Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz birsey yaptik =]

Waqas

Öne çıkan mesajlar

abi dönüp dolaşıp buraya geliyorum. Aktif olarak kullandığım tek application diyebilirim. bazen yanıltıyo da gerçi ha. otobüs ha geldi ha gelecek diyor, bakıyorum ne gelen var ne giden skdfjgk ama tutuyor çoğu zaman.

IETT zorluk çıkarıyorsa size, paticik olarak basalım abi. tehdit edelim BIRAKIN LAN APPİMİZİ diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Waqas said:

"roket adam" said:

seçilen hatlardaki otobüsler seçilen durağa gelince push notification attırsın. atıyorum arkadaşım 55t'de, taksime vardı, haberim olsun.

Simdi her platformda ayni yapmaya calistigimiz icin bu mumkun degil. Cunku background da Iphone da calismiyor olucak :S ondan dolayi hangi otobusun nereye geldigini falan bilemeyecegiz :S Ama bunu da bir dusunelim

Yanlış bi yöntem izliyosunuz bence. Zaten kimse otobüs yaklaşınca haber versin diye bataryasını heba etmez. Push notification'lar için app'in çalışıyor olmasına gerek yok. Bunu bi iyi araştırın derim, bariz bi yanlışlık var orada.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Tron said:

selamlar,

arayüz ve tipografi kullanımında artık profesyonel birine devretseniz tadından yenmez.
çok katılıyorum buna. uygulama çok kullanışlı falan eyvallah da düğmeleri tıklanabilir yapmamak için kasmışsınız sanki kendinizi =) ama gerçekten ellerinize sağlık. buna mesela şöyle featurelar ekleyip paralı yapın;

- favori otobüs hatlarım - direk bunların listesi olsun yazmayalım
- favori duraklarım

başka gelmedi aklıma =P
Sosyal ağlarda paylaş

izmire de yapsanıza şu uygulamayı yahu kral olur

gerçi bazı duraklarda gösteriyo kaç durak kaldığını ama evden bakıp 2 durak kaldığını görüp durağa gitmek çokzel olur kış günü özellikle

bunu yazarken son 3 aydır 1 kez otobüse bindiğimi farkettim ama olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...