Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 otopark kapısında duruyorum, geçen araçlara camları açıksa caddeyse bırakabilir misiniz diye soruyorum kapıda yavaşladıkları esnada, kimisi duymuyor, kimisi devam ediyor, kimi malesef diyor, 10-12 defa alan oldu ama, alakasız konulardan muhabbet ede ede gittik. malum, yaz okulu, servis yok, arabam yok, okulda bisiklet kitlicek yer yok, yer olsa da okul dağda. şikayet etmişler okul otoparkına, hergün soruyor diye olm, zorunda falan değilsin, malesef de geç, caddeye gidiyo olsan da almak istemeyebilirsin yani alakasız bi adamı aracına, başka otostop yapan da yok sadece ben soruyorum greenpeace spamı durumu da yok, ayrıca geciktiğin 2.5 saniyede bin dolar kazanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ayrıca balls of steel ister lan otostop yapmak her ne kadar okul otoparkında olsa da, rıspek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 otopark kapısındaki tipini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahah bence sinir bozucu birşey hergün aynı adamın arabana bakarak otostop çekmesi bir süre sonra abi ablaya gül verim mi diyen çingenelerin verdiği rahatsızlığa eş değer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kızları rahatsız etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nasıl bir okul bu hiçbir vasıta yok yaz okuluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hergün olmaz dedigim halde bana da sorsan ben şikayet etmez iner döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 göremiyorum bile aracın içinde kim var yok camı açıksa öğrenciyse soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 otopark'ta otostop çekersen şikayet ederler az yola doğru dur duran zaten durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Yok mu delikanlı bir arkadaşın her gün caddeye bırakacak. Ayrıca ne kötü bir durum lan, ben öyle vasıta bulamayan birisini görsem gel beraber gidelim her akşam derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 valla varsa öle birisi gidelim, benzini paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sen de otoparkta bekleme işin kaynağına incem hazır yavaş giderlerken diye insanları gıcık etmişin işte, az ileri de yolda çek çekeceksen madem, adamlar haklı hergün sana mı hesap vercekler alamam olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yola çık yolda çek, duran durur durmayan rahatsız olmaz. en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 7thBreath said: otopark'ta otostop çekersen şikayet ederler az yola doğru dur duran zaten durur. adam haklı. insanları durmak zorundayken böyle bir soru karşısında bırakıyosun rahatsız olunur yani asdasd isteyen zaten yolda durur alır yani. Bence öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sana tecaviz edilmeyeceğini anladıklarında basmışlar şikayeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 off yazik lan fakirlik kotu sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dolmuşçuya ulustan geçer mi diye sorar gibi otostop mu çekilir. Yol üstüne geç parmağını kaldır duracak olan durur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 benim bir tane arkadaşım da üniversitedeyken asistanlardan birine otopark'da hocam bir bakar mısınız diye sırtına dokunmuş. kadın ağır deli falan galiba, disipline vermiş arkadaşımı taciz etti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 dünyanın ilk ulaşım aracı olan tabanvayı kullan :)çekilmez bu rezillik ismin çıkmıstır senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Kayışdağından caddeye ulaşım nası olmayabilir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bizim okulun en çok kullanılan ulaşım şekli ''Otostop'' İzmir-Manisa arası meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Yarın tüm arabaları çiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 deadwoll said: Yok mu delikanlı bir arkadaşın her gün caddeye bırakacak this biraz sosyalleş insanlarla dialog kur kanka yap panpa yap politik ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 senın gibi arbası olmayan ama otostop cekmiyen diger bütün öğrenciler napıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Lan o sen miydin desene abi paticiktenim ben de diye. Bir dahaki sefere söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar