Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Evet ilginç bi problem/süper gücüm var. Şimdi şöyle ki, günde en az bir kez nerde olursam olayım bana yol sorulur. Kadıköy, taksim, amsterdam, bremen, hiç farketmiyo hepsinde yol tarif ettim. Üstüne "abi bozuğun var mı", "abi bana şunu al", "abi bahşiş ver", "yavrum yardım et şunu kapatıyım/taşıyım" türü isteklerin de birebir muhattapıyım sürekli. Niye böyle lan? ve ben bunu nası exploit ederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yol sorana yanlış yol tarif ediyorum ben. değişik bi zevk alıyorum. henüz çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 uyuşturucuya başla gözlerin çöksün kendin mayış etrafına yorgunluk dalgaları gönder. genelde insan tipli iyi adamlara yol sorulur abi güzel birşey yani sana sorulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 güçlü kaslı yakışıklı adamsın yada aptal bi tipin var seç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 saydıklarının hepsi tamam da "abi bana şunu al" nedir ya_? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fede said: yol sorana yanlış yol tarif ediyorum ben. değişik bi zevk alıyorum. henüz çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tabi canim zaten herkes yanlis yol tarif ediyo anasini satayim herkes degisik bi zevk aliyo. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 geçen de birine otobüse nerden binmesi gerektiğini söyledim sonra amca çıktı yok o bilmiyo ordan geçmez dedi:(Lan evimin arkasından geçiyo. Bu da böyle bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Flassh said: güçlü kaslı yakışıklı adamsın yada aptal bi tipin var seç birini iyi de niye bu özelliklerdeki bi adama yol sorasın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 şair evlenilcek adamım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bi geyik vardı ya, insan kendisinden sosyal statü olarak düşük gördüğü insanlara yol sorarmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 baya anlamsiz bi geyikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 anlamsız gibi duruyor fakat mantıklı geldi 3 saniye düşününce rastgele bir adamın anlattığını anlamama durumunda kendini kötü hissetme korkusu bunu yaptırıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 MelvinUdall said: saydıklarının hepsi tamam da "abi bana şunu al" nedir ya_? sdfsdf apaçi onlar. bir lira versene diye geziyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Yani; ya süper normal, düz, sürpriz gelmeyecek bi görüntü var ki insanlar soracağı soruya en azından bi cevap alabileceklerini düşünüyolar sanırım. Bunun değişiği bi arkadasta vardı. Çocukla kim tanışsa, tanısın tanımasın, "ben seni bi yerden tanıyorum" diyodu. Hatta, konservatuar sınavlarına hollandaya geldiğinde, bölüm başkanı bile ben seni bi yerden tanıyorum demişti. Nası bilmiyorum ama ilk intiba sırasında bi durum var insanlarda. Bu kadar etkili ve basit bişeyden bi sekilde faydalanabilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yakışıklı değilsindir ama sempatiksindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 mis gibi adamsin, kimden isticekler baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 he götünü yıkamayan avrupalılardan amerikalılardan mı isteyeceklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Birine yardım ettiğinde duyduğun hazza bağımlı olmuşsun.Ve bilinçaltında hep bu hazzı yaşama isteği olduğu için hep bu tarz olayları kendine cekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dedi sigmund freud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 pseudogmund freud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ardeth said: he götünü yıkamayan avrupalılardan amerikalılardan mı isteyeceklerdi gotunu yikiyan bi turkler bi de japonlar zaten, japonlarin ki bambaska amam uzay mekigi gibi tuvaletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 avrupalılarda da göt klozeti gibi bişey var sanırım bazı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O SU GOTE DEGECEK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar