axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bioware gerçekten çok fantastik bi firma. Acaba baldurs gateleri yapan insanlar ne oldu emekli falan mı oldular? Dragon Age : Awekeningden sonra hepsi gitti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şu çemçük ağzını avatar mı yapsam insanları sinir etmek için, gerçi yok kendim sinir olup monitörü keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 axedice said: Bioware gerçekten çok fantastik bi firma. Acaba baldurs gateleri yapan insanlar ne oldu emekli falan mı oldular? Dragon Age : Awekeningden sonra hepsi gitti heralde. çogu işsiz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 işte yaptıkları oyunu oynayamayan insanlar yüzünden we can't have nice things. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 axedice said: Bioware gerçekten çok fantastik bi firma. Acaba baldurs gateleri yapan insanlar ne oldu emekli falan mı oldular? Dragon Age : Awekeningden sonra hepsi gitti heralde. BG2 core design team'in yarisi hala dragon age takiminda (yani 2'den sorumlu), 2 kisi Origins'de DA takimindaydi (biri istifa etti, digeri Diablo 3 icin Blizzard'a gitti) BG2 lead designer'i SWTOR ile ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 olay adamlarin yetememesi degil zaten CoD ve fifa disinda oyun oynamayan gerizekalilara da satabilicek bir oyun yapmaya kasmalari isin komigi bu angut kitledende istedigini alamiyor cunki bizim gibi oyuncular oynayip guzel oyun" diyince bu kitledi "dur bi bakiyim bende" diye bakiyor kendi turu disindaki pyunlara biz bok gibi diyince onlarda satin almiyor, dragon age 2 satislari ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 oha şimdi sen sırf cod ve fifa tarzı oyunlar oynayan, senin gibi kaliteli rpg'lerle ilgili olmayan insanlara gerizekalı/angut kitle mi dedin ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya ben bile bu viktor önyargımla adamın öle demediğini anladım. oha artık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cod tamamda fifayı pes olarak editleyin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fifada codda bilgisayarımda yüklü (modern warfare 1 ama ondan sonrası boykot.) yanlarında da witcher 2den bg2'ye god tier rpgler var. Problem stereotypeçılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Vingthor said: ya ben bile bu viktor önyargımla adamın öle demediğini anladım. oha artık lan ciddi sordum yaw gerçekten o anlamda mı diye? o anlamda değilse ne anlama geliyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 modern warfare 1 sonrasi boykot diyosun bak, demekki dedigim kitleye girmiyorsun ehuehu ben oyunalrla zerre alakasi olmayip piyasa yapmak icin alan adamalrdan bahsediyorum, kotick nasil IW yi basmis, develri kapinin onune koymsu bakmadan, boktan black ops a preorderlari dizip, YUZYILIN EN IYI OYUNU diye gezen, senelerdir bi PES bellemis, fifa daha iyi oldu diyince PESCIYIZ BIZ diye cevap veren adamlar bu forudma oldugunzua gore angut kitlesine mensup degilsiniz iste, ne aliniyorsunuzki asfsf arkadasin bilgisayarci dukkani var iste, korsan oyun icin senelerdir gelen tipleri goruyorum ve izlenimlerimle tanimlamalarini yaptim yani, bu adamlarin amerikan versiyonlarina CoD diye bok verseniz CE si yokmu diye atlayip satin aliyorlar, CE diyede tuy dikiyor firmalar ustune futbolu isin icine oskmadan "Casuallar" desem yemin ederim kimse dikkat etmicekti http://i268.photobucket.com/albums/jj23/xnannybannanyx/pvppvesig.jpg sudur direk asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Sparkcaster said: of yanarak öl ya aptal karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 maçtan sonra kavga eden iğrenç fanatikleri düşünün, oradaki futbolu al bilgisayar oyunu yap ya da oyun firması yap. işte paticik bilgisayar oyunu bölümünün özeti. ben şahsen kendimi geek diye tanımlarım; abim sayesinde küçük yaşlarda bilgisayarla tanıştım, artık çıkmayan o izometrik dnd bazlı oyunlarla büyüdüm, en verimli yıllarımı uo ile harcadım, ancak buradaki insanları gördükçe hayattan soğuyorum. ben ki geek değilmişim diyorum. paticikte öylesine geekliği o kadar aşmış insanlar görüyorum ki yemin ederim kotor cdlerimi camdan fırlatasım, özel dvd kapağı bastırıp kutuladığım baldur's gatelerimi ağzıma sokasım geliyor. e işte bu yüzden birisi cod ve fifa oynayan mal tayfa diyince höh yok artık bunu demiş olamaz diye bi duruluyorum. tabi ki de bahsettiğin tayfa benim çevremde de bir sürü olan sırf arkadaşlarıyla eğlencesine ps kafeye gidip takılan adamlar değilmiş; değildir de normal olarak. ama açıkçası onlardan da bahsetsen şaşırmazdım, paticikte gördüğüm şeylerden sonra. ben de bu yüzden sordum zaten. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 aga kusura bakma kotor 2 vs klasik müzikse fifa ve cod ismail yk, castin baybır felan oluyor, derdimiz castin baybır çok satıyo diye castin baybır albümü spamlenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ve zamaninda mozart/bethooven yorumlamis, orkestral masterpiece ler dokturmus adamlaein ismail YK daha cok satiyo diye "Allah belaaaaani versiiiiin, this is theee neeew shiiit" moduna girmis olmalari Evet fazil saylik yapiyoruz belki ama durum bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 eleştiriyi tadında bırakanı da var ama çok abarttı son zamanlarda 1-2 arkadaş, devam ederlerse uyaracağım özelden. hep sınırda hep sınırda mesaj da atmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 istedigi gibi oyun cikmiyor diye oyunculara laf soylemek cok anlamsiz. siz baldur's gate oynadiginiz zamanda rpg nedir biliyordunuz da baldur's gate mi aradiniz? yoo. adamin teki korsan standinda "al bu guzel oyun" dedi, alip oynadiniz. boyle oyun yapan firmalar battigi icin de artik kimse o yola yonelmiyor. artik gecin su diger oyunculari suclamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 agzini optuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 diger oyunculari suclayan yok, yanlis hedef kitleyi secip kalitesizlesen firmalari suclayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yanlis hedef kitleyi degil, kalabalik olani seciyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 dragon age 2 satislarida basarinin formulunu veriyor bize iste http://www4.picturepush.com/photo/a/5601927/1024/Anonymous/da2-sales-week8.jpg oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tabii ilk dragon age development time yaklasik 5 sene ikincisi 1.5 sene, cikis tarihi acisindan ilki black friday/christmas oncesi ve ikinci olu mart kalibimi basarim ikinci oyundan adamlarin kari daha fazladir, ama caktirmayalim, bizim tarafi destekleyen chart copy/pastelenmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yok mass effect staislarida oyle http://www4.picturepush.com/photo/a/5630157/img/Anonymous/da2daome2-sales.jpg hype ile pazarlanan single player oyunlarin kaderi bu hani, YENI CIKTI YENI CIKTI doneminde herkes aliyor, sonra cakiliyor satislar ME2 de ocakta cikmisti tatilden sonra dragon age totalde 4.32m satmis, en dusuk satis tabiki 390k ile PC de ama hala satmaya devam ediyor dragon age 2 1.47m satti, satislar kesildi mass effect 1 2.75m satti. 40k si PC bunun gerisi iksboks mass effect 2 ise 3.20m satti, 17k PC bioware in bu donem yani en cok satan oyunu gene en hardcore oyunu, ve hala satmayada devam ediyor yukarda baldurs gate ornegi verilmis iste, dedigim tamda o bizim gibi oyunla yatip kalkan adamlar begenicne bir oyunu, saga sola dostuna tavsiye ediyor, gonullu bes kurus para almadan viral marketing yapiyor begenmeyince ise sagda solda bok gibi olmus diyoruz, en cok gurultuyu cikaranda bizim gibi gamerlar oldugundan adamalrin hedef kitlesi "aha gamerlar begenmedi, demekki oyun kotu" diyip almiyorlar cekirdek musteriyi tatmin ederlerse zaten cevreden baska musteriyi topluyor bu gurup witcher 2 ise 700k yi bulamadi daha milyon satmayi gectim, ama genede korsanligin bu akdar yaygin oldugu PC de iyi satti adamlar, kendileri bile 200k civari filan satis bekliyormus edit: new vegas 5 milyonu gecmis, gurur duyuyoruz kendileri ile asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar