'yle Putin'i de karşılaştırmıyorum. Ancak buradaki olan biteni diktatörlük yolundaki adımlar olarak yorumlayanlar, Putin'e yiğidim civanım keşke senin gibi devlet başkanımız olsun diyince gülüyorum biraz. Başta da dediğim gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir. Biz Putin'i Türk boyalı basınına yansımış haliyle veya ABD'ye olan çıkışlarıyla tanıyoruz. Cüce'nin de dediği gibi rus halkı pek sevmiyor Putin'i.

Yine söylüyorum. Rusya yatsın kalksın enerji fiyatlarının böyle 4-5 katına çıkmasına dua etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

putine yiğidim civanım diyenler sadece karizmatik buldukları için diyorlar. yoksa sanmıyorum yaptıklarını veya siyasi tutumunu takdir ettikleri için dediklerini. he bunu anlamıyorsan zaten boşver takılma.

herşeyi geç en azından eğitimli adam, diğer çoğu ülkede olduğu gibi. bizimkiler gibi değil. (lol ösym başkanı, milli eğitim bakanı aklıma ilk gelen örnekler)

diğer yazdıklarında efsaneymiş aslında da neyse uzatmıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzatma bence de.

Eğitimliyse eğitimli, adam milyarlarca dolar haksız kazanç elde etmiş, üstüne siyasette tek otorite ne muhalif bırakmış ne birşey diyorum sen gidip adam eğitimli diyip hala at binen Putin resmi koyuyorsun.

RTE'nin tek eksiği karizmatik olmamasıymış meğer, dövüş sanatlarında siyah kuşak olup ayılarla güreş tutsaymış 90% oy alırmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Uzatma bence de.

Eğitimliyse eğitimli, adam milyarlarca dolar haksız kazanç elde etmiş, üstüne siyasette tek otorite ne muhalif bırakmış ne birşey diyorum sen gidip adam eğitimli diyip hala at binen Putin resmi koyuyorsun.

RTE'nin tek eksiği karizmatik olmamasıymış meğer, dövüş sanatlarında siyah kuşak olup ayılarla güreş tutsaymış 90% oy alırmış.

bold kısım ne kadar tanıdık halbuki. güldüm baya bu mesajına

bi üstteki mesaj alıntılanmaz ama buna istisna olsun edit falan gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa tüh ben de editleyecektim hemen keşke alıntılamasaydın.

Ben RTE'nın avukatlığını mı yapmışım, çalmadı mı demişim. Bir daha oku bakalım yazdıklarımı.

İlk yazdığım da topic'deki tek ciddi mesajı yazmış olan çetin abiyeydi sen atladın bir anda neden kim bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben diyorum ki adam en azından yüksek lisans yapmış. kgb kariyeri var. bide bizimkilere bak diyorum.

senin verdiğin cevap striptizci jockey cumhurbaşkanı yapalım.

burda onu savunanların çoğu sadece karizmatik buldukları içindir diyorum tınlamıyorsun bile.

versene cevap intihallere, kıyasladığın adamın eğitimine, geçmişine.

he yok saçmalamayı tercih ediyorsun. eyvallah np.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mu gözün kapalı savundun dediğin şey, güzelmiş.

Savunduğum şeyler:
Putin diktatör - bunu sen bile kabul ettin.
Rusya artan enerji fiyatlarıyla kalkındı diyorum - dünya üzerinde ekonomiden anlayan gündemi takip eden kime sorarsan bunun cevabını verir zaten.

Sen gidip ata binen putin resmi koyuyorsun argüman olarak. Sonra da gözün kapalı savunuyorsun diyorsun. Banane tayyip attan düşmüşse. Tersi olsaydı Tayyip Putin'den daha iyi bir devlet adamı mı olacaktı ? Ben RTE'i mi savunmuşum yukarıda ?

Glikoz eksiği olmayan bir beyin böyle çalışıyorsa fena.

Bye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...