Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kalın mukavva üzerine suluboyayla yapılmıştır. boyutlar: 50x35 cm yapım tarihi: şubat 2011 eser ismi: no fish fiyat 3000 tl dir. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bu fiyata giderse resme bakarak aynısını yapmaya başlıyorum malzemeleri ısmarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 guaj olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 reprodüksiyon da da iyi para var tabide orjinali kadar etmez. o kadar paranız yoksa kalın mat kağıda kaliteli dijital baskı alır mukavvaya yapıştırıp gönderirim. o zaman 70 tl olur fiyat. kargoyla birlikte 75 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ciddiyse çok komik, şakaysa hiç komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 oha bu işte bu kadar para varsa süper seri çıkartırım ben no tea diyen memur pardon lemur ile tartışmalı bi sanat eseri yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Archangel_ said: ciddiyse çok komik, şakaysa hiç komik değil ya satışımı niye baltalıyosun. almıycaksan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mal said: Archangel_ said: ciddiyse çok komik, şakaysa hiç komik değil ya satışımı niye baltalıyosun. almıycaksan git. haklısın.özür dilerim.modlara yük olmayacaksa editlesinler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahahahaha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yapan sanatçı açlıktan öldükten sonra satılır o paraya anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bunu yapan sanatçı yaptıktan sonra kör oldu falan yazsan belki 100 liraya gider. yoksa malbuş + 20 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahah guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bırak ya siz sanattan ne anlarsınız. cidden bak beach bar tarzı bir mekanınız varsa yada evin mutfağında iyi gider. dijital baskı isteyen varsa gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bi de havalara girip ingilizce eser ismi falan koymuş hahahaha. hacı bak son teklifim. 1 karton malbuş +20 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 forumda birinden canvas tabloları sipariş vermiştik gelmemişti aklıma o geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yok abi ben gönderirim. 3000 tl ye de satmam zaten orjinalini. hoşunuza gittiyse verin siparişi gönderiyim dijital baskısını. dediğim gibi mutfakta yada tarz bi mekanda iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Suluboya hata affetmez. O boyutta bir suluboya icin 3k para deil de resmin sanatsal degeri olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 trollemicem... trollememeliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 o tablonun 3k edeceğine inansaydın o şekilde yere koymazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 adam tablonun üst kısmında balık çizmeye çalışmış, beceremeyince altına no fish yazmış 3000'e kakalamaya çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 *oh mon diyo der ve şarabından bir yudum daha almaya çalışır ama şarabın bittiğini farkeder* tebrikler ginaly. özür dilerim kedicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Köpek öldüren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 vay bee. hep 4-5 renkli suluboyam olmuştu. millet millions of colors takılıyordu anasını satim ben 4 renk. olum imaj çıkmıyo delirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Deathblade said: Köpek öldüren ? bilmiyom valla 9.5 tl ye aldım markası arya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar