Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise yıllarından bu yana hayata bakış açınız ne yönde değişti ?

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

ilk ben başlayayım.

para çok değerli bir şey değildi önemli olan dostluk, sevgi, bağlılıktı şimdi:

dostluk, sevgi filan hikaye cebinde para olmadıktan sonra. en önemli şeylerden biri paradır.

sevgili önem verilmesi gereken uğruna ödün verilebilecek fedakarlık yapılacak insandı şimdi:

sevgililik cinsellik yaşamanın bir başka kılıfı.

arkadaşlar önemliydi, gerektiğinde ne olursa olsun yanlarında olunurdu:

zaman geçtikçe arkadaşlıklarında %90'ının yıllarla beraber gelip geçtiğini anladım. 2 sene sonra esamesi okunmayacak adam için fedakarlığa riske girmeye felan gerek olmadığını anladım.

neyse çok karamsar olmıyım başlangıcı yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

lise yıllarında pek umrumda değildi arkadaşlık ama öyle reject değildim pek gitmezdim okula daha çok ultima oynardım okul biraz kasıntı gibiydi işte falan zaten kimseyle görüşmüyorum liseden

üniversite pek farklı olmadı öyle 5-6tane çok iyi arkadaşım oldu mezun oldu bazıları daha az görüşüyoruz falan

ne kadar iyi ve temiz kalpli olursa olsun en ufak bi zekasızlık belirtisi farkettiğimde daha az görüşüyorum yada görüşmüyorum genel olarak,öyle baya bi görüştüğüm çocukluk/yazlık arkadaşlarım var daha çok.

onun dışında 3 yıl ultima 4-5yıl wow/hon/gw/sc/w3 online oyunlardan baya bi samimi olduklarım var gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen aynı değil düşüncelerim ve hayata bakışım lisedeki gibi, üniversite'nin bir vizyon getirdiği kesin. fakat ilgi alanlarım, hobilerim, zevklerim çok değişmedi. lise'de 'üniversiteye gelince yaparım' dediğim şeylerin çoğunu yaptım. yapamadıklarımı da seneye mezun olunca yaparım artık.

bu bakımdan olumlu yönde diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...