Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diagram dizayn programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne akisi abi :D
data flow mu?

ne olursa olsun smartdraw yeter sana.

yok direk dokuman seklince ciksin istiyorsan, herhangi bir IEEE standartina veya CMMI'a gore yapsan gerekliyse rational rose.
Mesaj tarihi:
adobe acrobat varsa, pdf printer özelliği var onun. eğer kullandığın ve sevdiğin bir şey varsa bunu deneyebilirsin, yoksa da freeplane güzel bi mindmapping programı freeware olarak. işini görebilir.
Mesaj tarihi:
Visio candır ama ücretli ne yazikki. Dia ile her türlü şey çizilebiliyor ama kullanımı çok rahatsızdı. En son 2-3 yıl önce kullandım. Düzeltmişlerdir umarım. Başka bir alternatif de Eclipse plug-in'leri. Doğrudan PDF export'u yoksa da genelde SVG'ye export edilebiliyorlar. Ordan PDF yapabilirsin. Zahmetli biraz ama ücretsiz en azından. Ücretsiz istiyorsan Dia dene derim.
Mesaj tarihi:
visio da iyi bak ama o da sadece sekil icin.
icine veri koyayim, bak bu variable burdan bu interface ile gitcek fln dersen EA harikadir.
programi guzel kullanirsan eksiksiz harika bir document cikariyor sana, bizim bitirmeyi hemen hemen Ea ustunde yaptik diagramlarini. sequence'sindan tut use case'ine kadar.
Mesaj tarihi:
Selam,

PrimoPDF... Printer olarak ekliyor kendisini ve her programdan pdf almanı sağlıyor. Şifreleme falan da yapıyor. Uzun süredir bunu kullanıyorum ben ve free. http://www.primopdf.com/index.aspx

Saygılar.
Mesaj tarihi:
SparX Enterprise Architect baya iyi bence de. Milyon dolarlik projelerin tasarimi ve dökümantasyonu icin EA kullaniyoruz. Sistematik olarak tasarlanirsa code generation da iyi calisiyor.
Mesaj tarihi:
Mirage said:

SparX Enterprise Architect baya iyi bence de. Milyon dolarlik projelerin tasarimi ve dökümantasyonu icin EA kullaniyoruz. Sistematik olarak tasarlanirsa code generation da iyi calisiyor.

SparX ftw!
  • Yeni Oluştur...