tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ZaugnaKhaldun said: koşaner'in açıklamasına link var mı http://www.anadoluhaber.net/orgeneral-kosaner-den-veda-mesaji-2-h75036.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 xaty said: askeri lise falan okusaymışım keşke zamanında. önüm ap açık olcakmış. o koltuğa mı otursam, bu koltuğa mı diye düşünür olurdum heralde şu günlerde.. ortalık iyice tenhalaşıp sular durulduğunda da salona ilk gelen misafir gibi, tüm sandalyeler boş, nereye otursam derdine düşerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 2 ihtimal var ya tsk süt dökmüş kediye döndü eli kolu bağlandı yada yakında kolbaşının kır atı şahlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 mani said: Ardeth said: cep telefonuna bütün askerlerin numarasını kaydetmeyi unutma abi şimdi tek tek kaydetmek zaman alır. nasılsa Coup Copy Suit v3.0 var emniyet teşkilatında. Son updatele çok daha güçlü ve etkili. geçende 'buy premium' ne demek diye soruyorlardı, o programda çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fin said: xaty said: askeri lise falan okusaymışım keşke zamanında. önüm ap açık olcakmış. o koltuğa mı otursam, bu koltuğa mı diye düşünür olurdum heralde şu günlerde.. ortalık iyice tenhalaşıp sular durulduğunda da salona ilk gelen misafir gibi, tüm sandalyeler boş, nereye otursam derdine düşerdim. AHAHHAAHAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lol tüm dünyada haber şu şekilde veriliyor Turkey's military chiefs 'resign' bizde haa emekliliklerini istediler falan lKJASKLŞDALSKFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dolar önümüzdeki hafta 2'yi görür mü acaba? daha bugün akşam üstü fırlamış hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 üff ben battım gene borsa tepetaklak olur gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 said: Soruşturma ve uzun süreli tutuklamaların bir amacının da TSK'nın sürekli gündemde tutularak kamuoyunda bir suç teşkilatı olduğu izleniminin yatarılmaya çalışıldığı, bunu fırsat bilen yanlı medyanın da her türlü yalan haber, iftira ve suçlamalarla yüce ulusumuzu kendi silahlı kuvvetlerine karşı tavır almaya teşvik ettiği dikkatlerden kaçmamaktadır. açıklama çok sert, ve bence durum çok daha kötü olacak, ve bu işin sonu bir kaç yıl içinde sivil çatışmaya dönecek, ciddi anlamda iç savaşa doğru gidiyoruz, cumhuriyet için sokaklara çıkacağımız günler geliyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 olm ne korkak çıktınız ya, iç savaş çıkar ne demek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Laorx said: olm ne korkak çıktınız ya, iç savaş çıkar ne demek lol şair burda ne demek istedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fin said: xaty said: askeri lise falan okusaymışım keşke zamanında. önüm ap açık olcakmış. o koltuğa mı otursam, bu koltuğa mı diye düşünür olurdum heralde şu günlerde.. ortalık iyice tenhalaşıp sular durulduğunda da salona ilk gelen misafir gibi, tüm sandalyeler boş, nereye otursam derdine düşerdim. OAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Myshkin said: lol tüm dünyada haber şu şekilde veriliyor Turkey's military chiefs 'resign' bizde haa emekliliklerini istediler falan lKJASKLŞDALSKFSDF abi her zamanki gibi kendini kandırma olayı direk. minyonların zaten kendilerine ait bi fikirleri yok, yukarıdan ne gelirse ona inanıyorlarç. böyle basının içine tüküreyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Haber siteleri veda mesajını neden tam metin yayınlamıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sence? http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=265102&kw=Tutuklu+askerlere+dikkat+%E7ekti! mesala cumhuriyet tam metni vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Roqq said: Haber siteleri veda mesajını neden tam metin yayınlamıyorlar ya. Yalanacak daha çok ..t var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Neden olduğunu tahmin edebiliyorum ama inanmak istemiyorum. O kadar da olmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 iki olasılık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aslında neden tamamının verilmediğinin cevabı metnin içinde bunu fırsat bilen yanlı medyanın da her türlü yalan haber, iftira ve suçlamalarla yüce ulusumuzu kendi silahlı kuvvetlerine karşı tavır almaya teşvik ettiği dikkatlerden kaçmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 taraf yazarı emre uslu 2 ay önceden söylemişti,seçimlerden önce yani,eğer akp kazanırsa genelkurmay başkanı istifa eder diye,ve ardından eklemişti türkiyenin militarizmden kurtulması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 selam napolyonn, naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 özledin mi bunu? http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Cumhuriyet gazetesi bile tamamını vermemiş abi. yuh yani. eksik kısım said: Türk halkı çoğunuz apolitiksiniz, feto'dan başka hocanız yok denecek kadar az.Sözde demokratik tepkiyi, çıkışlarınızı hocanızdan emir aldığınız için yapıyorsunuz. Hak, adalet, hukuk eşitlik kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, demokrasiye hazır değilsiniz. Hazırım diyeniniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyor ama kış günü buzdolabı dağıtan vali'nin görev bölgesine gitmemiştir mesela. Yandaş medyada haber yapılan yerleri gazeteden okumuştur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=265102&kw=Tutuklu+askerlere+dikkat+%E7ekti cumhuriyetde tam metni var, http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18373429.asp?gid=381 aha bu da hürriyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 değil abi değil ben eksik kısmı yazdım. bana mail attı Işık. !!!!! BUNU ARKADAŞ ÇEVRENE FORWARDLA ÇOK ÖNEMLİ!!!!! başlıklı mail geldi yani. yalan borcum mu var hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar