Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanka Toughness mı Wounds mu ?


asko

Öne çıkan mesajlar

Beyler makara kukara için açmadım valla. Daha önce dps chosen kastım ama beraber oynadığım arkadaş dok olayını bıraktığı için devam etmedim. Şimdi BO kasıyorum ama ful defans. Daha yolun başında sayılırım 25lvlım.

Normalde Toughness olarak yaklaşıyordum olaya ama her ikisininde etkisini 2 çarı karşı karşıya alarak denedim. sırayla takıları değiştirip aldığı damagei kıyasladım. Toughness in etkisinin tahminimden çok daha az olduğunu ve matematiksel olarak aynı kalitede bir wounds talismanın daha etkili olacağını hesapladım. yani +16 toughness talisamn takıp aldıgım hasarı 8 düşürmektense 160 hplik wounds talisman takmak daha mantıklı geldi.

Yalnız donuma dek ful wounds talisman taktığımda karekter sanki daha kolay yatar hale geldi. hesaplamadığım kaçırdığım nokta ne yada olay ne? bilen birileri bir zahmet olaya el atabilirmi?

Ayrıca BO için karekter topiğine baktım pek bir bilgi yok genel olarak taktikler skiller konusunda yardımcı olabilecek yada önerisi olan varsa dinlemeye hazırırm. Yalnız çift ele geçmek istemiyorum en azından rr90 öncesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet pvp'de toughness daha önemli wounds çok düşük olmadığı takdirde, şöyle 1100 toughness ile demir adam gibi gezmek mümkün. vurmaktan bile vazgeçip başkasına gidiyorlar heh.

ileride ikisini de cap'e vurdurmak mümkün en iyi setlerle ama tavsiyem toughness'ı öncelikli tut eğer uzun süre hayatta kalmak önemliyse pvp'de. senin toughness'ın vs düşmanın str/int'i gibi düşün.

pve'de sadece wounds ve block&parry önemli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reduce crit chance i -%3 e indirip, block chance i rr60 a kadar %57-58 e kadar çıkarabilirsen aynı anda o char defansif olarak olmuştur.wounds da 11 k civarı olmalı işte.

ayrıca b.orc un ortadaki ağacında %50 block channeling var totalde götünü duvara dayayıp channeling yaptıgında cogu dmgi blocklarsın en azından oyalamış olursun.Bi tane guard feet addon yükle enemyde vardı galiba.Onla da guard switchlersin. .ortadaki agacdan channeling al en sol agactada cd increaser var öle yap bişiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anki low tier durumunu bilmiyorum ama black orc =block orc karşındaki şahısların low tierlerde str int gibi statları 900 ü geçemiyorsa tüm yatırımını block rate ve reduced crit chance yap derim eğer 900 üzeriyse min700 Though üzerine wounds git .Cant hit me arkadaşların dediği gibi güzel bir def tank özelliğidir.Tamamem turtle spec oynayacaksan yine de support dps olabilirsin .Follow me lead e dot veren taktik ve loudmouth kullanarak ayrıca skull thump .Diğer taktiğide keyfine göre def taktik kullanabilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Levelin düşükmüş ama ufak bi fikir veriyim.

You Got Nuffin' Taktiğini kullan. Ne işe yarıyor. Kendini ve parti memberleri healliyosun.
Solo Gezerken : Regen + Block + Parry git. Set Def. olsun. Talismanlarla destekle Tougnesi şimdilik. İlerde Wounds ve Tougnes veren taktiklerin açılıcak.

İleri levellerda Tougnes veya Wounds a bişe vermiceksin. Setler vs.. Karşılar zaten.

Land Of Dead diye bir harita var ki ilerde zaten illaki yolun düşücek. Ordan Shield ve Sword droplayıp. Ordaki Talismanlardan %10 Parry, Block veya Absorb veren talileri kullanmını tavsiye ederim. Duvar gibi olursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...