Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çok ciddi bir durum yok o yüzden garbagea açtım. bundan 2 yıl önce falan x7'm vardı. o bozulduktan sonra oyun da oynamadığım için dandirikten mouselar aldım hep 10 liraya 20 liraya. en son aldığım da bozulunca dedim yeter lan 20 lira daha vereyim en azından uzun süre bozulmasın. aklımda x7 ve g500 kalmış. x7 45tl g500 de 75tl. çok büyük ihtimalle gidip bir x7 alıp gelirim çünkü arada 30tl fark var ama belki birisi g500 ışın fırlatıyor ve altında lightsaber var der ve fikrimi değiştirir. bir de sıradan mouse pad lazım onlar da 15tl falan herhalde. he dip not: bir de elim baya büyük şu an arkadaşın laptopundan çarptığım a4 tech x5 i kullanıyorum ve eziyet çekiyorum yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 g500 al. logitech den şaşılmaz. 30 liraya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125190799&CS_Category=_SBA_661_1662_595_1554&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MOUSE661 ben mi yanlış görüyorum yoksa bu x7 2 lira mı ? teknosada ne kadar kazık diye bakmaya girdim bu ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 g500 x7 den çok daha iyi, kıyaslayamazsın bile. 57 liraydı 1-2 ay önce indirim vs ile vatanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 g9 master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 x7 xg-760 x7'den vazgeçemeyenler için ilaç! 40-50 lira bişey şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bump. biraz daha gazlarsanız g500 alıcam sanırım. tl;dr demek için sürtünmesizgibimsi scrollu kullanabilirim :p edit: bumplayamadım ahah gwindon aksi yönde boost yaptı edit2: abi küçük o bana ya. boyut tenis raketine yaklaştıkça konforum artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tabii ki g500. Bende de vardi x7, bir ay kadar once g500 aldim. Dunya varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://cdn.positive.com.tr/mormani/_docs/i400/3/3b832_A4-TECH-X7-XG-760-Wireless-Kablosuz-Nano-Optik-Oyun-Mouse-Siyah.jpg wheel'ın üstündeki tuş hayat kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi bana ne geldiyse izmirin sıcağından geldi ya. gittim bimekse yolda ölerek. bi baktım g500 89 lira. x7 nin garip bir şekli güzel versiyonu vardı. 50 liraya, dedim olm kanma alıyorsun 1 ay sonra boyası çıkıyor madara oluyor elinde. metroya binip vatana gitmek de zor geldi. çat diye aldım döndüm. biraz kullanayım izlenimlerimi yazarım. ya bu beklediğimden ciddi bir konu oldu garbageda, donanım&yazılıma mı attırsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ren said: donanım&yazılıma mı attırsak? OH WAIT! m705 kullanıyorum ve çok memnunum. 8 tuş, hepsi ayarlanabilir; ergonomik; uzun ömürlü; güzel görünümlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 mousepad için çok büyük 1m2 ilk şeylere gerek yok, bende 22cm/25 cm silikon yastıklı bişi var gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ya ben bugün silikon yastıklı gibi olan mouse padleri gördüm. adamla konuşuyoruz falan dedim iyi mouse pad mi alsak verim alamaz mıyız diye. adam bende g700 var masaya koyuyorum gayet iyi dedi. lazer olduğundan iyi yüzeye ihtiyaç duymaz da diyince salla ya dedim şimdi turuncu defterin üzerinde mouse ahah 5 saattir kullanıyorum öyle böyle dile getirebileceğim noktalar: -scroll tuşunun clicki çok hassas. alışmakta baya zorlanıyorum tabları kapatırken falan. şimdilik en önemli sorunum bu. sabit tutarak basamıyorum yani dönüyor illa. hala alışamadım orta clicke. -daha önce hep x2 x3 click yapabilen mouselar kullandığım için biraz eksik geldi ama sağ ve sol tuşları çok rahat ve tepki süresi çok güzel tuşların. bir oyunda 3 saniyede saniyede 1 kere tıklayabilerek aldığım eşyayı 1 saniyede 3 kere tıklayarak alıyorum bu çok rahatlattı beni. -mouse ile gelen cd yi takmadım bile o açıdan birşey yazamam ama kutusu hedesi içi dışı bildiğin özenle hazırlamışlar takdir ettim. -x7 yi aldığınızda elinizde konforlu odun var gibi bir his oluşuyor. bu ise daha bir aerodinamik gibi birşey. kalite farkı hissediliyor kesinlikle. x7nin desenindeki dandik eski arabalardaki yırtılan kumaşlardan var gibi. g500 de öyle bir his gelmedi carbon mouse kullanıyor gibiyim. -benim için önemli olan diğer bir nokta elimi terletmemesiydi. şu sıcakta bunu nasıl yaptı bilemiyorum ama elim hissedilir şekilde terlemedi. x7 deki yanı kumaş olan yer elim terleyince kirlenirdi deli olurdum. burada az hissedilir tırtık koymuşlar yan bölgelere. parasını verdiğim kadar başarılı kesinlikle bu konuda. -ağırlıkları falan bakıyorum 1,5 luklar ideal geldi komple. hassaslığını ayarlayamadım tam galiba 1-2 güne bulurum ideal birşeyler. başarılı yani ilk izlenimlerim gayet olumlu. biraz daha ucuza alsam daha mutlu olurdum orası ayrı. almak isteyen kıyaslamak isteyen falan olur diye yazayım dedim, biraz uzun oldu kusura bakmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ren said: aerodinamik ergonomik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kaç dpi'da kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 banada kablosuz mouse tavsiyesi lzm ya 20-30 liralık bişi olsun böyle kabloyla uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 git en yakın teknomarkete istediğin fiyatta olan logitechin bi ürününü al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Sypro said: Ren said: aerodinamik ergonomik? yok abi bildiğin aerodinamik, bilek yerini önden rüzgar versen yere yapıştırıcak gibi tasarlamış adamlar. ferrari mi lan bu hız yaparken uçak gibi havalansın. Aluriel said: kaç dpi'da kullanıyorsun? 5700 e getirip windows ayarlarından mouse hızını yavaşlattım güzel oldu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 g500 her ele uymaz yalnız. deneyin öyle alın. komple avuçlayanlar için iyi. 3 parmak kullanıma göre dizayn edilmiş. ms x8 den sonra baya zorlandım. mousepad ise , mousedan daha önemli. hatasız kullanım ve stabil sürtünme , iyi oyuncunun olmazsa olmazıdır. o da tercihe bağlı olarak hard veya cloth tercih edilebilir. ben razer destructor dan cok memnunum mesela, cloth padlerle henüz o kayganlığı yakalayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Aramada en yakın tarihli konu bu çıktı, yeni de açmak istemedim. Neyse, mouse pad almak istiyorum. Şöyle, aşırı pahalı olmayan ve işini iyi yapan bir mouse pad ve tedarik edebileceğim yer önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://www.amazon.com/Logitech-Cloth-Gaming-Mouse-Low-DPI/dp/B00DY1HTTM 50 lira mediamarkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 İnternet mağazasında 59 tl. Marketlerinde mi 50 lira? Gerçi öyle olsa bile gidip gelmek için 4.20 tl para vericem, deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Sanalmarketim logolu qck pad alin 10 liraya, memnun kalmazsaniz paspas yaparsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben qck kullanıyorum 2-3 senedir cok memnunum. ama kucuk kaldıgından eve vespula alıp, qck is yerine goturucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar