Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Klavye daha kenara çekilerek çok düşük dpi fps oynayanlar için max mouse alanı yaratma amaçlı opsiyonel olarak aha koskoca pad istediginiz kadar kullanin denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 sleepingdeath said: g502 ve g402 arasındayım fiyat farkından dolayı g402'ye daha sıcağım varmı öneriniz? G402 aldım bu arada bende hafta içi çok kalite mouse tuşlardaki hassasiyet mükemmel hem basmıyormuşun gibi yormuyor hem de bastığını tam hissediyorsun malzeme kalitesi gayet güzel. Mouse büyüklüğüde baya güzel büyük elede kücük elede gidecek gibi tasarlanmış. Kayıcı alanı baya fazla çok smooth bir kullanımı var 1ms lik delay ilede şahane fpsler için. Gözü kapalı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Roccat Kone Pure Military de indirim var. http://www.amazon.com/gp/product/B00KLVN2YO?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER 1 gunlugune 30 usd ye inmis. Gerci TR ye shipping gozukmuyor ama aramex filan bir cozum bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Tam da almayı düşünüyordum bu mausu da aramex harici alternatif yöntem ne olabilir? pey iki değil yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 G303 aldım, şuan için çok memnunum. Uzun zamandan sonra ilk defa G400 şekli harici mouse'a OK verdim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 clickleri çok güzel ya. scroll da tam istediğim gibi tıklıyor böyle çok içine girmeden. g400ü düzgün tutamıyorum diye değiştirdim ama baya upgrade oldu sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 a4tech'in hiçbir ürününü ne kadar sevsem de önermiyorum. 2010'dan beri a4tech kullanıyorum. x7 bh750, x7bk474 kullandım şu an da bloody v7 kullanıyorum. ya soyulup kavlıyor ya da tekerleği bozuluyor. Bu markanın ne kadar ürününü denediysem hepsinde aynı şikayet tekerleği bozuluyor. aldığım v7'nin daha 1 yılı dolmadı tekerleği bozuldu. aşağı indiriyorum 2 aşağı 1 yukarı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 bu a4 ısrarı neden anlamadım. ucuz da değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ben de geçen zowie fk2 siparişi verdim, 23'ünde kavuşursun diyor amazon. beğenirim umarım. beğenmezsem de satarım artık napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Fk2 cok kaygan ya. Bi de gotu yere yakin avuc tam degemiyor. Eski tip intellilerden daha alcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Ama kiz arkadasim sevdi, kullaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 k1nJo said: ben de geçen zowie fk2 siparişi verdim, 23'ünde kavuşursun diyor amazon. beğenirim umarım. beğenmezsem de satarım artık napim. Amazon 20-27 gun arasi teslimat zamani verip 10 gunde teslim etti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 vay, iyiymiş. bana da öyle gelsin pl0x @esh benim tutuş tarzım fingertip zaten ya avuç içim değmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 benim mouse geldi. alışmam baya zaman alıcak sanırım. bu kadar hafif bir mouse bile bana hafif ağır geldiği için yorum yapmıyorum sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Bilek inceyse bi de fingertip kullaniyorsan dikkat et abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bileğim ince değil de anlamadım abi, özellikleri karşılaştırınca eski kullandığıma göre 5 gram hafif olması lazım ama ağır geldi biraz. boyu biraz daha uzun diye de öyle gelmiş olabilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 deathadder chroma ve steelseries qck mousepad aldım güzel tavsiye ederim)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ben de o kadar mouse araştırdım sonra tutup hiç neymiş ne değilmiş diye bakmadan razer sphex aldım ve tavsiye etmiyorum sdfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 zowie var bende fk2, cs için birebir ama allah var tipsiz bir mouse. steelseries rival mouse un başparmak kısmını dayadığım kısmı bildiğin soyuldu anasını satim 3 ayda. zowie yi şu an cs için kullanıyorum sadece, onun dışında deathadder var razer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 LathspeLL said: G303 aldım, şuan için çok memnunum. Uzun zamandan sonra ilk defa G400 şekli harici mouse'a OK verdim gibi. Nerden aldın acaba? Amazondan falan mı? Türkiyede yok şuan. Bir tek vatan getirmiş o da 300den itelemeye çalışıyor. Distribütör'e bile sordum yok diyor türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 amazonda 39 dolardı ama satmıyor şu an ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Abi mouse u tutan avucunuzu nasil siktiniz da rivalin yumusak lastigini deldiniz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Steelseries ve thermaltake modelleri felaket dandik Razer ne derlerse en iyisi 5 yildir canavar gibi deathadder kullanmaya devam ediyorum hic deneneden ouroboros almistim elime bi turlu oturmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ouroboros mu nedir aldım direkt balkonda bulduğum boş köşeye koydum, sanırım kullandığım en gereksiz mouse kendisi. @esh, abi günde 2-3 saat bilgisayar kullanıyorumdur 3 ayda gitti o kısım şaka gibi. mouse inanılmazdı ama hafif tam elime oturuyor falan, ama o plastik mi lastik mi neyse zıkkım bildiğin erimiş parmağımın olduğu yerde. bilmedne sürekli orayı mı okşuyorum nedir fasde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Ben 6 ay kullandim hicbir asinma gormedim acaba avuc teri falan da mi sebep oluyo erimesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar