saturn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://orajpoyraz.blogspot.com/2011/07/ezilen-turkler-feryat-eden-kurtler.html http://tr-tr.facebook.com/SozcuGazetesi?sk=taggednotes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çetintaşın amcaoğlumusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 FASISM KAFATASCILIK HEDE HODO insannar dicek ben ilk diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 TD)Pentagram said: çetintaşın amcaoğlumusun çok başarılı bir eleştiri gerçekten değindiğin bütün noktalara katılmadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Tenekeadam said: Ağlamalar başlamış; masum halk açlıktan pkklı oldu ağbbbbbiiiiiii,geri bıraktılar onları ağbi ya, aslında onlar çok cici insanlar yaaaaaa. Ben mi yapıyorum yıllardır sınır kaçakçılığını, elektrik hırsızlığını, uyuşturucu işini? Ben mi göçtüğüm şehirlerin içine ediyorum? Kendimi törelere körü körüne bağlayıp, 12 yaşında kızları ben mi satıyorum? Herşeyin suçlusu devlet anasını satayım, zaten ben Türküm diye devlet direk iş verdi. Hatta iş vermedi, çalışmadan maaş alıyorum. Annem babam yıllarca kendilerinden kısıp okutmadı bizi. Sokakta yol kestik, 5 kişi bir olup araba camı kırdık. Bırakın ağlamayı, terörün , fetişle sevdiğiniz köpek sürülerinin ne demek olduğunu anlamak için illa canınızın mı yanması lazım? cuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 TD)Pentagram said: çetintaşın amcaoğlumusun Sen çetintaş'ı tanıyor musun ki amcaoğlunu tanıyacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 gerilme yahu hemen aynı tarz konuları açıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yok gergin değilim de çok sıcak. Vantilatör almaya gideceğim şimdi. Beynim sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ilk kez Tenekeadam'ın bir yorumunu beğendim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 TD)Pentagram said: çetintaşın amcaoğlumusun sürekli bilgisayar başında oturup çok süper ingilizceye sahip, 100 ve üzeri kiloya sahip, askerlikten "şişkoluk" ile nasıl yırtarım hesaplarını yapıp, hayallerini kuran ve bu tarz haberlerde karşı çıkan kişileri inanılmamış bir entellektüellik uğruna türlü türlü laf sokmalarına girişen elemanlar anlamaz bu tarz şeyleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 herkes biraz cetintas tır aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 helal saturn bir nefeste ayar verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 haha saturn 60 kilo askerliğini yapmış birisiyim. ingilizcemde çok kötü. bukadar başarısız bir analiz dünyada görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dünyada değil saturn de gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 serin hikayeymiş. baya eziliyor türkler, kürtler varlık içinde yaşıyorlar. benim teyzem kürt bu olay gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Dövlet büze yirdim etmiyiiii babowww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 iyi ingilizce bilince konuyu niye anlamıyoruz lan? edit: tamam cevabımı aldım ben, türkçeyi unutuyomuşuz, konuyu yazacağıma komuyu yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 TD)Pentagram said: haha saturn 60 kilo askerliğini yapmış birisiyim. ingilizcemde çok kötü. bukadar başarısız bir analiz dünyada görmedim genelden anladığın demek bu. aramanın gücüne inan ve azıcık ara bakalım laflarım sallamasyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar