deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Normalde iki katlı otobüslere bindiğimden bilmiyordum ama bugün yeşil otobüslerden ek sefer yapmışlar ona binince arkadan ne olduğunu pek çözemediğim "müslümana fon müziği" diyeceğim bir şey çaldığını farkettim, aynı şey 1 saatlik yol boyunca döne döne devam etti. Ne çaldıklarını bile geçtim ben toplu taşıma araçlarında müziğe karşıyım açıkçası ve böyle bir uygulama çok itici geldi bana. Sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ha şöför açmış dinlemişiz ha densizin teki son ses müzik açmış dinlemişiz. Bazen o kadar salak insanlar geliyo ki otobüste hem son ses müzik dinleyip hem de şarkıyı kendileri de bir yandan söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 forex sen çok tatlı bir insansın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 belediye otobüsüne binmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 İstanbul'da mı oluyor bu olay? O ne ya? Ne müziğiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sen pis metal müzikleri dinleyip etrafındakileri kulaklığından çıkan anlamsız seslerle rahatsız ederken iyiydi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 belediye otobüsü ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 İstanbulun otobüslerini almıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Pasta said: belediye otobüsü ne lan ahaha o dalga geçtiğin alet 1.5 milyon dolar yapraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 İstanbul'da oluyor olay. Ben ilk başta zaten birisinin kulaklığından ya da telefonundan falan geliyor sandım ama otobüs hoparlörlerinden geliyormuş ve "standart uygulama" olduğunu söyledi arkadaşım. Otobüste yanımda oturan kadın da ramazan geliyor herhalde ondan falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 pleasure slave çalsınlar otobüste ashahas sonra doğru or-gi havaalanına istikamet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 manowar dendi geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Toplu taşıma varken araba kullanmayı pek tercih etmiyorum ben. Zaten otobüs kapımın önünden geçiyor, wi-fi var, boş oluyor ve arabayla atıyorum okula gidip gelmem 30 lira direk. Otobüsleyse 7 lira. O bakımdan toplu taşıma candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Manowar da çalmasınlar abi, yorgunken çekilmez. Gerçi sabahları Savatage'le yol gitmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 rhcp Stadium Arcadium pink floyd güzel gider. şoför rage e girdimi arch enemy doomsday machine album sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu çalsın http://www.youtube.com/watch?v=hsCPM-oToRw&feature=player_embedded#at=81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 otobüse mi biniyorsunuz ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 roket bu gece her yere spamledin sdf bence NURNURANİİİİİİİ daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Gecen hafta 10kere falan 110 la taksime gittim geldim bisey calmiyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lsU3QSYrS5U http://www.youtube.com/watch?v=A1BVjKTDOXU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bazen bana da denk geliyor metrobüste de çalıyorlar saçma sapan arabeskimsi melodiler falna uyku getiriyor moral bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 antalya'da tramvayda caz çalıyor. otobüse binmiyorum ne çaldığını bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi böle threadleri hiç sevmiyorum "diggat mini facisim" temalı kardeşim git şöfore desene,isyan etsene,ne dinletiyon diye. yok etmediysen "böyle bişi oldu sora otobüsten indim" e aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar