odullusoru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ilk ben başlayayım. para çok değerli bir şey değildi önemli olan dostluk, sevgi, bağlılıktı şimdi: dostluk, sevgi filan hikaye cebinde para olmadıktan sonra. en önemli şeylerden biri paradır. sevgili önem verilmesi gereken uğruna ödün verilebilecek fedakarlık yapılacak insandı şimdi: sevgililik cinsellik yaşamanın bir başka kılıfı. arkadaşlar önemliydi, gerektiğinde ne olursa olsun yanlarında olunurdu: zaman geçtikçe arkadaşlıklarında %90'ının yıllarla beraber gelip geçtiğini anladım. 2 sene sonra esamesi okunmayacak adam için fedakarlığa riske girmeye felan gerek olmadığını anladım. neyse çok karamsar olmıyım başlangıcı yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 birilerini çok sevmek, bağlanmak çok güzel bir şeymiş gibi gelirdi, artık böyle bir şey olmadan 3432423 kez düşünüyorum, mümkünse bunu gerektirmeyecek ilişkiler seçiyorum. insanın kimliği çok önemli gelirdi, artık düşündükleri önemli geliyor. değişiyoruz işte büyüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 beklemediğim ama çok güzel bi yönde gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eskiden milleti seviyodum falan artık skimde değil kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Valla şuanki yakın arkadaş çevremin 90%ı yine lise arkadaşları. Onun dışında da çocukluk arkadaşı falan var. Liseden sonra çok az yakın arkadaş edindim. o yüzden pek bir değişiklik yok bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bi de bu topik biz lisede okulu yakardık a kadar gider. yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hayata bakış açım falan yok, varsa da zerre .. değil. anı yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 karamsarlaştım.hayatın anlamsızlığını sorgular oldum... yok lan başlarım hayatın anlamına, ye iç sıç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben aynıyım aynen lisede olduğum gibi. pek bir fark yok yani. ankettede öyle seçim yaptım. kadınları anlamaya başladım biraz ama çok değil. şuradayım henüz: http://www.mmistanbul.com/media/sharedfiles/content/567118E188B1328EA2E1655632246AE5.jpg belki de daha bile azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 lisede tek amacım kızlarla cinsel yönden ilişkiydi.fakat şimdi sevgi,aşk falan işte.vurulmuş bu gönül :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 lise yıllarında pek umrumda değildi arkadaşlık ama öyle reject değildim pek gitmezdim okula daha çok ultima oynardım okul biraz kasıntı gibiydi işte falan zaten kimseyle görüşmüyorum liseden üniversite pek farklı olmadı öyle 5-6tane çok iyi arkadaşım oldu mezun oldu bazıları daha az görüşüyoruz falan ne kadar iyi ve temiz kalpli olursa olsun en ufak bi zekasızlık belirtisi farkettiğimde daha az görüşüyorum yada görüşmüyorum genel olarak,öyle baya bi görüştüğüm çocukluk/yazlık arkadaşlarım var daha çok. onun dışında 3 yıl ultima 4-5yıl wow/hon/gw/sc/w3 online oyunlardan baya bi samimi olduklarım var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ergen halimden daha beterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 değişen bişi yok bende ama liseden 19 yaşında mezun oldum zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pasta said: eskiden milleti seviyodum falan artık skimde değil kimse eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tamamen aynı değil düşüncelerim ve hayata bakışım lisedeki gibi, üniversite'nin bir vizyon getirdiği kesin. fakat ilgi alanlarım, hobilerim, zevklerim çok değişmedi. lise'de 'üniversiteye gelince yaparım' dediğim şeylerin çoğunu yaptım. yapamadıklarımı da seneye mezun olunca yaparım artık. bu bakımdan olumlu yönde diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lisede hayata bakış açım yoktu hala yok şaka lan hep aynıydı değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 üniversiteye gelince okul nasıl olsa bitmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lisede ülkücüydüm şimdi komünistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lisede komünisttim şimdi eööö şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lisedeyken hep ben kadınlara aşık oluyordum, şimdi onlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Uo güzeldir. Uo epiktir. değişti kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lisedeyken bi kadının beni üzebileceğini hiç düşünmüyordum, şimdi ise üzemeyeceğini. eheheh şakka lan edebi olasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Pasta said: eskiden milleti seviyodum falan artık skimde değil kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lisedeyken ilerde ben kesın garip bi adam olucam dıodm.oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 SADult'a doğru gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar