Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mighty_THoR said: Adamlar guild isminiz gerçek hayata ilişkin bir isim olduğundan RP serverı için uygun değil demiş sizde bir sayfa safsata anlatmışsınız. hic okumdin degilmi ? yazik abi senin gibi adamlarin forum kullanmamasi lazim, oyun oynamadan oyunu yer, yaziyi okumadan yaziyi yer, yuh artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 "it contained historical, cultural, real world references. , so is not proper for a RP server. " romen köylüsü için anlamak zor gelebilir sen vente gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gelemem valla birde orda cekemem seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gerçekten güzel yazmışsınız. kafalarını öne eğip isminizi geri verirler herhalde mayti resident evil 5 güzel mi? henüz çıkmadı ama izlemeden yorum yapabilirsin diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 söz konusu mila ise gerisi tefferruattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 isminiz cok orjinalmis anlami nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Cubors ismini kendi kafalarına göre mi koydular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 mila iyiymiş asında mila's guild olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 RRa said: gerçekten güzel yazmışsınız. kafalarını öne eğip isminizi geri verirler herhalde mayti resident evil 5 güzel mi? henüz çıkmadı ama izlemeden yorum yapabilirsin diye düşündüm dene istersen http://store.steampowered.com/app/21690/ now i'm in the red zone, wohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mighty_THoR said: Adamlar guild isminiz gerçek hayata ilişkin bir isim olduğundan RP serverı için uygun değil demiş sizde bir sayfa safsata anlatmışsınız. dostum yazıyı bi okusaydın safsata olmadığını anlardın ... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tiLi said: Cubors ismini kendi kafalarına göre mi koydular? guild liderimizin adı cubor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Cubor olduğunu bilmiyordum tabi de, yani siz Cubors Guild olsun napalım dediniz mi? Yoksa adamlar size sormadan Cubors Guild mi yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sormadan yaptılar heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 guild adımız "HUNLAR" olarak değişti güncellerse ilgili arkadaş seviniriz. saygılar.. başvurular için www.hunempire.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Guild başvuusu yaptım,2 gün önce.Ne zaman cevap gelir ve ne şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bence seni hemen alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Niçün? Birde halen cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Hakkinda bildigim tek sey nickname'in, o da bana bu guild icin uygun geldi. Bu arkadaslarin esas takildiklari forum bu degil, donanimhaber falan olabilir, oralari daha sik kontrol ediyor olabilirler. Baska forumlar uzerinden de ulasmaya calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 üyelik için www.gw.gen.tr ye de yazabilirsiniz officerlar bakıyolar gerçi başvurulara ama atlamışlardır, ps: burayı takip ediyoruz merak etmeyin donanimhabere de girmez bizimkiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 end-game'de bir şey yapmak istiyorsanız 7-8 kişi girmeyi unutmayın guild'e. yoksa yer sorununuz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 tüm contenti bitirdi guild zaten heheh yeni gelen yere kasıyoruz şu an :) yer bulunur beyler sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Benim derdim sohbet muhabbet. Benim venttekiler conan ve tera oynuyor. Sw yi bir ben oynayinca konuşacak kimse kalmıyor. Su sıralar ev taşıyorum. İsleri halledemde bir daha güncellerim başvuruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 derdin sohbet muhabbetse istemediğin kadar bulabilirsin onu bizim guildde dostum :) gırla geyik dönüyur ventte her akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Biz 5 6 kisi hala bişeyler yapmaya calisiyoruz. Gelmek isteyen olursa aramızda görmek isteriz. Aradagığımız tek özellik terbiyeli olmak bunun haricinde istediğiniz class, level olabilirsiniz saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar