Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cRPG Master Thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
skyrimde, diabloda, mass effectte, dragon age topiclerinde paso derail edip sektoru ve rpg leri tartisiyoruz, sole master bir threadimiz olsun tartisicak

pic related

http://i56.tinypic.com/2ibg5rs.jpg

morrowind bi alta inip yerine daggerfall gelse direk

http://arch.413chan.net/I%27m_OK_With_This-%28n1296497202304%29.png
Mesaj tarihi:
- Tormentın kendi tierı yok 1.

- Morrowind (bu hadi bi yere kadar, bazı alanlarda başarılı bi oyun) ve "diablo"2nin tepede ne işi var 2

- New Vegas ve KoToR2 neden god tierda değil bu 3.

- Dragon Age : Origins Mass Effectten çook daha iyi olmasına rağmen shooter effect greatte, DA:O averageda bu 4.

- Alpha Protocol'ü hangi beyinsiz average tiera koymuş bu 5.

- Bu bi crpg threadi, fallout3, ME1 ve ME2 isimli fpslerin burda ne işi var bu da 6.
Mesaj tarihi:
Adı üstünde cRPG. En önemli 2 harf RP, yani role playing. Şimdi barbu bize Morrowind tepede yer alabilir argümanını kanıtlamak üzere oyundan 3 adet (bak 3le sınırladım senin güzel hatrın için) role playing örneği sunacak. Hadi bakalım barbu.

ToEE, D&D'nin bilgisayar platformlarındaki gelmiş geçmiş en iyi simülasyonuna sahip bi combat motoru olduğundan shit tiera inemiyor.
Mesaj tarihi:
umarım masaüstü rp ile bilgisayarı karşılaştırmıyorsundur. nitekim sadece karakter yaratımı, dünyadaki serbestliğin, ve insanlarla iletişimin role play unsurlarından.
Mesaj tarihi:
Sparkın listesi tabii ki çok daha iyi, ama onun da kusurları var.

Dragon Age : Origins shit tierda değil greatle avarage arasında bi yerde. Bence greati hak eden bi crpg.

Fallout3 ve oblivionın fps tiera inmesi lazım.
Mesaj tarihi:
alpha protocol ve jade empire aynı tierde.
şu tabloyu yapan kimse kişilik anlamında hiç saygım kalmadı kendisine.

sparkın listesi daha iyi, axe'in dedigine de katılıyorum.

//ahah abi viktorun listesinde dungeon siege ve sacred lionheart'tan iyi bir konumda. hll team.

çoşmayın, uyarıyla yetiniyorum bir kerelik. -sam
  • Yeni Oluştur...