napae Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Tutmuyorum. Tutmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 evetler paticiğe inancı sarsıyor, son kale düşüyor,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ha tutanlara saygı duyuyorum ama mümkünse 2-3 metre uzaktan konuşsunlar insanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bi de kavgalara "zaten oruçluyum" ön takısı ile başlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sen bilmiyor musun,oruç tutanların en büyük fantazisidir herhangi bir tartışmada "zaten oruçluyum taaammııı?"diyebilmek... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 iftar öncesi metrobüse binmek gibi bir hata yapmayın. taksi tutun, doğacak çocuklarınız için, arkaya oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 napae said: Ha tutanlara saygı duyuyorum ama mümkünse 2-3 metre uzaktan konuşsunlar insanlarla. http://img27.imageshack.us/img27/889/mrtlol.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ?doğacak çocuklarla alakasını anlamadım,anlatsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Oruç borcunu nakit olarak kapatabiliyoruz bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bi de iftar açılmaz, oruç açılır. bunu da bilsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nasıl yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Meh hiç bi challange yok parasını verince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 axedice said: Meh hiç bi challange yok parasını verince. Doğuştan zengin adamın hali başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bir insanın günlük yemeğinin ne kadar olduğunu hesaplayıp toplam oruç tutmanız gereken ama tutmadığınız günlerle çarpıp o miktarı ihtiyacı olan insanlara aş temin ederek halloluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Oruç tutanların neden diş fırçalamadığını çözebilmiş değilim ben henüz. Diş macununu yemek olarak görüp ağzına sokmayan zihniyet günde 5 vakit orucunu bozmuş oluyor zaten dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hayır tutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 deadwoll said: Oruç tutanların neden diş fırçalamadığını çözebilmiş değilim ben henüz. Diş macununu yemek olarak görüp ağzına sokmayan zihniyet günde 5 vakit orucunu bozmuş oluyor zaten dsf. Nasıl yahu diş fırçalanmaz diye bişey yok ki ?Ya da varsa bile benim haberim yok gayette fırçalıyorum daha 15 snedir filanda hiç surda çaktırmadan su yutayım macunu bol sıkayım ki aksama kadar idare etsin filan gibi triplere girmedim öyle saçma iş mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ingenious said: bi de iftar açılmaz, oruç açılır. bunu da bilsinler... ben geçen iftar açtımdı. kabul olmuyor mu o? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash1/180360_154243257962270_100001297918520_274132_5544790_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 öyleyse senin niyetin bozuk olurdu zaten de var öyle hocalar diş fırçalamak bozar diyen, halkımız da pek zeki ve eğitimli oldukları için bu hoca efendilere inanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 CthuLhu said: Ingenious said: bi de iftar açılmaz, oruç açılır. bunu da bilsinler... ben geçen iftar açtımdı. kabul olmuyor mu o? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash1/180360_154243257962270_100001297918520_274132_5544790_n.jpg maalesef... yine de şu masanın üstündeki "oruç sonuç talep dilekçe"sini doldurun, belki bi şeyler yapabilirizsinizler senin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Şöyle olabilir belki, ağız çalkalayınca bikaç damla su kalabilir onu da insan yutabilir ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Kalten said: deadwoll said: Oruç tutanların neden diş fırçalamadığını çözebilmiş değilim ben henüz. Diş macununu yemek olarak görüp ağzına sokmayan zihniyet günde 5 vakit orucunu bozmuş oluyor zaten dsf. Nasıl yahu diş fırçalanmaz diye bişey yok ki ?Ya da varsa bile benim haberim yok gayette fırçalıyorum daha 15 snedir filanda hiç surda çaktırmadan su yutayım macunu bol sıkayım ki aksama kadar idare etsin filan gibi triplere girmedim öyle saçma iş mi olur hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 İyide o kadar olur herseyden önce ibadet edebilmek için temiz olman gerekiyor.İlk sart bu dişleri fırçalamadan nasıl olcak o temizlik mevzusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oruç sevap tutun, tutmayan cehenemme gider, kafirler sizi = ramazan ne lan, salaklar hahahhah içkimi de içerim karşınızda, vay mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar