Sikayet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben etmedim işte küfür edilirken yanındamıydın adamın neyse benim banımı açmasın istemiyorum sadece ortada küfür var ve ben küfür etmem kesinlikle banım açılmasın ama küfürü ben etmedim gerçekten. ama bence başından atmak için söyledi onu.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 küheylan said: şikayet de cem karaca şarkısı gibi nick ha asd
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 peki ben sana küfür etsem sen de bana eder misin?
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Sikayet said: banımı açmasın istemiyorum sadece ortada küfür var ve ben küfür etmem kesinlikle banım açılmasın ama küfürü ben etmedim gerçekten. Şimdi tam olarak , önceden ettiğin iddia edilen küfürleri aslında etmediğini haykırmak için mi 2 sene sonra hortladın , bütün derdin bu yani ?
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Sikayet said: fizbannnnnnnn achilles isimleri karıştırdı ! hektor olacaktı :/
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Küfür etmişsin elimizde belgeler var
Sikayet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hedehodohop said: Sikayet said: banımı açmasın istemiyorum sadece ortada küfür var ve ben küfür etmem kesinlikle banım açılmasın ama küfürü ben etmedim gerçekten. Şimdi tam olarak , önceden ettiğin iddia edilen küfürleri aslında etmediğini haykırmak için mi 2 sene sonra hortladın , bütün derdin bu yani ? banlanınca sinirlendim arada bazı konuları takip edip kapadım sayfayı çünkü bir gün girdim ve hesabım kapanmıştı. haliyle canım sıkıldı ve o kadar çok mail attım ki paticiğe kimse cevap atmadı bana şimdi eski oynadıgım oyunlardan birine geri dönücem ve oyuncu kitlesi burda şimdi hesap banını açmasınlar yeni üye olurum hiç sorun değil fakat küfürü ben etmedim onu anlatmak istiyorum. gerçi yeni hesap alacaksam birini banlamanın ne anlamı var bilmiyorum :D
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yeterince komiklik yapildiysa bu forum kitlensin lütfen
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şöyle LÖMBÜRT diye uçurasım geldi adamı da hem küfür yok, hem de benden önce gelmiş ve ellememiş 2-3 TW'ye saygısızlık etmek istemedim.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fizban beni her banladığında konu açmış olsaydım, şimdi 3 tane madalyam vardı. ÇIĞŞARI ŞİMDİ
Öne çıkan mesajlar