TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 o para mevzu sağlık sorunu çeken insanlar için.çünkü sağlığın bozuk olduğunu bidiğin halde tutmaya çalışıp bozarsan daha günah. din alemi değilim bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 şimdi bi şey yazıcam da, neyse lan yazmıyorum, nolursa olsun insanların umutlarıyla, düşünceleriyle oynamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 daha şeytan zincirlencek, yada lazerli kapı da olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ne çok müslüman varmış lan forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ben tutuyorum bırakıyorum tutuyorum bırakıyorum. Şaka şaka tutucam. Trafikte terör estirmek hakkım, içki içemezsiniz yemek yiyemezsiniz ve bana saygı duymak zorundasınız. Beğenmeyenler ülkeden gidebilir lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evet. zaten 6 da kalkıp 7 de kayvaltı yapıyorum. 1-2 saat daha dururum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 öyle beleşe tutunca sayılmıyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bari tutmuyorsunuz saygılı olun ,sivas olayları tadına getiriosunuz konuyu resmen :p (150 sayfa uzar ahahaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 tutmuyorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 21 kişi fişlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 facebook yorumlarından birşey buldum çok güzel. siz zengin olmakla, parayi gerektigi yere harcamak, muhtaca yardim etmek arasindaki farki bile goremeyen zeka seviyesinin altindaki musluman takimisiniz. hayatiniz demagoji, dusunceleriniz slogan, inanclariniz arapca, cevaplariniz ezber... sadece muslumanliginiz degil insanliginiz bile cakma edit: linki de vereyim: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=400043361455&set=a.217837021455.145118.17900841455&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 İlk iftarı nerde açacaksınız? Ben applejacklere gidiyorum sohbet için http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/applejackhamdrllah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Antalya'da iken tutamam herhalde diyordum da şimdi ısparta'ya geldim tutayım lan diye düşündüm. baskı oldu herhalde, ama sahurluk bişi yok dolapta, bira var onu içecem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Abi şaka bi yana benim ailem falan hiç kimse tutmaz.Tutmak istediğim oluyo ama kimse gece kalkmıyo böyle güzel sofralar istiyorum iftarda.Kendim de pek bişey yapmam, kafamı koyup yatıyorum sabah kahvaltı yapıyorum. Kadir gecesi doğduğum için bir tek o gün mutlaka tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Dartanian said: Kadir gecesi doğduğum için bir tek o gün mutlaka tutarım. asdfsdadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 abi oruç tutma, iftara yine otur zaten akşam yemeği saati sayılır dsfsd ben mesela ramazan pidesine hasta bir dinsizimdir, ramazan'ın tek sevdiğim özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ren said: facebook yorumlarından birşey buldum çok güzel. siz zengin olmakla, parayi gerektigi yere harcamak, muhtaca yardim etmek arasindaki farki bile goremeyen zeka seviyesinin altindaki musluman takimisiniz. hayatiniz demagoji, dusunceleriniz slogan, inanclariniz arapca, cevaplariniz ezber... sadece muslumanliginiz degil insanliginiz bile cakma edit: linki de vereyim: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=400043361455&set=a.217837021455.145118.17900841455&type=1&theater yorumlara bak: Burcu Nur Günç her neyse müslümanlık yanlış yolda olanı kararında 3 defa uyarmaktır ben sadece uyarmak istemiştim siz dahada cıvıdınız deniz elwood şirketimde çalışan benimle beraber 17 sigortalı elemanım ve mükemmel bir eşim var şükürler olsun ... eğer ki ihtiyacın varsa senide sigortalatabilirim ki inan bana bu kafayla gidersen sigortaya ihtiyac duyacaksın SAYGILAR... 19. Februar um 00:36 · 7 Personen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 tutabildiğim kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 herkesin tuttuğu kendine dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ilk defa dini meselede azınlıktayım (: değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Fazla mainstream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 moriQ said: ilk defa dini meselede azınlıktayım (: değişik. şişko musun? esas azınlık onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 pide pide pide! http://1.bp.blogspot.com/_2JV-SfPP-a0/TBpHlMXEFII/AAAAAAAABZM/UL7V-9TE9Nw/s1600/pide.jpg P-İ-D-E!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Aluriel said: tutmam, tutana da karışmam tutanın da bana karışmasını istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Vargath said: tutabildiğim kadar Yemek cidden zorlamıyorda susuzluk çok fena malesef. Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar