sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Çok kötüyüm, 9 günlük tatilim bitti:( YARIN ramazan ve Son yudumlar:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 niye son olsun ya, sen iç yine. Evreni falan yaratmış koskoca Tanrı senin ne içtiğinle mi uğraşacak teey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 adam su dan bahsediyor belki.nede olsa tutana günü 20 saati falan o da yasak olacak edit:ben de biliyorum 20 saat olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 döndün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ramazanda içki için çok eğlenceli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 quadruple günah dmg!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Geçen sene 30 gün içtim belki kafa karışır sevap olarak yazılır diye. Top patladıktan sonra içtim ama hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 haram parayla alınmazsa nimetten sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 baba parası, haram değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sempaticik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 stajlı gencler ne yapsın peki? sorarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 anneannem dedem iftar verir her sene dayımın ailesi biz teyzemin ailesi katılırız herkes dedemlerin evinde toplanır. hatta vakit olursa aynı toplaşma her ailede yapılır, böyle hoş adetlerimiz var. geçen sene, dayımların evde iftar var, dedem falan da geliyor ki ailede en muhafazakar tayfa toplanmış. ben de o gün iftar olduğunu unutmuşum, bi kız arkadaşımla taksimde içmiştim, akşam eve geldim, oğlum iftara gidiyoz hadi dediler. sonra dedemin elini falan öpücem, öpmedim doğal olarak. sonra bi garip oldu. sonra öptüm de böyle bi bira kokusu gitti mi lan acabacılık. gitse ne olacak onu da bilmiyorum ama iyi çocuğum ben. düşününce ne güzel aile gelenekleri varmış lan. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Of aile gelenekleri ne ya ne kadar kırosunuz. Zaten şu akp geldi oruç tutmak eski hipsterlığını kaybetti bi kılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ramazanda fena çarpıyor. ucuz yoldan kafa oluyon valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok lan roketin dedigi o kafayi bende seviyorum. eskisehirde olsam simdi miss off bide yemekler yaparlardi ete borege doyardim yeminle CANTIK ISTIOM BENN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 senko said: yok lan roketin dedigi o kafayi bende seviyorum. eskisehirde olsam simdi miss off bide yemekler yaparlardi ete borege doyardim yeminle CANTIK ISTIOM BENN!!! nanıskiii cantık dedi laannn!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar