Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bişey istenen adam olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ilginç bi problem/süper gücüm var.

Şimdi şöyle ki, günde en az bir kez nerde olursam olayım bana yol sorulur. Kadıköy, taksim, amsterdam, bremen, hiç farketmiyo hepsinde yol tarif ettim. Üstüne "abi bozuğun var mı", "abi bana şunu al", "abi bahşiş ver", "yavrum yardım et şunu kapatıyım/taşıyım" türü isteklerin de birebir muhattapıyım sürekli.

Niye böyle lan?

ve ben bunu nası exploit ederim?
Mesaj tarihi:
uyuşturucuya başla gözlerin çöksün kendin mayış etrafına yorgunluk dalgaları gönder.

genelde insan tipli iyi adamlara yol sorulur abi güzel birşey yani sana sorulması.
Mesaj tarihi:
geçen de birine otobüse nerden binmesi gerektiğini söyledim sonra amca çıktı yok o bilmiyo ordan geçmez dedi:(Lan evimin arkasından geçiyo.
Bu da böyle bir anım.
Mesaj tarihi:
anlamsız gibi duruyor fakat mantıklı geldi 3 saniye düşününce

rastgele bir adamın anlattığını anlamama durumunda kendini kötü hissetme korkusu bunu yaptırıyor olabilir
Mesaj tarihi:
Yani; ya süper normal, düz, sürpriz gelmeyecek bi görüntü var ki insanlar soracağı soruya en azından bi cevap alabileceklerini düşünüyolar sanırım.

Bunun değişiği bi arkadasta vardı. Çocukla kim tanışsa, tanısın tanımasın, "ben seni bi yerden tanıyorum" diyodu. Hatta, konservatuar sınavlarına hollandaya geldiğinde, bölüm başkanı bile ben seni bi yerden tanıyorum demişti.

Nası bilmiyorum ama ilk intiba sırasında bi durum var insanlarda. Bu kadar etkili ve basit bişeyden bi sekilde faydalanabilmek lazım.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

he götünü yıkamayan avrupalılardan amerikalılardan mı isteyeceklerdi

gotunu yikiyan bi turkler bi de japonlar zaten, japonlarin ki bambaska amam uzay mekigi gibi tuvaletler.
  • Yeni Oluştur...