SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 PDF olarak kaydetme seçeneği olan bir diagram designer önerebilir misiniz? bedava olsa daha da iyi olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ne diyagrami cizcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 akış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ne akisi abi :D data flow mu? ne olursa olsun smartdraw yeter sana. yok direk dokuman seklince ciksin istiyorsan, herhangi bir IEEE standartina veya CMMI'a gore yapsan gerekliyse rational rose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 enterprise architecture'de isini gorur ama o da rational rose gibi biton sey girmen lazim, ama tam bir dokuman cikarir karsina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Online tool vardı http://www.gliffy.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok abi herhangi bi standardı yok. ya şeyler oluyo ya işte bilmem ne çalışıyo mu, evet ise bi oku takip ediyosun hayır ise başka oku falan, akan bişeyler var yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 adobe acrobat varsa, pdf printer özelliği var onun. eğer kullandığın ve sevdiğin bir şey varsa bunu deneyebilirsin, yoksa da freeplane güzel bi mindmapping programı freeware olarak. işini görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Abi PDF demişsin ya pardon, var mı PDF olarak export falan etmek bilmiyorum sdfdfgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi bırakın bunları minecrafta gelin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 walla kesin daha basit bisi vardir da bilmiyorum ben ama smartdraw olur yani, hem gayette guzel ciziliyor. ha bi de kendin yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 olay şu abi, öyle şatafatlı bişeylere gerek yok http://dl.dropbox.com/u/23906642/diagram.jpg arayüzü pratik olsun ve pdf olarak export edebilme özelliği olsun başka bişey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 visio alternative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 al buradan http://alternativeto.net/software/microsoft-visio/?platform=windows&license=free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bakıyorum visioya sağol microsoft ofisi satın alman falan gerek diyo bana, beceremedim heralde heee şimdi anladım olayı tamam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 visio ftw! bitirme projesinde az hayatımı kurtarmadı sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Visio candır ama ücretli ne yazikki. Dia ile her türlü şey çizilebiliyor ama kullanımı çok rahatsızdı. En son 2-3 yıl önce kullandım. Düzeltmişlerdir umarım. Başka bir alternatif de Eclipse plug-in'leri. Doğrudan PDF export'u yoksa da genelde SVG'ye export edilebiliyorlar. Ordan PDF yapabilirsin. Zahmetli biraz ama ücretsiz en azından. Ücretsiz istiyorsan Dia dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ücretli diye bir şey yok abi burası türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Basit bir şey lazımsa worddeki otomatik şekilleri kullan. edit: pdf olayını atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 visio da iyi bak ama o da sadece sekil icin. icine veri koyayim, bak bu variable burdan bu interface ile gitcek fln dersen EA harikadir. programi guzel kullanirsan eksiksiz harika bir document cikariyor sana, bizim bitirmeyi hemen hemen Ea ustunde yaptik diagramlarini. sequence'sindan tut use case'ine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Selam, PrimoPDF... Printer olarak ekliyor kendisini ve her programdan pdf almanı sağlıyor. Şifreleme falan da yapıyor. Uzun süredir bunu kullanıyorum ben ve free. http://www.primopdf.com/index.aspx Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 SparX Enterprise Architect baya iyi bence de. Milyon dolarlik projelerin tasarimi ve dökümantasyonu icin EA kullaniyoruz. Sistematik olarak tasarlanirsa code generation da iyi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 biraz daha usabilitysi yuksek olsa mukemmel otesi olcakta, zaman zaman cildirtiyor adami newbie olan kafayi yiyor ogrenene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mirage said: SparX Enterprise Architect baya iyi bence de. Milyon dolarlik projelerin tasarimi ve dökümantasyonu icin EA kullaniyoruz. Sistematik olarak tasarlanirsa code generation da iyi calisiyor. SparX ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar