Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Adamlar guild isminiz gerçek hayata ilişkin bir isim olduğundan RP serverı için uygun değil demiş sizde bir sayfa safsata anlatmışsınız.

hic okumdin degilmi ? yazik abi senin gibi adamlarin forum kullanmamasi lazim, oyun oynamadan oyunu yer, yaziyi okumadan yaziyi yer, yuh artik.
Mesaj tarihi:
gerçekten güzel yazmışsınız. kafalarını öne eğip isminizi geri verirler herhalde

mayti resident evil 5 güzel mi? henüz çıkmadı ama izlemeden yorum yapabilirsin diye düşündüm
Mesaj tarihi:
RRa said:

gerçekten güzel yazmışsınız. kafalarını öne eğip isminizi geri verirler herhalde

mayti resident evil 5 güzel mi? henüz çıkmadı ama izlemeden yorum yapabilirsin diye düşündüm

dene istersen

http://store.steampowered.com/app/21690/

now i'm in the red zone, wohoo
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Adamlar guild isminiz gerçek hayata ilişkin bir isim olduğundan RP serverı için uygun değil demiş sizde bir sayfa safsata anlatmışsınız.

dostum yazıyı bi okusaydın safsata olmadığını anlardın ... neyse
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hakkinda bildigim tek sey nickname'in, o da bana bu guild icin uygun geldi.

Bu arkadaslarin esas takildiklari forum bu degil, donanimhaber falan olabilir, oralari daha sik kontrol ediyor olabilirler. Baska forumlar uzerinden de ulasmaya calis.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim derdim sohbet muhabbet. Benim venttekiler conan ve tera oynuyor. Sw yi bir ben oynayinca konuşacak kimse kalmıyor. Su sıralar ev taşıyorum. İsleri halledemde bir daha güncellerim başvuruyu.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Biz 5 6 kisi hala bişeyler yapmaya calisiyoruz. Gelmek isteyen olursa aramızda görmek isteriz. Aradagığımız tek özellik terbiyeli olmak bunun haricinde istediğiniz class, level olabilirsiniz saygılar.
  • Yeni Oluştur...