Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezilen türkler feryat eden kürtler

saturn

Öne çıkan mesajlar

Tenekeadam said:

Ağlamalar başlamış;
masum halk açlıktan pkklı oldu ağbbbbbiiiiiii,geri bıraktılar onları ağbi ya, aslında onlar çok cici insanlar yaaaaaa.

Ben mi yapıyorum yıllardır sınır kaçakçılığını, elektrik hırsızlığını, uyuşturucu işini? Ben mi göçtüğüm şehirlerin içine ediyorum? Kendimi törelere körü körüne bağlayıp, 12 yaşında kızları ben mi satıyorum?

Herşeyin suçlusu devlet anasını satayım, zaten ben Türküm diye devlet direk iş verdi. Hatta iş vermedi, çalışmadan maaş alıyorum. Annem babam yıllarca kendilerinden kısıp okutmadı bizi. Sokakta yol kestik, 5 kişi bir olup araba camı kırdık.

Bırakın ağlamayı, terörün , fetişle sevdiğiniz köpek sürülerinin ne demek olduğunu anlamak için illa canınızın mı yanması lazım?

cuk...
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

çetintaşın amcaoğlumusun

sürekli bilgisayar başında oturup çok süper ingilizceye sahip, 100 ve üzeri kiloya sahip, askerlikten "şişkoluk" ile nasıl yırtarım hesaplarını yapıp, hayallerini kuran ve bu tarz haberlerde karşı çıkan kişileri inanılmamış bir entellektüellik uğruna türlü türlü laf sokmalarına girişen elemanlar anlamaz bu tarz şeyleri ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...